Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania1704 wrote:Dziewczyny jakie kosmetyki kupiłyście bądź macie zamiar zakupić dla maluszków! Głównie chodzi mi o mydło/ żel do mycia i krem/ oliwka!
Ania1704 lubi tę wiadomość
-
Hej, hej!
Własnie wróciłam od mojego gina, ponad godzinę z nim rozmawiałam,odpowiedział na wszystkie pytania i sam dużo mówi, uwielbiam goMałego nie podglądał, tylko słuchaliśmy serduszka,szyjka długa i zamknięta. Bardzo pozytywna wizyta
Od początku mam 7.3kg na plusie,ale oczywiście mój gin mówi że stanowczo za dużo. Jutro badanie krzywej i morfologia.
No ale widzę że u Was tak średnio kolorowo, bardzo współczujęMam nadzieję, że szybko wszystko wróci na odpowiedni tor, żebyście mogły się cieszyć dalej ciążą.
Nenette ja zawsze na IP jeżdżę na Karową, jakoś polubiłam ten szpital i zawsze taki spokój tam panuje. No rodzić tam nie będę ze względu na cc, ale sądzę że to dobry wybór.Inesicia, nenette, karolinka85, Scintilla, Alorrene13, Joasia:) lubią tę wiadomość
-
7,3 kg na plusie w 25 tyg to za dużo? Dziwne...
Dziewczyny, czy wy tez macie coś takiego, jakby ktoś wam czasem usiadł na klatkę piersiową i było tak ciezko? Jejku ja tak mam a szczególnie jak mi sie brzuch napnie albo jak coś robię i sobie usiade odpoczac. Tak jakby ktoś mi zlapal za przepone[/url]
-
http://www.srokao.pl/
Jeśli chodzi o kosmetyki to polecam tą stronę i analizy dla dzieci. Sporo można się dowiedzieć o składzie kosmetyków i które maja najmniej tych złych składników, jest tez ocena nowej lini kosmetyków Dada z biedronki. Na pewno będę się tym kierowałaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 13:23
Ania1704 lubi tę wiadomość
Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
aghata wrote:7,3 kg na plusie w 25 tyg to za dużo? Dziwne...
Dziewczyny, czy wy tez macie coś takiego, jakby ktoś wam czasem usiadł na klatkę piersiową i było tak ciezko? Jejku ja tak mam a szczególnie jak mi sie brzuch napnie albo jak coś robię i sobie usiade odpoczac. Tak jakby ktoś mi zlapal za przepone
Też byłam zdziwiona, ale pokaał mi chyba ze trzy wykresy na których na tym etapie ta waga jest zbyt wysoka...Powiedział że jak będę tak przybierać to skończę z wagą powyżej 20 kg, a tego wolałabym uniknąć. No nic, koniec z objadaniem się słodyczami
Ja takich bóli nie mam,zadyszkę tak ale nic z przepony... -
hej dziewczyny
postanowiłam sie nie denerwować i idę dziś na 18 40 na usg 3d lub 4d plus usg szyjki z jej oceną koszt...250 , ale będę spokojna i potraktowana , jak powinnam
jak się zapłaci to się ma..
ciekawa jestem , jak malutka wygląda
ale najbardziej zależy mi na ocenie szyjki, więc zobaczymy...
wolę zapłacić niz tułać się po ip czekać i tłumaczyć czemu przyjechałam...
suzana ja też uważam , że starynkiewicza ma wysoki poziom, biorę go pod uwagę i orłowskiego, najgorszy jest dla mnie madalińskiego:(Alorrene13 lubi tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
aghata wrote:Dziewczyny, chciałabym też żebyście pomogły mi wybrać imię na synka...wiele było tematów na belly le ja bym chciala żebyście Wy napisały jakie imię Wam się podoba może ułatwi mi to jakiś wybór
Podoba mi sie też Miłosz .
Nie cierpię imion typu Tadeusz, Roman, Jan , Julian, Kazimierz, Jerzy ... ale wiadomo każdemu co innego sie podona i każda z nasma prawo sobie nazwac dziecko jak jej sie podoba i to nie podlega dyskusjiViola lubi tę wiadomość
-
aghata wrote:Dziewczyny, chciałabym też żebyście pomogły mi wybrać imię na synka...wiele było tematów na belly le ja bym chciala żebyście Wy napisały jakie imię Wam się podoba może ułatwi mi to jakiś wybór
-
Rozalia wrote:1,5 kg czy ja dobrze widzę? Myślałam że to niemożliwe
18 lutego tyle waga pokazała
moja waga startowa 85,6 kg - 177 cm
jak na razie przytyłam 1,5 kg i mam nadzieje że max 7 przytyjeWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 13:29
Rozalia lubi tę wiadomość
-
A my zaczynamy od przyszłego tygodnia Szkole Rodzenia. Hura, nareszcie
Nadine - zaakceptuj moje zaproszenie do przyjaciółek, to prześle Ci moje dane osobowe. Bedą bowiem grupy i fajnie jakbyśmy były w jednejMyśle tylko, ze trzeba o to poprosić jak bedą dzwonić.
Pisz jak tam po Twojej obronie -
Cześć dziewczyny!!
Ania1704 ja też właśnie zastanawiam się jakie kosmetyki kupić, na razie czytam recenzje. Nie będę też kupowała na zapas bo nigdy nie wiadomo co może uczulić...
Jeśli chodzi o takie 'dodatki' do wyprawki to będę zamawiała u tego sprzedawcy:
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=11612773 fajne rzeczy i w dość przystępnych cenach.
Inesicia super kamizelka ja chyba też wybiorę na do swoich szmateksów, może też uda mi się coś upolować.
Dziewczyny moja szkoła rodzenia 'współpracuje' z szpitalem w którym chcę rodzić i tam wydają takie zaświadczenie o odbyciu kursu w tej SR i pomimo np. braku ostrego dyżuru lub braku miejsc i tak przyjmują na odział. Może u Was też są takie szkoły przyszpitalne??
Ania1704, Alorrene13 lubią tę wiadomość