X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jejku wczoraj świętowaliśmy 6 urodziny Bartusia a dzisiaj możemy świętować 100 dni do porodu :)

Oto mój brzuszek :)
    ern1o3gllhv8_t.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 20:42

Alorrene13, Inesicia, dorcia8919, nenette, Scintilla, Aka81, Ania1704, kasika8303, BrumBrumek, gosi_a, karolina0522, karolinka85, Rozalia lubią tę wiadomość

• dorcia8919 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joasia:) wrote:
    O jejku wczoraj świętowaliśmy 6 urodziny Bartusia a dzisiaj możemy świętować 100 dni do porodu :)

Oto mój brzuszek :)
    ern1o3gllhv8_t.jpg

Piękny brzuszek :) Jejku jak patrzę na swój to zastanawiam się czy faktycznie mam termin na czerwiec :)

Joasia:), Sista, Inesicia lubią tę wiadomość

• Sista Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alorrene - na zdjęciu faktycznie nie ma kołek. Tutaj są, choc wiem, ze łóżeczko koleżanki kupowały za około 250zl, ale nie wiem gdzie, dopytam :) http://www.lozeczkadladzieci.com/lozeczka-dla-dzieci-mini-zestaw-serduszka/2239-mini-lozeczko-dzieciece-przystawka-fabio-zestaw-poscieli-serduszka-bialy-my-sweet-baby.html

Joasia, Dorcia - śliczny brzusio. Ja mam to samo, jak patrzę na Wasze foty to myśle sobie, ze termin to mam raczej inny niż Dziewczyny :):):)

Joasia:), dorcia8919 lubią tę wiadomość

l22nmg7yw3r6qq05.png
  • Marcia86 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilly78 wrote:
    Marcia gdzie zamawiałaś ten kocyk minky?

Agatka, gratulacje oświadczyn!!

Scintilla my postanowiliśmy do łóżeczka kupić tylko śpiworki i prześcieradła, kołderkę, poduszkę i ochraniacze odpuszczamy. no i w planach jeden kocyk cienki bawełniany i drugi chciałam ten z polarku minky, one są cieplejsze

Kupilam na dawanda.pl od użytkownika Makaszka, ma rożne wzory i rożne rzeczy :)

Maja 5.06.2015
    Aniela 27.08.2021
    lprkmg7yq9lzv97b.png
  • A1984 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joasiu super ze rodzinka wraca do zdrowia! A brzuszek masz zgrabny bardzo i bez śladu rozstępów :)

Nieukowa ta historia o SR aż niesamowita! To przerażające, ciekawe jak też sobie to położne wymyśliły :D

Co do pościeli - ja nie kupuje, mamy śpiworek letni i zimowy z mega paki z Allegro(super zestaw okolo 80 ciuszków za 250 zeta - wiekszosc jak nówki).

dziekuje za ślubne gratulację, powiem Wam ze nigdy mi na tym nie zależało a teraz się jednak cieszę :) mój J mnie na maxa zaręczynami zaskoczył, jak kiedyś wyczai ze tu to opisałam to mnie zabije ale co tam :D spie sobie rano, J wstaje tak 2h przede mna i z reguły jest cicho, nie budzi mnie. Tym razem strasznie tukl szafką, potem nagle słyszę że jakieś disco puszcza. To juz pomyślałam ze go pogięło bo nie slucha takiej muzy a na pewno nie o 7 rano przed robotą. Juz chciałam wstać i go zabić, bo w nocy źle spie a ten mi tu imprezę urządza. Nagle widzę (a raczej ledwo widzę bo bez soczewek jestem jak kret) że J wpada do sypialni tańcząc w obcisłych slipkach, mucha na szyi i czerwona róża w zębach. Wskakuje na lóżko i wywija mi klejnotami przed nosem :D ja w mega szoku myślałam ze oszalał, lapie za te slipki, no kurde przed nosem je mam a tam pudełeczko :D i pomyśleć ze kilka tyg temu Wam się skarżyłam ze zero niespodzianek z jego strony :D

Joasia:), dorcia8919, Marcia86, nenette, Sista, zyrcia, Viola, Inesicia, Scintilla, Alorrene13, Rozalia, Natka88, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

f2wl20mmpih2dfg3.png
  • A1984 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brum brumek, super lupy i super brzuszek!

f2wl20mmpih2dfg3.png
  • Sista Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata - No wlasnie, całkiem niedawno pisałaś, ze Twój taki maloromantyczny :):):) A tu taki pomysłowy romantyk Ci się trafił :) Akcja pierwsza klasa !!! :):):)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 22:24

l22nmg7yw3r6qq05.png
  • karolina0522 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dziewczyny.... super wyglądacie!! Asia i Brumka:) EKSTRA!!!!
    Aga ,GRATULUJĘ zatręczyn..:)
    tak ładnie wszystkie wyglądacie w ciązy , że ja wpadam w kompleksy!!!!
    ja idę po weekendzie zrobić krzywą..mam wizytę na 10,03 to akurat sprawdzę..

Joasia:) lubi tę wiadomość

AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
    541113d5ef.png
  • karolina0522 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to wczorajsza fota usg tylko tyle nam pokazała :)

http://wrzucaj.net/images/2015/03/05/25_tusg.jpg

Joasia:), Scintilla, Alorrene13, karolinka85, Inesicia, dorcia8919, Ania1704, Rozalia, nenette lubią tę wiadomość

AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
    541113d5ef.png
  • Alorrene13 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buahaha haha Agata ale mnie rozbawiłaś, tzn Twój narzeczo ;) jest moim Idolem. No faktycznie zero niespodzianek :P dobrze rozumiem że pudełeczko było w majtkach? :O niezła akcja :D jest szalony ten Twój J. Ciesz się bo to fajny moment tuż przed ślubem... Joasiu fajny i duzi brzuszek, u mnie też dość spory. Troszkę zaczęłam sie schizować dużą wagą Malucha, aby jednak nie był zbyt duży przy porodze, no ale nic nie wymyślę, zobaczymy ;)
    Karolinka fajna fotka, widać Buziulkę ;) aaaa myyy dzis mamy studniówkę! Hurra można świętować ;)

Scintilla, dorcia8919, Joasia:), nenette, karolina0522 lubią tę wiadomość

syy26iyeeuly3wjb.png
  • Scintilla Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joasiu - cieszę się, że powoli wracacie do Zdrowia! Brzuszek Rewelacyjny - Linea Nigra widoczna od razu :D

Agata - pomysł oświadczyn świetny - najfajniejsze są te oświadczyny zupełnie nie spodziewane zarówno co do czasu jak i scenariusza ;)

Karolina0522 - ojjj mała będzie całuśna - śliczne, duże ustka!

Alorrene - Gratuluje 100dniówy!

Kochane a ja mam mały komunikat do słodkich mam - szczególnie początkujących - który wynika z tego, że człowiek uczy się na własnych błędach :)

W zeszłym tyg. zdarzyło mi się nie zauważyć i nie domknąć opakowania z paseczkami - fiolka stała uchylona niedaleko okna - pewnie nie zastanowiłoby mnie to w ogóle gdyby nie to, że ostatnio miałam coraz gorsze wyniki - na czczo bliżej 90 a po "opracowanych" posiłkach byłam na granicy normy lub ją przekraczałam - do wczorajszej kolacji ( b. dietetycznej ) cukier skoczył mi na 146 o.O ... w głowie miałam tylko jedno słowo INSULINA :( - po 10 minutach przypomniałam sobie o swoim niedbalstwie - otworzyłam nowe opakowanie, zmierzyłam i cukier 103 ... dzisiaj powtórzyłam test na czczo - wynik ze starego opakowania 89, na nowym 76. Mam więc nie miarodajne wyniki z całego tygodnia ale też niezłą nauczkę ;)

http://wrzucaj.net/images/2015/03/05/haveaniceday.jpg

gosi_a, Joasia:), Alorrene13, nenette, karolina0522 lubią tę wiadomość

mhsvi09kzjtuku9r.png
    18.02.2020 Narodziny Bartusia 👨‍👩‍👧‍👦
    10.06.2015 Narodziny Emilki 💝
    05.05.2014 [*] pamiętamy...
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina fajne bobo, chyba twój nosek będzie :)

Agata no nieźle :D Masz odjechanego faceta :D
    Mój był prawie romantyczny przy zaręczynach - byliśmy w Tatrach, piękna sceneria, zdjął mi rękawiczkę bo to wiosna była i nałożył w milczeniu pierścionek. Mnie aż zatkało. Potem schodzimy z gór, a on do mnie:
    -ale wiesz że zaręczyny były nieważne?
    -ale jak to?
    -bo ja nie zapytałem czy chcesz za mnie wyjść, a ty nie odpowiedzialaś że tak :D

BrumBrumek, ale laska z ciebie ;) I śliczne mieszkanko masz, zazdroszczę szklanego daszku, super wygląda!

dorcia8919, Alorrene13, Joasia:), Rozalia, Scintilla, BrumBrumek, nenette, A1984, karolina0522 lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata gratulacje! :)

BrumBrumek, ale z Ciebie lasencja! Pozazdrościć i figury i urody :)

A1984 lubi tę wiadomość

• Sista Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczyny :)
    Witam się w 25 tygodniu. Cześć z Was juz w 3 trymestrze, a nam teoretycznie jeszcze 3 tygodnie zostało aby gdzieś poleciec ;) Rano zdałam sobie sprawę, ze mam na tyle mały brzuch, ze bez problemu potrafię usiąść z leżenia przodem, bez podpierania. Tylko chyba takie brzuszki nie sa dobre dla Małej, bo mnie po takim ćwiczeniu szturcha, chyba, żeby jej tak nie robić ;) Ale z drugiej strony, to lepiej działa na nią niż cukierek ;)
    Leze sobie w łożku jeszcze i czekając na głód śniadaniowy, czytam sierpniowki. I zastanawiam się czy jest wsród nas taka co jeszcze nie wie co w brzuszku nosi? Mamy kogoś, kto nie zna płci, czy to przez niesforne Dzieciątko, co pokazać nie chce, czy to z własnego wyboru? Zerkam na nasza listę, ale tam jest sporo Dziewczyn co się nie udziela na forum, wiec nie jest to miarodajne.
    Pięknie mi śpiewa jakiś ptak za oknem, wiec wiosennego dnia życząc, postanawiam, ze wstaje :)

Alorrene13, Scintilla, nenette, A1984, agnieszyczka, karolina0522 lubią tę wiadomość

l22nmg7yw3r6qq05.png
  • aghata Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja sie witam...pogoda szarobura, ale cieplutkie buleczki francuskie z Lidla poorawily mi nastroj. Moj maluch w brzuchu chyba ma taki rytm, ze poprostu w nocy spi, czuje go ostatni raz po 21 szaleje a potem cisza...tylko jakiej pojedyncze ruchy...rano wstaje a teraz po sniadanku sie rozciaga

Ja nadal nie kompletuje wyprawki czekam az skarbowka przeleje mi kase wtedy zacznie sie kupowanie.

Scintilla, nenette lubią tę wiadomość

preg.png[/url]
  • dorcia8919 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mój romantyczne oświadczył się w Londynie na London eye. Chciał w Paryżu ale z pewnych spraw nie wyszło. A że byłam akurat w collegu to miał okazję do mnie przyleciec. Ale najlepsze było jak mówi do mnie: zapytaj ile kosztuje pojedyncza kapsuła. A ja do niego z tekstem ale po co Ci to wiedzieć przecież zareczac się nie będziesz. Mówił potem ze myślał że się zapadnie pod ziemię. Potem znów w kapsule juz pokazuje mi jak mu bije serce wiec zaczęłam się śmiać ze pracuje na większych wysokościach a tu się boi. A to waliło serce z nerwów. A przed samym oświadczeniem się dał mi aparat i miałam poprosić kogoś o zdjęcie. Odwracam się a on kuca. Myślę sobie co on wyprawia przecież na kucaka widoków nie będzie widać :) i wtedy kleknal i się stało :) a mówi ze on romantyczny nie jest ;p ale mówił potem ze nie wiedział już co ma robić, pierścionek w kieszeni a ja z takimi tekstami :)

brumBrumek fakt piękna z Ciebie kobieta :)

Sista, Alorrene13, Aka81, Rozalia, Scintilla, nenette, Nieukowa, A1984, karolina0522, lilly78 lubią tę wiadomość

• Sista Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorcia - tez romantycznie :) Aż mi się łezka w oku zakręciła :)

dorcia8919 lubi tę wiadomość

l22nmg7yw3r6qq05.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej . Dziewczyny zamawiałyście od kogoś na all pieluchy tetrowe ?
    chodzi mi o takie fajne , grubsze tatrowe a nie gaze .. macie jakiś namiar ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • dorcia8919 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sista wrote:
    Dorcia - tez romantycznie :) Aż mi się łezka w oku zakręciła :)

ja byłam bardzo zaskoczona że dał radę i się odważył przy całej kapsule ludzi :) byłam z niego taka dumna :) bo w sumie jest to jakaś odwaga zdobić to przy ludziach :) wiec domyślam się tylko jak musiał się denerwować jak mu tak serducho waliło :) i ta obawa "czy się zgodze za niego wyjść" hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 09:29

Sista, A1984 lubią tę wiadomość

• karolinka85 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata gratuluje zareczyn <3
    BrumBrumek super wygladasz ;)
    Joasia dobrze ze u Was juz lepiej :)

Joasia:), A1984 lubią tę wiadomość

Moje dwa aniołki <3
    17.07.2013r. (*) 9tydz4dz
    18.01.2014r. (*) 9tydz4dz
    relgtrd8nl40gy67.png
‹‹ 674 675 676 677 678 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ