Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
karolinka85 wrote:Truskaweczka wg.mnie wyniki dobre..i na czczo masz 75..to 103 co pisalas to badala glukometrem przed pobraniem z zyly?
Glukometrem z palca miałam 103 czyli z krwi miałam 75 czy 70? bo 99 to norma tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 15:22
-
aghata wrote:Ale dla kobie ckezarnych jest inna wartosc interaz jest to 90, niektore labo nie pisza tego w wyniku
Może i tak tylko że ja robiłam badania w pakiecie dla ciężarnych w II trym
Z resztą i tak wyszło po glukozie ok:) w 2mc ciąży miałam cukier 96 i lekarz mówił że norma.karolinka85 lubi tę wiadomość
-
Truskaweczka wg tego co napisalas to 75 na czczo przy normie 70-99
A normy bodajze z luxmedu..
Ja jak robilam to glukometrem mialam 86 a z krwi z zyly 74..niestety po pol godz zwymiotowalam..ale profesorka poki co nie kazala powtarzac.. Mialam badac w domu glukometrem na czczo i po 1.5godz po posilku.. I jak badam to przewaznie mam 74 na czczo po posilku 102..ale nigdy nie przekracza 110 po posilku..
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Truskaweczka a dlaczego tak wcześnie robiłaś krzywą? Było coś nie tak czy lekarz tak Ci zlecił? Mi dał już skierowanie ale powiedział żeby poczekać z 2 tyg.
Dziewczyny umówiłam się na jutro na usg 3d. Koniec ukrywania się, muszę wiedzieć jak mam mówić do dzieckaMyślicie że na 3d będzie na 100% widać??? Nie znam się na tym, ale chyba w 3d można obrócić obraz, więc można z każdej strony podejrzeć, co nie ?
-
Brum brumek U mnie lekarz robił usg 2d przez brzuch- najpierw leżałam na plecach, potem na lewym boku i na prawym. A na koniec zrobił dopochwowe i już był pewien jaka płeć.
Truskaweczka, wyniki masz super. A co do przygotowaniem do badania to też nie można się jakoś ograniczać, bo jeśli coś jest nie tak z cukrem to lepiej żeby to wyszło niż miało siedzieć ukryte. A waga czy ochota na słodkie nie mają nic do gadania. Ja jestem szczupła a i tak mam to dziadostwo- na genetykę nie ma mocnych -
Wracam z wizyty cosiek jest coskiem nie wiadomo kim, wyniki mam dobre
cosiek zdrowy waga 278g serce bijące no i zostałam wymacana przez lekarza ze względu na moje bole powiedział ze wszystko ok ze macica się rozszerza musze tylko pójść do ogólnego albo alergologa po lekarstwa na astmę a myślałam że nie będę musiała brać ale jednak 2 dni temu miałam atak wiec lekarz powiedział ze powinnam coś brać ale in nie może nic zapisać
A1984, nenette, Ania1704, gosi_a, Scintilla, Joasia:), karolinka85, Inesicia lubią tę wiadomość
-
Jestem po wizycie, dzięki za kciuki
mała zdrowa
yeah kamień z serca. Nerki też zdrowe, na prenetalnych był to fałszywy alarm
Boże jaka jestem szczęśliwa. I uwaga szyjka ma 4,2 cm, czy ktoś może mi to wytłumaczyć ? Jakim sposobem tydz. Temu mogła mieć 3,3 cm? Dziewczyny zgłupiałam i naprawde tego nie kumam.
A1984, nenette, Ania1704, Rozalia, Scintilla, Joasia:), agawera, Truskaweczka250, karolinka85, sss, Inesicia, Aka81, Katha81 lubią tę wiadomość
-
Brumbumek mi dziś gin włączył 3d ale mała skrzyżowala nogi i zasłoniła rączkami buzię , mówię doniej odsłoń buźkę a ona jęzor na wierzch i tyle było po 3d. Widzę po dzisiejszym dniu że też zależy dużo od ułożenia dziecka.
nie ma to jak kochanej mamusi język pokazaćAnia1704, BrumBrumek, agawera, nenette, karolinka85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykasika8303 wrote:Brumbumek mi dziś gin włączył 3d ale mała skrzyżowala nogi i zasłoniła rączkami buzię , mówię doniej odsłoń buźkę a ona jęzor na wierzch i tyle było po 3d. Widzę po dzisiejszym dniu że też zależy dużo od ułożenia dziecka.
nie ma to jak kochanej mamusi język pokazaćXxMoniaXx, BrumBrumek, Rozalia, agawera, karolinka85, kasika8303 lubią tę wiadomość