Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale najlepsze jest to ze widzialam cie tylko od tylu wiec nie wiem czy to sie liczy
Sista wrote:Faktycznie, to byłam jaTo juz pierwsze spotkanie mamy za sobą, teraz pora na kawkę
Przed chwila zmiotłam podłogę. Na kolanach, samą zmiotką, bo rodzice podprowadzili mi odkurzacz. No i umylam podłogęTeraz pora na obiadek u mamy. Miłego dnia !!!
-
Kasika nie doczytałam, wszystkiego naj, tylu dzieciaczków ile sobie wymarzysz, zero kłopotów ciążowych od tego momentu i samych radości w życiu
A co do butelek lovi: koleżanka z grudnia pisała, że te butelki mają tak duże otwory że "mleko samo się leje". Ma któraś już te butelki i jeszcze jakieś inne żeby to porównać? To chyba tez nie za dobrze jak dziecko nie musi prawie wysiłku w ssanie wkładać?kasika8303 lubi tę wiadomość
-
no a pytałam o avent to podobno ciekną (w miejscu wkręcenia smoka) i nie idzie temu zaradzić .
Dlatego chyba TT wybiorę i laktator też i kończę z tymi opiniami bo czytam je i czytam a wiadomo każdy ma swojąWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 13:46
karolinka85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!
Ja po wizycie szyjka trzymanie skraca się
Krzywą ok, mocz ok, morfologia ok.
Na te twardnienia mam brać buscopan lub czopki scopolan, u mnie dodatkowe bóle w podbrzuszu przez zrosty po cc
Następna wizyta 26.03, po zwolnienie przedłużenie moja gin da mi już wtedy skierowanie na cc, więc mam pomyśleć w którym szpitalu i już mogę się zapisywać
Jak dotrwam to na początek czerwca 2 tyg.wczesniej niż to ja i tak czuję że jak dotrwam.do 35 tyg. To będzie maxkarolinka85, sss, Scintilla, Joasia:), gosi_a lubią tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
P.n.e. jakiego buraka zjadłam w sklepie piotr i Pawel stoję w kolejce młody chłopak otwiera nowa kasę wszyscy lecą a on wstał od kasy i mnie zaprosił jako pierwszą....mhhy dziwnie jakoś tak hehe
agawera, karolinka85 lubią tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
Angel, mam ten sam zestaw
I jeśli chodzi o butelki z TT to one mają taką małą dziurkę że jej prawie nie widać, więc chyba dziecko trochę będzie musiało włożyć siły w ssanie.
Właśnie skończyłam sprzątanie całego mieszkania i jestem z siebie dumna. Aż się zastanawiam co by tu jeszcze zrobić, bo jakoś tyle energii mam dziśSista lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie, ostatnio byłam w Ikei dosłownie po jedną rzecz, wybrałam kolejkę z pierwszeństwem dla ciężarnych więc podeszłam na początek kolejki a jakaś baba i mówi mi że od kiedy można sobie wchodzić tak bezczelnie w kolejkę. To jej pokazałam ze to jest kolejka z pierwszeństwem i że kto jak kto ale ona jako kobieta powinna zrozumieć. Babka spaliła buraka a ja powiem szczerze poczułam satysfakcje
Truskaweczka250, Z., gosi_a, Sista, dorcia8919, karolinka85, Scintilla, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
karolina0522 wrote:P.n.e. jakiego buraka zjadłam w sklepie piotr i Pawel stoję w kolejce młody chłopak otwiera nowa kasę wszyscy lecą a on wstał od kasy i mnie zaprosił jako pierwszą....mhhy dziwnie jakoś tak hehe
To ja ostatnio czekając na pobieranie krwi w kolejce przede mną był Facet taki po 30 i jego kolej nadeszła to mnie przepuścił i powiedział ze wie że kobiety w ciąży maja pierwszeństwo a za mną taaaka kolejka to podziękowałam i dziwnie mi było że pierwszy raz Z taką kulturą sie spotkałam:) A pielęgniarka co pobierała krew słyszała jak to mówił i tez potwierdziła ze ja mam pierwszeństwo i trzeba korzystaća ja jej na to że ja to wiem ale nie chce sie kłócić ze starszymi ludźmi co tego nie rozumieją.
agnieszyczka, Sista, karolinka85, karolina0522 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczynki bardzo ciężko was tu nadrobić.
Pisałyście o aptekach ja zawsze zamawiałam w aptece melissa i polecam ją
Tyle chciałam Wam napisać(odpisać na posty wasze) i nie pamiętam co i komu:) wybaczcie
Lilianko trzymam kciuki za Twoje maleństwo,oby wszystko było ok.
Ja dziś byłam na szybkiej wizycie,szyjka się nie skraca ma dalej ponad 4cm i jest zamknięta a wody nie odpływają, powiedział że może mnie położyć do szpitala ale nic innego mi nie podadzą niż nospa,aspragin więc jeżeli szyjka się nie skraca to mam leżeć w domu i brać te tabletki.
Co do tsh ja brałam na początku 25,później 37,5 później 50 a teraz 62,5 co miesiąc kontroluje tsh ft3 i ft4 -
XxMoniaXx wrote:czy gin przepisze mi coś na alergię ? mam od wiosny do jesieni i już sobie nie radzę, oddycham ustami bo nos zatkany 24 h . Wizytę mam u gin za tydzień a u allergologa najwcześniej to koniec marca
boje sie, że niedotlenie dziecko przez to
Monia ja mam alergie myslalam ze w ciazy mi troszke sie poprawi. Ventolin mam na astme ale to na recepte. Ginekolog mi polecil calcium gliconicum, takie tabletki 2 x dziennie i pomaga , nos plukam woda morska Mariner.. Unikam cytrusow niestety bo one najbardziej uczulaja. A tak je uwielbiam...i tyle.nie nawidze lekow na alergie i ich unikam bralam zastrzyki przez 4 lata, po odstawieniu rok mialam spokoju w potem od nowa
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
Ventolin mam w domu bo miałam zapalenie oskrzeli i to dostałam od lekarki ..
calcium C mam i biore- ale bez rezultatu.
Wczoraj po przeczytaniu internetu odważyłam sie zastosować areozol Cromoheksal do nosa ale nic nie daje... jestem naprawde zrozpaczona i nie wiem co robić ...
-
Mi się alergia zaczyna tak końcem maja i trzyma prawie do konca lipca.Jestem uczulona na te okropne pyłki traw.Boje sie co to będzie,tym bardziej że to już końcówka ciąży będzie i czuję że będę się męczyć
Dziewczyny które kupowały kocyki minky,jaki rozmiar wybrałyście?bo tak myśle i myśle
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Cześć laleczki
Na samym początku chciałam naszej solenizantce kasika8303
Z okazji Twego święta życzę Ci,
kolejnych dni,miesięcy i lat pełnych miłości i radości,ciągłego uśmiechu na twarzy
jak również tego, żebyś potrafiła się cieszyć z życia
w każdym jego momencie.
No więc tak pewnie większość z Was szykuję się do kupienia kosmetyków dla swojego maleństwa i dla siebieTroszkę prześledziłam temat i podam moje typy,z czym chciałabym też zapoznać Wasze zdanie co myślicie. Stworzyłam taką listę tych najlepszych
Parę rzeczy mi tu brakuje jak np.kremu z filtrem i pewnie jeszcze coś pominęłam
-HiPP Babysanft, Krem pielęgnacyjny do twarzy i ciała
-Ziołolek, Linomag, Bobo A+E, Krem dla dzieci i niemowląt
-HiPP, Babysanft, Krem ochronny na wiatr i niepogodę
-Nivea Baby, Krem na każdą pogodę
-HiPP, Babysanft, Wundschutz Creme (Krem ochronny przeciw odparzeniom)
-Hipp BabySanf z ekologicznym olejkiem migdałowym BIO
-Oliwka pielęgnacyjna HiPP Babysanft
-HIPP Babysanft: Pielegnacyjny Płyn do Kapieli
-Rossmann, Babydream Extrasensitive, Öl-Bad (Płyn do kąpieli z olejkiem migdałowym do skóry wrażliwej)
-Rossmann: Babydream:Pielęgnacyjny płyn do kąpieli
-HiPP Babysanft, Szampon dla dzieci
-Huggies, Natural Care, Chusteczki pielęgnacyjne, nawilżane
-HiPP Babysanft, Feucht Tucher,Chusteczki pielęgnacyjne, nawilżane
-Fitti Classic Chusteczki pielęgnacyjne, nawilżane
-Jelp color żel
-Dzidziuś dla mamy, Płyn Ginekologiczny dla kobiet w ciąży i po porodzie
-LaciBios Femina Pregna (Płyn do higieny intymnej dla kobiet w okresie ciąży i połogu)
-Sudocrem
-Maltan
-Octenisept
kasika8303 lubi tę wiadomość