Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTruskaweczka250 wrote:BrumBrumek nasz rację, już jesteśmy przyzwyczajone do faktu że jest z paluszkami ok ale też każda z nas Martwiła o to żeby nie Poronic mamy szczęście ze jest wszystko w porządku Do tej pory
Zyrcia my mieszkamy u rodziców mojego Adama i nie jesteśmy właścicielami tylko jego ojciec i dwoje rodzeństwa ojca dlatego też w niektórych bankach to oni tylko mogą wziąć kredyt Ale wiadomo nikt nie weźmie dla kogoś na 15 lat np i jesteśmy w kropce
no to zorientujcie się czy tata Adama może z Wami podpisać umowę dożywocia na swoją część. Chyba, że Adam ma rodzeństwo to podpisać też z nimi i wtedy może Wy będziecie mogli wziąć kredyt na tą część działki. Pokombinujcie, albo niech tata Adama swoją część przepisze Adamowi w darowiźnie z wyłączeniem zstępnych spadkobierców. Musi się jakoś dać, najlepiej w banku zapytajcie jak wybrnąć z takiej sytuacji.
PS. wybacz się tak wtrącam, ale może coś podpowiem i się udaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 23:07
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
5:30 pobudka a tak sie dobrze spalo..
Dzis i u mnie suwak już na 20
))) Cisnienie ok,waga bez zmian
teraz czekam na obchod z myślą ,ze dzis mnie wypisza..
Miłego poniedziałkui byle do piątku ( połówkowe )
Sista, zyrcia, Joasia:), karolina0522 lubią tę wiadomość
-
Brumbrumek to prawda ja leze obok pielęgniarek i co chwile słyszę jak przychodzą nowe pacjetki i większość wlasnie z krwawieniami i płaczem
obok mnie dziewczyna w 34 tyg i 3 razy dziennie ktg słucham to mi sie smutno robi,ze ja nie słyszę swojego bo mi nie robią ,co dopiero ma powiedzieć ta dziewczyna biedna
-
Witam w pon. Ale nasypalo sniegu u nas ale potem ma wszystko stopniec i bedzie chlapa. Zauwazylam ze moj brzuch przestal sie napinasc nie mam zadnych dolegliwosci oprocz ruchow i kopniec malego w srodku.
Co do mjeszkania my tez mamy kredyt co prawda nie duzy ale tez na dlugo mieszkanie 36 metrow w starym budownictwie pod miastem wolalam takie niz wynajmiwac a teraz zaluje...musimy czekac jeszcze ponsd 3 lata jak moj tato pojdzie na emeryture to da nam na wklad wlqsny i bedziemy sie starac to sprzedac i kupic wieksze w miescie.[/url]
-
nick nieaktualnyMelduję się po bardzo intensywnym dla mnie weekendzie. Zabraliśmy małą do Wawy i miałam pelne trzy dni non stop łażenia. Jestem wykończona. Bolą mnie wszystkie kości, ale dzieciak przynajmniej zadowolony.
Katarzyna bardzo Ci gratuluję!
Truskawko wiem jaki to ból z tymi bankami. Trzy lata temu też staraliśmy się o kredyt. W końcu się udało, ale niestety nie aż na tak dobrych warunkach jak myślałam. Jednak warto bo mieszkanie na swoim jest całkiem inne.Truskaweczka250, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczynki;)
Zyrcia i Aka dzięki za pomoc no zaczniemy jakoś kombinować a ja nie to pojedziemy do prywatnego doradcy hipotecznego i może jemu w naszym imieniu się uda z bankami załatwić bo znajomi polecali takich doradców bo z ulicy osoby w bankach sa dla nich mało wiarygodni...a my mamy zdolność kredytowa i historie w Bik
Mam pytanie do Was w nocy spie częściej na prawym boku i po dłuższym czasie leżenia zaczyna mnie boleć cała noga od biodra, boli jak bym miała taki skurcz od biodra do kolana...i muszę sie przekręcić a po jakim czasie leżenia na drugim przestaje..czy wy miałyście cos takiego? Czy coś mni tam uciska dlatego ten skurcz? -
nick nieaktualny
-
Witajcie,
do mnie z rana zadzwoniła apteka, aby mnie poinformować, że sprzedali mi w piątek błędnie lek. Dostałam Gyno-Pevaryl 150 (3 globulki), a miałam dostać Gyno-Pevaryl 50 (15 globulek). Oczywiście lek już zużyłam. Zrobiłam karczemną awanturę, więc zadzwonili do mojej lekarki z NFZ i dowiedzieli się, ze nie mogło to zaszkodzić Maleństwu. Mam taka nadzieję...
Wieczorek idę do mojego gina prywatnie, po jakiś antybiotyk na zakażenie dróg moczowych - mam nadzieję, że podejrzymy Olgę na USG (bo nadal nie chce mamy kopać).
U nas od rana nadal pada śnieg - jest pięknieI takiego pięknego dnia Wam życzę
-
Witam. U nas też sypie mam nadzieje ze jak siostrzeniec przyjedzie za tydzien na ferie to śnieg bedzie.
My mieszkamy z rodzicami w domu , mamy sypialnie i salonmdla siebie. Ja mam tu dozywotnie mieszkanie, ale mamy dzialke i myslimy o budowie. Wolalabym u nas na wsi zamieszkac ale mamy tyle hektarow a wszystko pod zabytki podciagneli i wogole, moze w tym roku cos sie zmieni ale nie wiem czy wytrzymamy 2 lata z rodzicami i moze sie okazac ze dzialki nie przekwalifikowali .. Wiec zostaje na wsi u męza tam jest wszystko tylko kasa i budowac..no i właśnie ta kasa......Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
sss wrote:Witam. U nas też sypie mam nadzieje ze jak siostrzeniec przyjedzie za tydzien na ferie to śnieg bedzie.
My mieszkamy z rodzicami w domu , mamy sypialnie i salonmdla siebie. Ja mam tu dozywotnie mieszkanie, ale mamy dzialke i myslimy o budowie. Wolalabym u nas na wsi zamieszkac ale mamy tyle hektarow a wszystko pod zabytki podciagneli i wogole, moze w tym roku cos sie zmieni ale nie wiem czy wytrzymamy 2 lata z rodzicami i moze sie okazac ze dzialki nie przekwalifikowali .. Wiec zostaje na wsi u męza tam jest wszystko tylko kasa i budowac..no i właśnie ta kasa...... -
nick nieaktualnyDzień Dobry Wszystkim!!! U nas nasypało śniegu i jest biało, zaraz wychodzę na mały spacer i zakupy
Od samego rana córcia przywitała mnie kopniakami a teraz chyba sobie odpoczywa
Sista nie mieści mi się w głowie, że aż tak można się pomylić, najważniejsze, że lek nie zaszkodził maleństwu.
Serdecznie pozdrawiam dziewczyny przebywające w szpitalu, życzę szybkiego powrotu do domuSista lubi tę wiadomość
-
Sista długa historia. Miejscowość jest położona na wzgórzu na którym kiedyś był zamek Bożogrobców. Teraz nie ma śladów po nim i w ogóle.My mieszkamy u podnóża gdzie nie robili nigdy odwiertów i w ogóle ale gmina postanowiła całość zgłosić do zabytków i my jesteśmy w paśmie tych zabytków. Nie ma przepisów mówiącego o tym ze nie można się w takim paśmie budować ale konserwator zabytków w warszawie odsyła do Tarnowa i takie blednę koło a gmina nie zmieni nic jak nie będzie miała decyzji.
A wiecie co wczoraj ubieram kurtkę zimowa a tu ciasno ......a dwa dni temu jeszcze spoko była.. no i spodnie mi się chyba w praniu skurczyły hee... Dobrze ze siostra mi już swój płaszcz ciążowy przywiezie.. a twierdziłam ze zima się kończyMarcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
Cześć Dziewczyny! Dziękuję wszystkim za dobre słowa, oby podróż była szczęśliwa, a zwłaszcza zdrowa
o 15 startujemy, u nas też dziś pełno śniegu, biało i ciągle sypie. Przeniesiemy się więc z prawdziwej zimy do prawdziwego lata. Będzie mi Was brakowało, ale postaram się odezwać. Oto my sprzed tygodnia na spotkaniu dla kobiet w ciąży M jak Mama:
Jak wrócę na zwolnienie idę od 9 marca, wszystko już zaplanowane.
Miłego Dzionka, buziaki papaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 10:46
Rozalia, Czarnaa94, A1984, zyrcia, Nieukowa, Joasia:), nenette, sss, Muniek, karolinka85 lubią tę wiadomość
-
U mnie też biało i sypie, wszystko ładnie pięknie, gdyby nie to że głowę mi rozsadza
Na dziś większych planów brak, muszę tylko coś na obiad kupić i trochę mieszkanie ogarnę, potem będę leniuchować.
kasika ja śluzu praktycznie nie mam więc ciężko mi powiedzieć, jedyne co to luteina mi wypływa, ale wycieków żadnych nie miałam.
szczesliwa mama wg mnie powinien dać, ale różni są lekarze jak wiadomo:) -
Witam po weekendzie
Sista ja podobnie jak Ty czekam na antybiotyk na pęcherz...mam nadzieję że jutro będą wyniki posiewu i będę mogła to jakoś konkretnie leczyć. Na razie nie jest masakrycznie ale czuję kilka razy dziennie pieczenie i trzeba wybić te bakterie. Myślicie że dostanę zwolnienie i nakaz leżenia w domu przez kilka dni? Dziś jeszcze to echo serca... powiem Wam że chce to mieć już z głowy i wiedzieć co i jak dokładne z sercem Małego.
Co do kwestii kredytowych - jak któraś z Was potrzebuje mam dobrego (niezależnego) doradcę kredytowego - jak któraś potrzebuje prześlę dane -
Ja za bardzo nie pomogę bo u mnie ze śluzem bida, czasem tylko coś więcej poleci. Ale chyba więcej niż na początku ciąży.
szczesliwamama to zależy od lekarza, ale raczej nie powinien robić problemów
U mnie też pełno śnieguWczoraj wieczorem taki ładny gruby śnieg padał, aż pożałowałam że już nie mieszkam na wsi bo miałam ochotę na spacer. Uwielbiam jak jest tak dużo śniegu i jak nie ma na nim jeszcze żadnych śladów
W mieście to już nie to samo, głośno i nie ma u nas za bardzo gdzie iść na ten spacer.