Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Toxey wrote:Belly pokazuje na 28 czerwca W testy jakoś nadal nie wierzę, czekam na poniedziałek, żeby odebrać wynik bety, a później szybko do ginki
Ja jak swoje testy robiłam to jeden 11dpo a drugi jakos w dzień @ i tez pozytywny i tego samego dnia pojechałam na bete i 15dpo bete miałam 1516,0 to dla mnie bardzo wysoka była:)wiec spokojnie krew musi wyjść na 100% -
aga87 wrote:Moje piersi w pierwszej ciąży urosły o 2 rozmiary, z C zrobiło się E, teraz też już widzę różnice są nabrzmiałe ale jeszcze nie tak duże, choć od wczoraj mniej mnie bolą
aga87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTruskaweczka250 wrote:Ja jak swoje testy robiłam to jeden 11dpo a drugi jakos w dzień @ i tez pozytywny i tego samego dnia pojechałam na bete i 15dpo bete miałam 1516,0 to dla mnie bardzo wysoka była:)wiec spokojnie krew musi wyjść na 100%
mój mężu to w testy wcale nie wierzy, powiedział, że chce betę, a jak będzie beta to i tak nie będzie wierzył i będzie chciał zobaczyć fasolkęTruskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
Toxey wrote:mój mężu to w testy wcale nie wierzy, powiedział, że chce betę, a jak będzie beta to i tak nie będzie wierzył i będzie chciał zobaczyć fasolkę
-
Truskaweczka250 wrote:Mnie to już przestają bolec i sądzę ze większe już nie bieda:) i są w sam raz:) ale na początku to nie mogłam sie dotknąć tak bolały jak przy okresie dojrzewania hehe:)
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
aga87 wrote:Więc nie tylko mnie przestają boleć.., uff... już się przestraszyłam oj urosną jeszcze, urosną, tylko że później
Spokojnie to normalne ze przestają boleć czytałam w necie:)aga87 lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Mi na pewno piersi nabrzmialy, mam widoczne zylki, jakby grubsze i ciemniejsze brodawki, ale poki co rozmiar tylko lekko wiekszy. Ja lubie staniki sportowe a przy nich az tak nie czuc zmian jak mp. Przy push upach.[/QUOT]
A ja wręcz przeciwnie nie przepadam za sportowymi i takimi z materiału z drutem lubię lekko usztywnione ale nie "pusch-apy" bo bym w nich miała chyba D heheWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 12:59
-
nick nieaktualny
-
aga87 wrote:Zazdroszczę wam już tych wizyt, ja sama sobie ustaliłam taki późny termin żeby wszystko było już widać a teraz chodzę jak na szpilkach i nie mogę się doczekać
Ja to tak systematycznie ustalam kiedy ja chce dzwonie do swojego gin i sie umawiam ale teraz to tez pod koniec mc dopiero bo juz wszystkie badania mam porobione wec luzz:) -
nick nieaktualny
-
Truskaweczka250 wrote:Ja to tak systematycznie ustalam kiedy ja chce dzwonie do swojego gin i sie umawiam ale teraz to tez pod koniec mc dopiero bo juz wszystkie badania mam porobione wec luzz:)
-
nick nieaktualnyaga87 wrote:Ja narazie nie mam żadnych, robiłam sobie tylko zwykłą morfologie plus kilka pierdół przed planowaną ciążą, teraz nic, czekam do pierwszej wizyty i łykam sobie tylko kwas foliowy plus w miare zdrowo staram się odżywiać, z pierwszym synem pierwszą wizyte miałam jakoś w połowie 7 tyg, teraz to bedzie ósmy .
jej, ale masz cierpliwość! -
aga87 wrote:Ja narazie nie mam żadnych, robiłam sobie tylko zwykłą morfologie plus kilka pierdół przed planowaną ciążą, teraz nic, czekam do pierwszej wizyty i łykam sobie tylko kwas foliowy plus w miare zdrowo staram się odżywiać, z pierwszym synem pierwszą wizyte miałam jakoś w połowie 7 tyg, teraz to bedzie ósmy .
Toxey Dokładnie:)
No ja poszłam w 4 tyg i od razu sie zabrałam za robienie badań ale podziwiam Cie za wytrzymałość trzymam kciuki za wizytę -
niby cierpliwość, a wiesz jak mnie nosi w domu czasem mam ochotę zadzwonić do mojej gin i przesunąć jednak tydzień wcześniej ale nie zrobie tego, dopóki wydaje mi się że wszystko jest ok, to chyba nie ma sensu a przynajmniej jak pójde to serduszko bedzie już na pewno tzn mam taką nadzieje.
-
aga87 wrote:niby cierpliwość, a wiesz jak mnie nosi w domu czasem mam ochotę zadzwonić do mojej gin i przesunąć jednak tydzień wcześniej ale nie zrobie tego, dopóki wydaje mi się że wszystko jest ok, to chyba nie ma sensu a przynajmniej jak pójde to serduszko bedzie już na pewno tzn mam taką nadzieje.
Ja byłam w środę na pierwszym usg czyli 7tydzien i juz biło serduszko:) niesamowity widok -
Pamiętam z pierwszej ciąży , cudowne to jest nawet mam na płycie nagrane usg 3D połówkowe jak synek sobie zakłada noge za noge, mogłam mu policzyć paluszki , lekarz mu mierzył źrenice.. to jest nie do opisania!
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość