Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja własnie przebieram i piorę ubranka dla Małej. Rozpędziłam się i samych rampersow letnich mam juz z 15 sztuk
Wiele rzeczy nie ma metek, wiec bede musiała posprawdzać według jakiegoś wzoru rozmiarowego ubranka
No i te większe zostawiam u mamy, bo Olga ma juz tyle ubranek, ze w przyszłym roku bede na Allegro "super sprzedawcą"
No i co najważniejsze - przy tej czynności brzuch mnie nie boliNieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi też ostatnio źle wyszły badania moczu i gin powiedział, że jeszcze nie miał pacjentki, która na tym etapie miała dobre wyniki więc chyba nie ma co panikować
Żuravit i liczyć, że przejdzie
haha oglądam odcinek rozmów w toku
http://player.pl/programy-online/rozmowy-w-toku-odcinki,63/odcinek-2410,jak-sie-nie-przejechac-na-randkach-w-internecie,S00E2410,36180.html
i pomyśleć, że z Radziem poznaliśmy się przez neta i ani on ani ja nie okazaliśmy się transem albo cohaha
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
zyrcia wrote:Mi też ostatnio źle wyszły badania moczu i gin powiedział, że jeszcze nie miał pacjentki, która na tym etapie miała dobre wyniki więc chyba nie ma co panikować
Żuravit i liczyć, że przejdzie
haha oglądam odcinek rozmów w toku
http://player.pl/programy-online/rozmowy-w-toku-odcinki,63/odcinek-2410,jak-sie-nie-przejechac-na-randkach-w-internecie,S00E2410,36180.html
i pomyśleć, że z Radziem poznaliśmy się przez neta i ani on ani ja nie okazaliśmy się transem albo cohaha
zyrcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZawsze mówię Radkowi, że ma takiego farta i szczęście, że na mnie trafił
haha
oj dziewczyny powiem Wam, że mam dziś jakiś takie megaaaa super dobry dzieńdużo energii a siedzę sama w domu i się nudze -_- niech już ten Leon wychodzi, bo matka nie ma co robić
kot się czasem pomizia, ale tak to śpi cały dzień i i tak zmęczona
nuda nuda nuda jak sobie z tym radzić >?
-
Dziewczyny przyszła mi przesyłka - za free
Zarejestrujcie sie na: https://www.bebiklub.pl/
Otrzymacie album dla maluszka. Nie jest jakiś specjalnie gruby, ale piękny (jak dla mnie). Mój album , czyli jak rosnę w miłościZapakowany jest w kwadratowym pudełku na magnez, więc można coś gromadzić maluszka na pamiątkę
Na stronie są również czasami ciekawe konkursy z fajnymi nagrodami. Można też pobrać sobie porady żywienia na różnym etapie życia dziecka, próbki jedzenia bebiko.
P.s. piszę o tym, bo myślałam, że jak coś za free, to nie postarają sie za wiele. A jest to książeczka, naprawdę ciekawie zrobionaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 14:30
gosi_a, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Muniek wrote:Boże jedyny Sista,ja po fasolce umierałam
nigdy w życiu nie miałam takich wzdęć jak wtedy. Wszystko mnie bolało,myslalam że brzuch mi pęknie!Nie polecam w ciąży jeść takich rzeczy. Także na pewno to jest powodem tego jak się czujesz.
Ja tak samo po kalafiorze.... Ale zjadłam 3/4
-
nick nieaktualnyDada wrote:Żyrcia u mnie znowu podobnie gile po pachy.I tez moj M nie okazał sie transem ani zboczencem ( no moze czasem
))
codziennie non stop prawie
haha a teraz taki niewyżyty chodzi
ale mówi, że i tak by się bał żeby dziecko guza jakiegoś nie miało
Joasia:), nenette, Sista, karolinka85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam sie kochane:)
U nas do dupymoje choróbsko przyjęło już gigantyczne wymiary. Kaszel i katar mnie chyba udusi, do tego doszła gorączka. W nocy udało mni sie paracetamolem zbić ją do 37,5. Kurczę wystraszyłam się twardniejącego brzucha wiec o 2" zadzwoniłam po pogotowie. Tłumacze babie co i jak a ona wysrane na moje obawy. Mam przyjechać sama bo karetka do takich przypadków nie jeździ. Mowię ze jestem sama, mąż w szpitalu na operacji a ta kpiącym tonem, że to nie jej problem gdzie jest mój mąż. Odpuściłam, wzięłam nospe i przetrwałam do rana. O 7:30 dzwonię do przychodni i słyszę, pani doktor ma komplet pacjentów. Nosz kur.a to gdzie mam iść sie jej pytam. No z łaski kazała mi przyjść. Czekałam ponad godzinę żeby mnie zbadała. Na szczęście oskrzela czyste, antybiotyku mi nie przepisała, bo jestem uczulona od dziecka na penicylinę. Wyszłam to sie popłakałam, że mimo ciąży traktują Cię jak gówno.
Zostaje mi nadzieja, że mój organizm pokona zarazę, i nie zaszkodzi to Julce.
-
nick nieaktualnyJoasia:) wrote:Witam sie kochane:)
U nas do dupymoje choróbsko przyjęło już gigantyczne wymiary. Kaszel i katar mnie chyba udusi, do tego doszła gorączka. W nocy udało mni sie paracetamolem zbić ją do 37,5. Kurczę wystraszyłam się twardniejącego brzucha wiec o 2" zadzwoniłam po pogotowie. Tłumacze babie co i jak a ona wysrane na moje obawy. Mam przyjechać sama bo karetka do takich przypadków nie jeździ. Mowię ze jestem sama, mąż w szpitalu na operacji a ta kpiącym tonem, że to nie jej problem gdzie jest mój mąż. Odpuściłam, wzięłam nospe i przetrwałam do rana. O 7:30 dzwonię do przychodni i słyszę, pani doktor ma komplet pacjentów. Nosz kur.a to gdzie mam iść sie jej pytam. No z łaski kazała mi przyjść. Czekałam ponad godzinę żeby mnie zbadała. Na szczęście oskrzela czyste, antybiotyku mi nie przepisała, bo jestem uczulona od dziecka na penicylinę. Wyszłam to sie popłakałam, że mimo ciąży traktują Cię jak gówno.
Zostaje mi nadzieja, że mój organizm pokona zarazę, i nie zaszkodzi to Julce. -
Joasiu współczuje
wszędzie ludzi jak bydło traktują,zawsze wymyślą powód żeby człowiekowi nie pomóc.Bidulko szybkiego powrotu do zdrowia.
Dorcia a możesz fotke wstawić jak to wygląda?ja się rejestrowałam ale nic mi nie przyszło jeszcze.
My mamy zakaz seksu,więc mój mężuś to już na skraju wyrzymałościaż mi go żal ha ha.
Zyrcia ja już od pażdziernika w domu siedzę i powiem ci że do głowy już dostaję.Czekam na wiosne może jakoś inaczej będzie.Tym bardziej że ja w tych niemczech,a tu znajomych brak ;-( tylko mój brat z dziołchą,ale ileż można im siedzieć na głowie.Cieszę się jak dziecko bo jutro jedziemy na 5dni do polskijupiii!!
Joasia:), Sista lubią tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
nick nieaktualnyDziewczyny dzięki zawsze dodacie otuchy
Muniek to udanego wypoczynku w PLpewnie zakupy dla maluszka w planach.
Ja dostałam przesyłkę gratisową z www. bebiprogram.pl . Teczka rozmiaru zeszytu ( przyda sie na dokumenty typu wyniki itp) a w środku jest płyta z kołysankami.Muniek, agawera lubią tę wiadomość
-
Hehe, ja z kolei na głowę w robocie dostaję
Nie mogę się nadziwić że macie czas latać po promocjach i że macie już wyprawki pokompletowane, a potem sobie przypominam że ja przecież nie mam kiedy bo pracuję
Za to od kwietnia poszaleję! I będę mogła posiać pomidorki, paprykę i sałaty! I jeszcze 500 innych rzeczy będę robić w domu i ogrodzie!
Ale ja mam proste i skromne marzeniaJoasia:), Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
Dzieki Joasiu
tak planujemy coś kupić,bo tutaj nie ma wszystkiego co bym chciała.
Nieukowa oj gdybym miała ogród to pewnie też bym sobie coś na nim porobiła,ale zostaje mi tylko balkon,a na nim nie poszaleje niestetyza to jak będzie pogoda to chociaż ze słońca skorzystam.
Joasia:) lubi tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Muniek ja się przypomniałam im i po tygodniu jakoś doszło. Więc wyślij i maila zobaczysz od razu wyślą.
A tu kilka fotek jak mniej więcej wyglądają niektóre strony:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 16:05
Muniek, Rozalia lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny<
u mnie tak sobie, brzuch ciągle twardnieje, biorę buscopan forte:(
w nocy nie wiem, czy mi się śniło, czy naprawdę tak mnie bolał brzuch....
dziś odkurzałam u mojej babci mieszkanie a to 80m i strasznie mnie bolał brzuch już sama nie wiem, czy przesadzam i jestem przewrażliwiona , czy ta szyjka się skraca , mam wizyte w czwartek to zobaczę ....
JA TEŻ BYM TYCH WSZYSTKICH LEKARZY POZWAŁA!! IDZIESZ NA KASĘ CHORYCH- ZE WSZYSTKIM CI ŁASKĘ ROBIĄ, ZAPŁACISZ TO TROCHĘ ŻYCZLIWIEJ POPATRZĄ ....Joasia:) lubi tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
nick nieaktualny
-
Evell - Trzymam kciuki aby Krzywa wyszła poprawna!
Maglic - Ketony na początku się zdarzają bo dopiero regulujesz sobie poziom cukru - pewnie lekarz zaleci wprowadzenie większej ilości "przekąsek" w ciągu dnia - np. surowych warzyw.
Joasiu - współczuje choróbska - wysyłam zdrowe, pozytywne fluidy!
Odkąd wczoraj zabrałam się do mini porządków i więcej się ruszam twardnienia ustąpiły...
Widzę, że sporo mam ma dzisiaj kiepski humor - dla poprawy nastroju :
https://www.youtube.com/watch?v=_bP0Uf3Shd0Joasia:), Rozalia, nenette, maglic lubią tę wiadomość