Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej! Gratuluję udanych zakupów oraz Tobie Aghato udanej wizyty
Moja mama również zaoferowała swoją pomoc jak malutka się urodzi, M też zamierza wziąć w tym czasie urlop. Sama mam obawy jak sobie poradzę z opieką najbardziej boję się kąpieli
W tym tygodniu jadę do rodziców i wrócę dopiero po świętach, bardzo się cieszę z tego wyjazdu
nenette, Joasia:) lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! U mnie z rana mroźno ale słonecznie, pójdę na jakiś spacerek potem i odpocznę w końcu
Mój mąż pisał mi smsa z pracy, że jeszcze dziś czuje zmęczenie i ręce go bolą, kochany sam pomalował całe mieszkanie ale ja niestety nie mogłam mu w tym pomóc... Pokój małego to teraz taki składzik trochę, bo czekamy na meble zamówione do salonu (komody i regał) więc muszą tam leżeć dopóki nie będzie ich gdzie powkładać. Jak już to ogarnę to wrzucę fotki, ale to pewnie za jakieś 4 tygodnie.
Ja jakoś nie boję się opieki nad maluchem,wiem że masa kobiet sobie z tym radzi więc i ja dam radęWcześniej chciałam żeby na dzień cc i potem na kilka dni przyjechała moja mama,ale teraz wątpliwości. Przecież do karmienia i tak za mnie nie wstanie,a mój maż będzie ze mną 3 tygodnie po porodzie, więc ogranie mieszkanie i pomoże w obowiązkach. Muszę to poważnie przemyśleć
A wózek kupiliśmy baby design lupo comfort. W sklepie mnie zachwycił, super się prowadził, ma bardzo dobrą amortyzację, dużą gondolkę,łatwo się składa i generalnie nam się podobałTakże allorene ja bym się nad nim nie zastanawiała
My mamy beżowy i taki też chcieliśmy nowy.
Z., Alorrene13, Scintilla, nenette, Finezja lubią tę wiadomość
-
Alorrene13 wrote:Aghata, super, gratulacje !
Z. No właśnie, taki polurany jest teraz podobno ten wózek, mam nadzieję, że się sprawdziJaki kolor wybrałaś ? W poprzedniej wersji Lupo Comfort są nieco inne kolory, z taką grafiką, ale ja chyba wybiorę te bez grafiki takie prostrze po prostu. Te poprzednie są takie:
http://allegro.pl/wozek-3w1-baby-design-lupo-comfort-maxi-cosi-citi-i5195123596.html
Ja wybrałam ten, w tym kolorze
Podobały mi się jeszcze z Dotty (ale te mają być dopiero w maju chyba, przynajmniej tak na ich stronie było napisane a to dla mnie już za późno...) i właśnie z tego Lupo Comfort. A one sam stelaż to mają taki sam praktycznie więc poszczególne modele nie dużo się między sobą różnią
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 11:32
Rozalia, Alorrene13 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Rozalia jak masz mozliwosc zeby ktos oprocz meza Ci pomogl, skorzystaj z tego. Po porodzie spada poziom hormonow, boli Cie rana, chodzisz skulona jak dziadek, moze byc Ci smutno, ja jak urodzilam czekalam 2 tyg na siostre do pomocy a jak przyjechala to duzo mi to pomoglo. Kąpała małą, wspierala przy karmieniu, ja mialam jeszcze zapalenie piersi i wysoka goraczke gdyby nie ona to chyba psychicznie bym sie wykonczyla, M byl w domu ale mnie tylko denerwowal a siostra, doswiadczona mama 4 dzieci zabrala sie za gotowanie, sprzatanie i pomagala przy dziecku
Rozalia, Nieukowa, karolina0522 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Z. oooo masz husky? Czy jak to się piszę
Też nam się podobał w sklepie, ale to wózek z tego roku i nie dałoby rady kupić używanego, a chcieliśmy zaoszczędzić.
Aghata właśnie będę musiała nad tym pomyśleć. Niby mi się wydaje że mąż wystarczy, no ale mama ma właśnie doświadczenie z 4 dzieci i szybciej wszystko ogarnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 11:39
Z. lubi tę wiadomość
-
Tak to wersja husky czyli niby zimowa, bo ma takie gadżety w zestawie. Mężowi bardzo on się podobał a mi inne kolory, a gadżety zimowe można dokupić ;)Stelaż generalnie w tych wózkach i prawie cała reszta taka sama czyli - od Lupo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 11:40
Z., Rozalia lubią tę wiadomość
-
Zapomniałam napisać wcześniej po wizycie, że cesarkę mój drugi gin od cięcia zaplanował wstępnie na 12 czerwca,a 11 mam się położyć do szpitala. Chyba że zacznie się coś wcześniej dziać, to mam dzwonić i on przyjedzie do szpitala.
Dziewczyny bardzo mocno proszę o kciuki na jutro, bo o 17 mamy badanie serduszka i powoli zaczynam umierać ze strachu...Wierzę że wszystko z młodym dobrze, ale wiadomo jakiś niepokój w duszy mi gra...Scintilla, karolinka85, Alorrene13, Nieukowa, maglic, zyrcia, karolina0522 lubią tę wiadomość
-
Dokładnie, ten model Husky mam
Oczywiście na lato przy używaniu gondoli wszystkie akcesoria zimowe będą sobie leżeć w szafie
ale na zimę na pewno się przyda do spacerówki
Jeśli macie możliwość korzystać z pomocy bliskich to też uważam, że warto. Ale to w zależności kto ma pomagać bo niektórzy są tacy co więcej przeszkadzają niż pomagają. Zależy jakie macie kontakty
Ja po prostu mam takich rodziców i teściów, że bardziej bym się nimi stresowała niż by to miało wyjść na dobre... i chyba trochę jak Suzanna ze mnie Zosia-samosia. A mąż na pewno dużo mi pomoże. On właściwie ma więcej doświadczenia z dziećmi niż ja
Rozalia, na pewno wszystko będzie dobrze. Kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 11:46
Rozalia, Suzanna22, Alorrene13 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Alorrene13 wrote:Suzanna a jaki to model X-landera. Dopytuję z ciekawości
Tyle tego jest, wszystkie ładne, ale tylko nieliczne zyskują przy bliższym spotkaniu na żywo w sklepie
X-lander XA w kolorze beige, mój T ma 184 i jest zadowolony z wysokości wózka , ogólnie duzo osób nam go polecało i generalnie mam nadzieję że się sprawdziAlorrene13 lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczynki
ja też mam obawy że sobie nie poradzę z malutką niunią. Oczywiście mogę liczyć na męża na pewno będzie mnie wspierał. Na wsparcie rodziny to raczej nie liczę bo mieszkają ok 30km, a nawet wolałabym tak jak Suzanna22 żeby mi się nikt nie wtrącał. Mam nadzieję że instynkt zrobi swoje i sobie poradzimy.
co do wózków my kupiliśmy taki tylko zielony
http://sklep.babymerc.pl/home/119-3w1-wozek-baby-merc-onegratisy-alu-.html kosztował 720zł bo z kolekcji 2013 zobaczymy jak wyjdzie w praktyce póki co jestem zadowolona do tej pory chciałam kupić używany ale i tak koło 600zł trzeba by było wydać żeby kupić coś sensownego -
Alorrene13 wrote:Aghata, super, gratulacje !
Z. No właśnie, taki polurany jest teraz podobno ten wózek, mam nadzieję, że się sprawdziJaki kolor wybrałaś ? W poprzedniej wersji Lupo Comfort są nieco inne kolory, z taką grafiką, ale ja chyba wybiorę te bez grafiki takie prostrze po prostu. Te poprzednie są takie:
http://allegro.pl/wozek-3w1-baby-design-lupo-comfort-maxi-cosi-citi-i5195123596.html
Wózek mam ten model i na żywo mega .. prowadzi sie super i nie zamieniłabym go na inny ! -
Muniek, Truskaweczka też kupuje Camerelo
bardzo mi się spodobał, ale ja kupię za jakiś miesiąc.
Rozalia kciuki zaciśnięte
Aghata wow ile Antoś już ważysuper ma wagę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 12:55
Rozalia, Muniek lubią tę wiadomość
-
Aghata - gratuluję udanej wizyty!
Rozalia - kciuki zaciśnięte!
Widzę dziewczyny nowe łupy - min wózkoweŚwietnie - im więcej opinii tym lepiej
U mnie dzisiaj 30 tydzień oł jeeee brzmi to dumnie .... tylko dlaczego mi nagle brzuch wywaliło.... już się boję swojej budowy w maju - dobrze, że M. ma uprawnienia na wózki widłowe bo chyba inaczej do domu nie wejdę
http://wrzucaj.net/images/2015/03/23/IMG0318_2.jpg
Ale nie przejmuje się - zaliczyłam fryzjera - ścięłam się o połowę i czuję się prawie tak sexy mamą jak Kasia Cichopek.
Ja również dopisuję się do tych chcących szczepić
O 19.00 mamy USG III Trymestru ... zobaczymy jakie zmiany u naszej lokatorkiZ., nenette, Rozalia, lilly78, karolinka85, maglic, Joasia:), Muniek, gosi_a, Ania1704, Alorrene13, Nieukowa, Truskaweczka250, Sista, Lilianka27, Aka81, Finezja lubią tę wiadomość