Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTak mi tez sie wydawało ze będzie z marszu cc. Jednak mój lekarz który pracuje w szpitalu, mówi ze przy drugim porodzie SN nie ma przeciwwskazań do porodu SN , mimo ze dziecko wychodzi pośladkami. Pamietam, ze aż sie poryczałam. Ale Bartuś wysłuchał prośby mamusi. Nie miał już wtedy miejsca na obrót głową w dół, wiec wybrał w poprzek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 09:20
Sista, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Witajcie Dziewcznyny
Agawera - moja skacze po brzuchu na wszystkie strony. Czkawki czuje z boku, z dołu, u gory. Choc ja mam mały brzuch. Ale raczej zamykam peleton Czerwcówek, wiec Mała wazy pewnie niecałe 1000g - ma zatem miejsce
No i wracając do ruchów, to Olga jakimś karateka nie jest. Czuje łagodnie pukania od czasu do czasu i czkawki co 1-2 godziny, ale to wszystko. Nie wiem czy przeszlybysmy test z liczeniem ruchów. Ale kilka moich koleżanek tez tak miało, wiec staram sie byc spokojna. Chyba wlasnie przekręciła sie w poprzek, większa buła z prawej, mniejsza z lewej strony pępka
Miłego Dnia !!!Scintilla, Z., Joasia:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć i czołem
całą noc przespałam z nogami w górze jak radziła Suzanna i jestem z siebie dumna, że nie wyrzuciłam poduszki w nocy gdzieś za łóżko
A moja Pola od ok 23tc głową w dół, choć proszę ją żeby się obróciła dziewczyna jeszcze jakoś inaczej-nie atakowałaby tak szyjki no i poród SN, którego się coraz bardziej boje byłby wtedy niemożliwyŻebyśmy mogły się powymieniać tymi ułożeniami żeby każda miała jak chce
Z., Sista, Scintilla, kasika8303, Suzanna22, Rozalia lubią tę wiadomość
-
Dzieńdoberek
Dzięki Dziewczyny za dobre słowa i wsparcie. Staram się tym nie martwić, że Maluszek rośnie bo to bez sensu
Jak będzie ważył te 4200 to ok, ale ponad 4500 mógłby sobie darować
A może ciut zwolni i zmieścimy się z 3 z przodu
a najważniejsze aby był w pełni zdrowy i tyle !
Agata no nie wiem nie wiem, z tym brzuchem to mi nie udowodnisz heheMusiałabym to na żywo ocenić która ma większy
Dziewczyny ja też nie liczę ruchów, Mój "Mały" ma swoje pory, odzywa się od czasu do czasu i to mi wystarcza. Też już czuję to piętno szybko mijającego czasu i zbliżającego się porodu. Od wczoraj jak naoglądałam się "Porodów" to nie przestaję o tym myśleć, na szczęście jeszcze się nie boję tylko myślę, nad pozycjami, co będę robić, co mogę zrobić teraz aby się przygotować ... ale wiele nie wymyśliłamSpojrzałam dziś na Kwietniówki a tam już z 10 rozpakowanych, ciekawe czy u nas tak będzie w Maju
Z., Sista, Joasia:), nenette, Scintilla, A1984, Rozalia lubią tę wiadomość
-
Ja też kwietniowa
z 13 kwietnia. Właśnie kolejną 18-tkę zaplanowałam na 17 kwietnia. Okrągłą w tym roku więc domyślacie się którą
Z 30 osób zaprosiłam, ale myślę że z połowa przyjdzie. Wódka jeszcze weselna stoi w garażu, będzie się działo...
nenette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja cos czuje ze urodze dwa tygodnie przed terminem, nie wiem czy beda czekac czy sie samo zacznie, czy umowie sie na cc bo roznie zalecaja...poczekamy, zobaczymy, ja urodziny mam 2 czerwca wiec bede miala wspanialy prezent urodzinowy a moze i prezent na dzien mamy.
Sista, karolinka85 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Dzień dobry wszystkim.
U nas dziś o 17.15 usg III trymestru i boję się jak nie wiem co. Od wczoraj mam takiego stresa przed tym badaniem, że miejsca sobie nie mogę znaleźć. Już praktycznie całe mieszkanie posprzątałam, a do badania jeszcze kilka godzin. Chyba zwariuję. Rano byłam na badaniach krwi i moczu. Podejrzewam, że wyniki nie będą lepsze niż ostatnio, ale mam nadzieję, że chociaż nie będą dużo gorsze. A jak wracaliśmy z laboratorium to czarny kocur perfidnie nam drogę przebiegł. Przesądna nie jestem, ale ...
Trzymajcie za nas mocno kciuki!Alorrene13, nenette, Z., Joasia:), Scintilla, gosi_a, karolinka85, A1984, Rozalia lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Szukam opinii na temat krwi pępowinowej. Trochę już poczytałam na ten temat i mam mętlik. Z jednej strony zachwalane, z drugiej że to ściema...
Chętnie poczytam Wasze zdanie. Może macie jakieś ciekawe artykuły do poczytania?
Wiem, że są już na tym forum mamy. Korzystałyście z tego?
Z góry dzięki za informacje -
nick nieaktualny
-
Aloreene - No ja mam bardzo okrągłe urodziny
Do tego w Święta, wiec zażyczyłam sobie ostatnią podróż we dwoje. 1 kwietnia jedziemy do Budapesztu, a 4 kwietnia (czyli w moje urodziny) przemieszczamy sie do Wiednia na kolejne 3 dni. Jedziemy ze Śląska, wiec ufam, ze Olga dobrze zniesie podróż
Planowałam mała imprezę dla znajomych, ale dla 20 osób musiałabym to zrobić w knajpie, no a teraz to po prostu pieniędzy szkoda
-
U nas wczoraj na SR był poruszony temat krwi pępowinowej i nawet położna prowadząca zajęcia była do tego tematu nastawiona sceptycznie. W sumie zastanawialiśmy się nad tym, ale póki co ostatecznie z tego zrezygnowaliśmy.
Suna lubi tę wiadomość