Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyO jejku wczoraj świętowaliśmy 6 urodziny Bartusia a dzisiaj możemy świętować 100 dni do porodu
Oto mój brzuszek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 20:42
Alorrene13, Inesicia, dorcia8919, nenette, Scintilla, Aka81, Ania1704, kasika8303, BrumBrumek, gosi_a, karolina0522, karolinka85, Rozalia lubią tę wiadomość
-
Joasia:) wrote:
Piękny brzuszekJejku jak patrzę na swój to zastanawiam się czy faktycznie mam termin na czerwiec
Joasia:), Sista, Inesicia lubią tę wiadomość
-
Alorrene - na zdjęciu faktycznie nie ma kołek. Tutaj są, choc wiem, ze łóżeczko koleżanki kupowały za około 250zl, ale nie wiem gdzie, dopytam
http://www.lozeczkadladzieci.com/lozeczka-dla-dzieci-mini-zestaw-serduszka/2239-mini-lozeczko-dzieciece-przystawka-fabio-zestaw-poscieli-serduszka-bialy-my-sweet-baby.html
Joasia, Dorcia - śliczny brzusio. Ja mam to samo, jak patrzę na Wasze foty to myśle sobie, ze termin to mam raczej inny niż DziewczynyJoasia:), dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
lilly78 wrote:Marcia gdzie zamawiałaś ten kocyk minky?
Agatka, gratulacje oświadczyn!!
Scintilla my postanowiliśmy do łóżeczka kupić tylko śpiworki i prześcieradła, kołderkę, poduszkę i ochraniacze odpuszczamy. no i w planach jeden kocyk cienki bawełniany i drugi chciałam ten z polarku minky, one są cieplejsze
Kupilam na dawanda.pl od użytkownika Makaszka, ma rożne wzory i rożne rzeczyMaja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
Joasiu super ze rodzinka wraca do zdrowia! A brzuszek masz zgrabny bardzo i bez śladu rozstępów
Nieukowa ta historia o SR aż niesamowita! To przerażające, ciekawe jak też sobie to położne wymyśliły
Co do pościeli - ja nie kupuje, mamy śpiworek letni i zimowy z mega paki z Allegro(super zestaw okolo 80 ciuszków za 250 zeta - wiekszosc jak nówki).
dziekuje za ślubne gratulację, powiem Wam ze nigdy mi na tym nie zależało a teraz się jednak cieszęmój J mnie na maxa zaręczynami zaskoczył, jak kiedyś wyczai ze tu to opisałam to mnie zabije ale co tam
spie sobie rano, J wstaje tak 2h przede mna i z reguły jest cicho, nie budzi mnie. Tym razem strasznie tukl szafką, potem nagle słyszę że jakieś disco puszcza. To juz pomyślałam ze go pogięło bo nie slucha takiej muzy a na pewno nie o 7 rano przed robotą. Juz chciałam wstać i go zabić, bo w nocy źle spie a ten mi tu imprezę urządza. Nagle widzę (a raczej ledwo widzę bo bez soczewek jestem jak kret) że J wpada do sypialni tańcząc w obcisłych slipkach, mucha na szyi i czerwona róża w zębach. Wskakuje na lóżko i wywija mi klejnotami przed nosem
ja w mega szoku myślałam ze oszalał, lapie za te slipki, no kurde przed nosem je mam a tam pudełeczko
i pomyśleć ze kilka tyg temu Wam się skarżyłam ze zero niespodzianek z jego strony
Joasia:), dorcia8919, Marcia86, nenette, Sista, zyrcia, Viola, Inesicia, Scintilla, Alorrene13, Rozalia, Natka88, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
no dziewczyny.... super wyglądacie!! Asia i Brumka:) EKSTRA!!!!
Aga ,GRATULUJĘ zatręczyn..
tak ładnie wszystkie wyglądacie w ciązy , że ja wpadam w kompleksy!!!!
ja idę po weekendzie zrobić krzywą..mam wizytę na 10,03 to akurat sprawdzę..Joasia:) lubi tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
a to wczorajsza fota usg tylko tyle nam pokazała
http://wrzucaj.net/images/2015/03/05/25_tusg.jpgJoasia:), Scintilla, Alorrene13, karolinka85, Inesicia, dorcia8919, Ania1704, Rozalia, nenette lubią tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
Buahaha haha Agata ale mnie rozbawiłaś, tzn Twój narzeczo
jest moim Idolem. No faktycznie zero niespodzianek
dobrze rozumiem że pudełeczko było w majtkach?
niezła akcja
jest szalony ten Twój J. Ciesz się bo to fajny moment tuż przed ślubem... Joasiu fajny i duzi brzuszek, u mnie też dość spory. Troszkę zaczęłam sie schizować dużą wagą Malucha, aby jednak nie był zbyt duży przy porodze, no ale nic nie wymyślę, zobaczymy
Karolinka fajna fotka, widać Buziulkęaaaa myyy dzis mamy studniówkę! Hurra można świętować
Scintilla, dorcia8919, Joasia:), nenette, karolina0522 lubią tę wiadomość
-
Joasiu - cieszę się, że powoli wracacie do Zdrowia! Brzuszek Rewelacyjny - Linea Nigra widoczna od razu
Agata - pomysł oświadczyn świetny - najfajniejsze są te oświadczyny zupełnie nie spodziewane zarówno co do czasu jak i scenariusza
Karolina0522 - ojjj mała będzie całuśna - śliczne, duże ustka!
Alorrene - Gratuluje 100dniówy!
Kochane a ja mam mały komunikat do słodkich mam - szczególnie początkujących - który wynika z tego, że człowiek uczy się na własnych błędach
W zeszłym tyg. zdarzyło mi się nie zauważyć i nie domknąć opakowania z paseczkami - fiolka stała uchylona niedaleko okna - pewnie nie zastanowiłoby mnie to w ogóle gdyby nie to, że ostatnio miałam coraz gorsze wyniki - na czczo bliżej 90 a po "opracowanych" posiłkach byłam na granicy normy lub ją przekraczałam - do wczorajszej kolacji ( b. dietetycznej ) cukier skoczył mi na 146... w głowie miałam tylko jedno słowo INSULINA
- po 10 minutach przypomniałam sobie o swoim niedbalstwie - otworzyłam nowe opakowanie, zmierzyłam i cukier 103 ... dzisiaj powtórzyłam test na czczo - wynik ze starego opakowania 89, na nowym 76. Mam więc nie miarodajne wyniki z całego tygodnia ale też niezłą nauczkę
http://wrzucaj.net/images/2015/03/05/haveaniceday.jpggosi_a, Joasia:), Alorrene13, nenette, karolina0522 lubią tę wiadomość
-
Karolina fajne bobo, chyba twój nosek będzie
Agata no nieźleMasz odjechanego faceta
Mój był prawie romantyczny przy zaręczynach - byliśmy w Tatrach, piękna sceneria, zdjął mi rękawiczkę bo to wiosna była i nałożył w milczeniu pierścionek. Mnie aż zatkało. Potem schodzimy z gór, a on do mnie:
-ale wiesz że zaręczyny były nieważne?
-ale jak to?
-bo ja nie zapytałem czy chcesz za mnie wyjść, a ty nie odpowiedzialaś że tak
BrumBrumek, ale laska z ciebieI śliczne mieszkanko masz, zazdroszczę szklanego daszku, super wygląda!
dorcia8919, Alorrene13, Joasia:), Rozalia, Scintilla, BrumBrumek, nenette, A1984, karolina0522 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Dziewczyny
Witam się w 25 tygodniu. Cześć z Was juz w 3 trymestrze, a nam teoretycznie jeszcze 3 tygodnie zostało aby gdzieś poleciecRano zdałam sobie sprawę, ze mam na tyle mały brzuch, ze bez problemu potrafię usiąść z leżenia przodem, bez podpierania. Tylko chyba takie brzuszki nie sa dobre dla Małej, bo mnie po takim ćwiczeniu szturcha, chyba, żeby jej tak nie robić
Ale z drugiej strony, to lepiej działa na nią niż cukierek
Leze sobie w łożku jeszcze i czekając na głód śniadaniowy, czytam sierpniowki. I zastanawiam się czy jest wsród nas taka co jeszcze nie wie co w brzuszku nosi? Mamy kogoś, kto nie zna płci, czy to przez niesforne Dzieciątko, co pokazać nie chce, czy to z własnego wyboru? Zerkam na nasza listę, ale tam jest sporo Dziewczyn co się nie udziela na forum, wiec nie jest to miarodajne.
Pięknie mi śpiewa jakiś ptak za oknem, wiec wiosennego dnia życząc, postanawiam, ze wstaje
Alorrene13, Scintilla, nenette, A1984, agnieszyczka, karolina0522 lubią tę wiadomość
-
I ja sie witam...pogoda szarobura, ale cieplutkie buleczki francuskie z Lidla poorawily mi nastroj. Moj maluch w brzuchu chyba ma taki rytm, ze poprostu w nocy spi, czuje go ostatni raz po 21 szaleje a potem cisza...tylko jakiej pojedyncze ruchy...rano wstaje a teraz po sniadanku sie rozciaga
Ja nadal nie kompletuje wyprawki czekam az skarbowka przeleje mi kase wtedy zacznie sie kupowanie.Scintilla, nenette lubią tę wiadomość
[/url]
-
No mój romantyczne oświadczył się w Londynie na London eye. Chciał w Paryżu ale z pewnych spraw nie wyszło. A że byłam akurat w collegu to miał okazję do mnie przyleciec. Ale najlepsze było jak mówi do mnie: zapytaj ile kosztuje pojedyncza kapsuła. A ja do niego z tekstem ale po co Ci to wiedzieć przecież zareczac się nie będziesz. Mówił potem ze myślał że się zapadnie pod ziemię. Potem znów w kapsule juz pokazuje mi jak mu bije serce wiec zaczęłam się śmiać ze pracuje na większych wysokościach a tu się boi. A to waliło serce z nerwów. A przed samym oświadczeniem się dał mi aparat i miałam poprosić kogoś o zdjęcie. Odwracam się a on kuca. Myślę sobie co on wyprawia przecież na kucaka widoków nie będzie widać
i wtedy kleknal i się stało
a mówi ze on romantyczny nie jest ;p ale mówił potem ze nie wiedział już co ma robić, pierścionek w kieszeni a ja z takimi tekstami
brumBrumek fakt piękna z Ciebie kobietaSista, Alorrene13, Aka81, Rozalia, Scintilla, nenette, Nieukowa, A1984, karolina0522, lilly78 lubią tę wiadomość
-
Sista wrote:Dorcia - tez romantycznie
Aż mi się łezka w oku zakręciła
ja byłam bardzo zaskoczona że dał radę i się odważył przy całej kapsule ludzibyłam z niego taka dumna
bo w sumie jest to jakaś odwaga zdobić to przy ludziach
wiec domyślam się tylko jak musiał się denerwować jak mu tak serducho waliło
i ta obawa "czy się zgodze za niego wyjść" hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 09:29
Sista, A1984 lubią tę wiadomość