Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My już po wizycie u ordynatora, wszystko dobrze, szyjka długa na 4 cm twarda i zamknięta. Serduszko młodego biło jak oszalałe
Niestety nie mierzył go, bo miałam dokumenty z IP i powiedział, że dziś nie ma potrzeby. Trochę szkoda.
Tak jak pisałam wcześniej byłam z nim pogadać o CC i powiedział, że mi zrobi tylko jest jedno ale...nie za darmo. Także jak troszkę mu zapłacę bez problemu on się tym zajmie, więc wyszłam taka zmieszana i sama nie wiem co o tym myśleć i co robić... Facet generalnie z dużą wiedzą, bardzo konkretny i uśmiechnięty.
Aka, Zyrcia cudne brzuszki!Karolinka niestety Twoje zdjecie jest bardzo małe i niewiele na nim widzę... Nadine śliczny pokoik, aż nie mogę się doczekać kiedy zacznę szykować swój
karolina0522, karolinka85, zyrcia lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 20:25
Rozalia, Ania1704, Nieukowa, karolina0522, Scintilla, A1984, nenette, karolinka85, lilly78, Joasia:), Aka81, Finezja lubią tę wiadomość
-
karolina0522 wrote:no i ja się dopisuję
http://wrzucaj.net/images/2015/02/26/25tyg.jpg
Karolinka spróbuj powiększyć trochę zdjęcie - żeby 25tka była bardziej widocznakarolina0522, karolinka85 lubią tę wiadomość
-
25 tyg.
http://wrzucaj.net/images/2015/02/26/25tyg_2015.jpgA1984, Scintilla, Rozalia, nenette, Ania1704, karolinka85, Joasia:), Aka81, sss, Truskaweczka250, Finezja lubią tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
Dziewczyny śliczne brzuszki
Nadine pokoik cudny. My w sobote malowanie pokoju małej, potem mycie szafy i mała będzie miała rzeczy już w swoim pokoiku.
Karolinka mała łóżeczko będzie miała w sypialni. Wraz z przewijakiem.karolinka85 lubi tę wiadomość
-
Hejka, super brzuszki! Moze zaraz po kapieli zrobie fotke i tez wrzuce
jestem mezem po SR, zajecia o laktacji i odruchach noworodka. Dla mnie bomba, ale obecni na sali panowie rzczej znudzeni tematem cycaMaz skomentowal, ze w koncu wie jak ma sie przystawiac do mojej piersi
Poza tym slyszalam na sr o baloniku do rozciagania krocza, wie ktoras z was cos na ten temat? Podobno aplikuje sie toto od 36tc i pompuje sukcesywnie zdby rozciagnac kegoe i ze to poprawia kondycje zarowno kobiety jak i malucha bo przyspiesza porod i zapobiega peknieciu/nacieciu. Tylko ze kosztuje 200zl i nie wiem czy warto... ale wiem ze jak dam rade, chce rodzic silami natury wiec moze zainwestuje jak bede ok. 34tc...karolina0522 lubi tę wiadomość
-
karolina0522 wrote:Rozalia,
kochana , ale ,jak masz mu zapłacić za cc?? nie kumam??
No tak właśnie...Powiedział mi wprost że CC to mogę chcieć w prywatnej klinice, a on mi zrobi za kasę ale sporo mniejszą i wymyśli powód cesarki. Nie zażyczył sobie dużej kwoty, ale biorąc pod uwagę ile ciągnął mi składki na NFZ to lipa tak płacić. Mam możliwość mieć za darmo, ale w moim rodzinnym mieście, a to 200 km od Warszawy i właśnie nie wiem co robić.
Finezja lubi tę wiadomość
-
aghata wrote:Ja od kilku dni wyraznie czuje takie rytmiczne lekkie podskoki maluszka wtedy wiem ze ma czkawke. Tez to czujecie? Pamietam Zuza to mialka non stop prawie a jak sie urodzila to rzadziej
-
Dziewczyny śliczne brzuszki !!!
Ja tak na szybko wpadłam po badaniu Echa - wszystko jest w porządeczku, tak to wygląda na tym etapie rozwoju Malca"Tylko coś duże to Pani dziecko, no ale widziały gały co brały" Cytat z lekarza (o moim mężu
)
Szacowana waga 916 gram !!!! Ocena systemu to ponad 26 tydzień wg wymiarów...
W zasadzie mam szybkie pytanie, jak przygotować się do krzywej cukrowej? Chcę iść jutro. Rozumiem, że na czczo, coś poza tym? Coś trzeba zabrać ze sobą? Będę wdzięczna za szybką odpowiedźJutro fottty pokazuje już na 100%
Co do cesarki wiecie co, jak nie ma wskazań to ja słyszałam że po prostu się płaci, ale nie wiem z kim i jak to się ustala. 1000-2000 chyba w zależności od szpitala ... w przeciwnym wypadku przecież nie zrobią, jak nie ma wskazań? Bo Ty chcesz na życzenie Rozalia? P.S: Aaaaa i dziś Mężu poczuł w końcu przez skórę ruchy Malucha, jaki szczęśliwy byłmmmm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 21:49
Rozalia, Nieukowa, karolinka85, karolina0522, lilly78, nenette, zyrcia, Scintilla, Aka81, Joasia:) lubią tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Rozie czyli.... lapowy chcial o ile dobrze rozumiem???
Nie chciałam tego tak drastycznie nazywać, ale tak....Teraz jestem w kropce, bo nie wiem czy zostać w Wwie czy jechać do siebie. Tutaj byłoby jednak dużo wygodniej.
Alorrene tak chcę na życzenie, nie ma opcji żebym zdecydowała się na naturalny i wiem, że on ma rację mówiąc mi jakąś kwotę, ale poczułam się trochę jak przestępcaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 21:25
-
No ja nie wiem
smutni panowie na gorze traktuja oddzial jak swoj prywatny folwark, kasa w kieszen a potem inny lekarz glowa odpowiada jak cos pojdzie nie tak... w panstwowym szpitalu nie tak powinno byc, to nie jest prywatna klinika profa X, jezeli juz to powinno sie po prostu doplacac za anestezjologa i chirurga do zabiegu i to oni powinni brac kase, a nie ze takie kwiatki... no ale w takim kraju zyjemy...