Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa rozliczam się z M osobno ponieważ mamy rozdzielność majątkową! A szkoda bo mamy duże różnice w zarobkach.
Po obiedzie dostałam jakiegoś przypływu energii i wysprzątałam całą kuchnię, miałam jeszcze sprzątnąć łazienkę ale to zostawię sobie na jutro!
Karolina bardzo Ci współczuję i trzymam kciuki aby to była jednorazowa sytuacja!karolinka85 lubi tę wiadomość
-
No to moje najsłodsze Mamusie... Ma być dieta czy nie? ? ? :
Na czczo:
69,4 mg/dl / 3,85 mmol/l
Po godzinie:
144,7 mg/dl / 8,03 mmol/l
Po 2 godzinach:
140,8 mg/dl / 7,81 mmol/l
Wiem, że pierwsze dwa wyniki w normie, ale trzeci na granicy prawda?
Zobaczymy co gina napisze, pewnie na wszelki wypadek da skierowanie do Diabetologa.... Jak myślicie?
Swoją drogą ten dzień był dziwny, po badaniu czułam się kiepsko, ale za wszelką cenę chciałam poprawić sobie humor i na shoppingu zostawiłam w przymierzalni telefon, po 5 minutach już go nie było, zadzwoniłam od kogoś i był wyłączony. Wściekłam się na siebie okropnie, płakać mi się chciało, ale później jakoś ochłonęłam, nie chciałam stresować już Dzidziucha ryczeniem...
Za to shopping w Gapie udany. Teraz jest jeszcze dodatkowe 20% od przeceny i jak na Gapa ceny nie wychodzą tragiczne, oczywiście na dziecięcych też coś przechwyciłamZaraz chyba w końcu jakiś wpis z fotami wrzucę. Muszę nadrobić wasze pisanie z całego dnia ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 22:07
-
nick nieaktualny
-
Gosia masz swietne kolorowe ubrania, super pasuja do brzuszka i do scenerii
A maly to faktycznie waga ciezka, praiwe kilo wow. Moj Radek raczej bedzie w dole stawki wagowej, bo my z mezem oboje mamy poltora metra w kapeluszu
Alorrene13 lubi tę wiadomość
-
Dzięki Dziewczyny .... :)Zobaczymy co z tą glukozą, dla dobra mojego Bąbla pewnie będę się musiała troszkę ograniczyć z jedzeniem, nawet mi się nie chce czytać o tej diecie
ech Ok nadrabiam co skrobałyście (Mąż na piwku z kolegą i dobrze, mam czas na "swoje sprawy"
)
-
Dziewczyny !!!
co do grupy krwi to mi lekarz robił w kazdej ciązy, a odczyn c. sprawdzał w kazdej ciąży w każdym trymestrze.
karolinka85, musisz przestać, aż tak sie przejmować, bo zabija to radość z ciązy!!
każda z nas bardzo chcę donosić ciąże, wiem, że dużo przeszłaś, robisz badania i sprawdzasz wszystko -ale na pewne rzeczy nie mamy wpływu!!!
spróbuj puścić wszystko biegowi czasu , nic wiecej zrobić sie nie da!!!
dziewczyny z warszawy jakie szpitale wybieracie?
ja chodzę na przepływy mózgowe do szp.im.orłowskiego, więc albo tam, albo na starynkiewicza bo mieszkam dwa przystanki od niego:)
pozdrawiam !!karolinka85, Nieukowa lubią tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
nick nieaktualny
-
Ech nadrobiłam, tak ciężko odpisać każdej z osobna, czytam i staram się zapamiętać, więc spróbuję:
Joasiu trzymam kciuki za Was, dużo zdrówka dla synka, musicie dać radę w trudnych chwilach, poradzicie sobie bo macie siebie !!!
Aghata również dużo zdrówka dla córeczki !!!
Gosiu jaki to wózek tak sprzedaje się jak świeże bułeczki ??
Zyrciu - Ciężko komentować to, że nie mamy wyboru jak rodzić, zwłaszcza jak są ku temu wskazania żeby zrobić cesarkę, to czemu nie. Rozważałaś żeby zapłacić za cesarkę w publicznym szpitalu? Wtedy to mniejsza kwota chyba ... ale z drugie strony fajnie, że nastawiasz się pozytywnie i bierzesz pod uwagę poród naturalny, tylko ważne żeby nie ryzykować i jak tylko coś będzie nie tak niech tną i Ciebie i każdą (która by tego potrzebowała !!! wrrrr)
Dziękuję za miłe komentarze
Co tam jeszcze miałam napisać ...
Mam namiar na Pana Sławka od szaf z Warszawy, on robi kuchnie, wnęki, do łazienki też zrobi, ale też chyba jest dość zarobiony jakby tamte kontakty się się nie sprawdziły mogę przesłać numer. Robił u mnie w mieszkaniu.
Karolinka85 przykro mi że jesteś wystawiana na takie próby, współczuję, trzymaj się niech już tylko będzie lepiej do końca ciąży !!!
i co ... na pewno zapomniałam komuś odpisać
Co do szpitala mówiłam że w grę wchodzą Żelazna i Bródnowski, ale skłaniam się ku temu drugiemu ze względu na znajomą położną, tylko muszę się z nią dogadać co i jak bo chcę żeby ona była przy mnie a nie żadna inna koleżanka ... nie to że inne szpitale są złe, po prostu musiałam sobie ograniczyć wybór, poza tym od początku w sumie wiedziałam że wybór padnie na Bródno.
Gdzie nie spojrzysz na opinie Żelazna i Żelazna najlepsza, ale przecież jakby każda tam miała rodzić z Wawy to by miejsca nie było prawda ? Więc myślę, że w każdym nie jest najgorzej, słyszałam dobrą opinię o Orłowskim od znajomej ....Joasia:), gosi_a, karolina0522, nenette, karolinka85, Scintilla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlorrene świetne fotki! Super wyglądasz, prawdziwa sexy mama
Magik, który nas olewał (dziś się odezwał, chyba go uszy swędziały) to pan Sławek, nie wiem czemu ale mam przeczucia, że to może być ten sam;) zarobiony to fakt, no ale powiedział, że na początek kwietnia szafy będą, jutro ma przyjechać..
Ja planuję rodzić na Karowej, bo mój gin jest stamtąd, poza tym już tam kiedyś leżałam i znam ten szpital, jakoś tak bezpiecznie się tam czuje:)Alorrene13 lubi tę wiadomość
-
Alorenne normalnie napatrzeć się nie mogę, pięknie wyglądasz z brzuszkiem! :)I jeszcze ta opalenizna, super! No ale brzunio pokaźnych rozmiarów, aż zaczynam się zastanawiać czy z moim wszystko ok
Gosia tak z ciekawości, Ty jesteś z Olsztyna?
Lecę spać, dobrej nocki wszystkim!Alorrene13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny