Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pijecie.moze.jakies herbatki ziolowe? Ja bez herbaty nie moge sie obejsc i szukam bezpiecznychnw ciazy zamiennikow. Mam lipowa i z pokrzyw, mozna pic cos jeszcse?
Witam w sobotni poranek. Maz mi cos zamula, mial byc seks a poszedl sie pindrzyc przed lustrem i chyba nici z upojnego porankaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 07:43
Joasia:) lubi tę wiadomość
-
Ja jestem uzależniona od czarnej herbaty, niestety popijam w ciąży, nie potrafię sobie odmówić
A seks ostatni to nawet nie pamiętam kiedy był, pocieszam się myślą że jeszcze 3-4 m. i będziemy szaleć
mam nadzieję że wtedy ochota nie minie
Dziś belly pokazuje 8 miesiąc!! Kiedy to zleciało...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 07:52
Scintilla, Joasia:), Z., Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratuluję sista..po wymiarach twojej dzidzi śmiem twierdzić,że moja nie jest za mała..że może to już wymysł gina..
Szykuję się i jadę dziewczyny..odezwę się jak mnie wypiszą...pewno potrzymają tylko 3dni coś czuję..
Życzę wam miłego dnia i udanych wizyt:)
Pozdrawiam.karolinka85, Scintilla, Joasia:), nenette, Nieukowa, Rozalia, Z., Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam Was
Ja pije zielona z mięta a czarnej mocnej raczej sie wystrzegam bo ma wiecej kofeiny niz kawa..
Moj mnie wczoraj dopadł i stwierdziliśmy ,ze jestem chyba dziewica...
Miłej soboty
Za wszystkie Mamusiowe wizyty i konsultacje,wyniki trzymam kciuki.
-
nick nieaktualny
-
Nieukowa wrote:Pijecie.moze.jakies herbatki ziolowe? Ja bez herbaty nie moge sie obejsc i szukam bezpiecznychnw ciazy zamiennikow. Mam lipowa i z pokrzyw, mozna pic cos jeszcse?
Witam w sobotni poranek. Maz mi cos zamula, mial byc seks a poszedl sie pindrzyc przed lustrem i chyba nici z upojnego poranka
Nieukowa - ja pijam jeszcze żurawinowa z Biofix.
A co do Sexu, to mojemu nie przeszkadza Mała w brzuchu. Zdarza sie nawet i dwa, trzy razy dziennie. Choc sa tez kilkudniowe przerwy. U mnie, jak pisałam, brzuch mały, wiec czasami M. sie zapomina i chciałby w mniej bezpiecznej pozycji, ale wówczas robię korektęWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 08:30
Joasia:), BrumBrumek, nenette, dorcia8919, Scintilla, Z. lubią tę wiadomość
-
Lalalalalllala wlasnie dostałam maila ,ze czekają na adres bo jak byłam na targach w gdansku mother & baby to brałam udział w konkursie i chcieli wysłać nagrodę
)))))))))ale pozytywnie sobota sie zaczęła
Joasia:), gosi_a, karolinka85, Sista, Rozalia, Scintilla, Z., Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
Joasia rozumiem Twojego męża, też tak mam. Wiem że to głupie ale nie mogę się przełamać, i w sumie brzuch wydaje mi się taki aseksualny. Ale coś czuję że jeszcze parę tyg. postu i może się zdarzyć że nie będę mieć zahamowań
Dziewczynki co dziś robicie? porządki przedświateczne? czy raczej odpoczywacie?
U mnie pogodna deszczowa, jesienna, mąż pojechał na wieś do rodziców trochę im pomóc, a ja z kotem w łóżkunie chce się wychodzić a muszę dziś mieszkanie ogarnąć..
Joasia:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy narazie leniuchujemy
czekam na śniadanko do łóżka. Chłopcy jeszcze śpią, bo nareszcie sobota. W planach też porządki, koniecznie łazienki mąż musi pomyć. Potem pewnie do pracy pojedzie ( tak to jest przy własnej działaności ) a wieczorkiem na kolacje zrobimy rodzine zapiekanki (każdy zrobi swoją) .
-
nick nieaktualnyCześć kochane!
Gratuluje udanych wizyt i wyników!
Ja wczoraj wylądowałam ma IP ze skurczami, szyjka w ciągu 3dni skróciła się z 2,2cm na 1,6cmpodali mi leki i leżałam 4h pod ktg aż przeszło i wypuścili do domu. Mam nadzieje, że jutro będzie wynik tego posiewu i założà mi pessar, bo jak to w takim tempie się skraca to nie chcę nawet myśleć ehhh bardzo się boję
-
Ja liczę że mój się w końcu przełamie. Ja też się czuję nieatrakcyjnie z tym brzuchem ale jak już mi się chce to mąż mowi że nie da rady wiedząc że tam jest dziecko. Chociaż podobno ostatnio chciał mnie budzić w nocy, jest szansa
Ja czasami wypije zieloną albo miętową -
Lilianka, Nenette kciuki za was!
Ja dziś mam szkołę rodzenia, potem z mężem będziemy namyślać się jak wyremonotować naszą sypialnię, a po południu piszę pracę zaliczeniową na studia ;( Jutro jedziemy po materiały budowlane, wybieramy farby itdSista, Rozalia, nenette lubią tę wiadomość
-
karolinka85 wrote:ehh, glukoza dobra, morfologia też, ale mocz nie za ciekawy
leukocyty nieliczne..
a w osadzie moczu :
nabłonki nieliczne
leukocyty 21-26
erytrocyty 2-4
pasma śluzu nieliczne
fosforany bezpostaciowe bardzo liczne
flora bakteryjna liczne
Jak patrzę na swój wypis ze szpitala, to mam tego dużo więcej niż Ty i dlatego dostałam antybiotyki. Ale myślę, że jak skonsultowałaś to z lekarzem i zalecił, co zalecił to będzie dobrze. -
Nieukowa wrote:Pijecie.moze.jakies herbatki ziolowe? Ja bez herbaty nie moge sie obejsc i szukam bezpiecznychnw ciazy zamiennikow. Mam lipowa i z pokrzyw, mozna pic cos jeszcse?
Witam w sobotni poranek. Maz mi cos zamula, mial byc seks a poszedl sie pindrzyc przed lustrem i chyba nici z upojnego poranka
Kochana ja piję w zasadzie wszystkie ziołowe herbaty. Lipowa, pokrzywa, mięta, rumianek, melisa. Lekarz nie ma nic przeciwko, ale oczywiście z umiarem, żeby nie przedobrzyć. -
dorcia8919 wrote:Jak patrzę na swój wypis ze szpitala, to mam tego dużo więcej niż Ty i dlatego dostałam antybiotyki. Ale myślę, że jak skonsultowałaś to z lekarzem i zalecił, co zalecił to będzie dobrze.
wiec mocz musial byc zle pobrany..wiec sie uspokoilam..
dorcia8919, Sista lubią tę wiadomość