X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pijecie.moze.jakies herbatki ziolowe? Ja bez herbaty nie moge sie obejsc i szukam bezpiecznychnw ciazy zamiennikow. Mam lipowa i z pokrzyw, mozna pic cos jeszcse?

Witam w sobotni poranek. Maz mi cos zamula, mial byc seks a poszedl sie pindrzyc przed lustrem i chyba nici z upojnego poranka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 07:43

Joasia:) lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • BrumBrumek Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem uzależniona od czarnej herbaty, niestety popijam w ciąży, nie potrafię sobie odmówić:( A seks ostatni to nawet nie pamiętam kiedy był, pocieszam się myślą że jeszcze 3-4 m. i będziemy szaleć :D mam nadzieję że wtedy ochota nie minie :D

Dziś belly pokazuje 8 miesiąc!! Kiedy to zleciało...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 07:52

Scintilla, Joasia:), Z., Alorrene13 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję sista..po wymiarach twojej dzidzi śmiem twierdzić,że moja nie jest za mała..że może to już wymysł gina..
    Szykuję się i jadę dziewczyny..odezwę się jak mnie wypiszą...pewno potrzymają tylko 3dni coś czuję..
    Życzę wam miłego dnia i udanych wizyt:)
    Pozdrawiam.

karolinka85, Scintilla, Joasia:), nenette, Nieukowa, Rozalia, Z., Alorrene13 lubią tę wiadomość

• BrumBrumek Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilianko powodzenia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)

Lilianko trzymamy Tu za Was bardzo mocno zaciśnięte kciuki. Oby wiadomości były pozytywne. Nie daj sie zbyć, żądaj odpowiedzi lekarzy na każde Twoje pytanie. Powodzenia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 08:22

• Stokrotka21 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomozcie, wizyta u diabetologa dipiero w sride, cukry po posilkach piekne a na czczo zawsze wyzszy 95, 98,97 :/

f2w3rjjg5apekm56.png
  • Dada Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was :)

Ja pije zielona z mięta a czarnej mocnej raczej sie wystrzegam bo ma wiecej kofeiny niz kawa..

Moj mnie wczoraj dopadł i stwierdziliśmy ,ze jestem chyba dziewica...;)

Miłej soboty <3

Za wszystkie Mamusiowe wizyty i konsultacje,wyniki trzymam kciuki.

860ip07w5ypel8m4.png
    34bwskjop2knz5e1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój mąż jak dziecko ...chciałbym ale sie boje :)))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 08:26

BrumBrumek, Nieukowa, Z. lubią tę wiadomość

• Sista Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Pijecie.moze.jakies herbatki ziolowe? Ja bez herbaty nie moge sie obejsc i szukam bezpiecznychnw ciazy zamiennikow. Mam lipowa i z pokrzyw, mozna pic cos jeszcse?

Witam w sobotni poranek. Maz mi cos zamula, mial byc seks a poszedl sie pindrzyc przed lustrem i chyba nici z upojnego poranka :)

Nieukowa - ja pijam jeszcze żurawinowa z Biofix.

A co do Sexu, to mojemu nie przeszkadza Mała w brzuchu. Zdarza sie nawet i dwa, trzy razy dziennie. Choc sa tez kilkudniowe przerwy. U mnie, jak pisałam, brzuch mały, wiec czasami M. sie zapomina i chciałby w mniej bezpiecznej pozycji, ale wówczas robię korektę ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 08:30

Joasia:), BrumBrumek, nenette, dorcia8919, Scintilla, Z. lubią tę wiadomość

l22nmg7yw3r6qq05.png
  • Dada Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalalalalllala wlasnie dostałam maila ,ze czekają na adres bo jak byłam na targach w gdansku mother & baby to brałam udział w konkursie i chcieli wysłać nagrodę :))))))))))ale pozytywnie sobota sie zaczęła :)

Joasia:), gosi_a, karolinka85, Sista, Rozalia, Scintilla, Z., Alorrene13 lubią tę wiadomość

860ip07w5ypel8m4.png
    34bwskjop2knz5e1.png
  • BrumBrumek Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joasia rozumiem Twojego męża, też tak mam. Wiem że to głupie ale nie mogę się przełamać, i w sumie brzuch wydaje mi się taki aseksualny. Ale coś czuję że jeszcze parę tyg. postu i może się zdarzyć że nie będę mieć zahamowań :D

Dziewczynki co dziś robicie? porządki przedświateczne? czy raczej odpoczywacie?
    U mnie pogodna deszczowa, jesienna, mąż pojechał na wieś do rodziców trochę im pomóc, a ja z kotem w łóżku :D nie chce się wychodzić a muszę dziś mieszkanie ogarnąć..

Joasia:) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My narazie leniuchujemy :) czekam na śniadanko do łóżka. Chłopcy jeszcze śpią, bo nareszcie sobota. W planach też porządki, koniecznie łazienki mąż musi pomyć. Potem pewnie do pracy pojedzie ( tak to jest przy własnej działaności ) a wieczorkiem na kolacje zrobimy rodzine zapiekanki (każdy zrobi swoją) .

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane!

Gratuluje udanych wizyt i wyników! :)

Ja wczoraj wylądowałam ma IP ze skurczami, szyjka w ciągu 3dni skróciła się z 2,2cm na 1,6cm :( podali mi leki i leżałam 4h pod ktg aż przeszło i wypuścili do domu. Mam nadzieje, że jutro będzie wynik tego posiewu i założà mi pessar, bo jak to w takim tempie się skraca to nie chcę nawet myśleć ehhh bardzo się boję :(

• gosi_a Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja liczę że mój się w końcu przełamie. Ja też się czuję nieatrakcyjnie z tym brzuchem ale jak już mi się chce to mąż mowi że nie da rady wiedząc że tam jest dziecko. Chociaż podobno ostatnio chciał mnie budzić w nocy, jest szansa :-)

Ja czasami wypije zieloną albo miętową :-)

wnidt5odau6o2x80.png
  • agawera Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja , u mnie słoneczko :) wkońcu
    BrumBrumek dziś leniuchuje czyli dzień jak codzień
    Lilianka27 powodzenia trzymamy kciuki

km5stv73wsegzrx0.png
    06fd4202d9.png
  • gosi_a Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wkroczyłam w końcu w 3 trymestr :-)

Dzisiaj idę na imprezę Angry birds czyli 4 urodzinki chrześniaka :-)

agawera, Joasia:), Rozalia, Scintilla, Z., sss lubią tę wiadomość

wnidt5odau6o2x80.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilianka, Nenette kciuki za was!

Ja dziś mam szkołę rodzenia, potem z mężem będziemy namyślać się jak wyremonotować naszą sypialnię, a po południu piszę pracę zaliczeniową na studia ;( Jutro jedziemy po materiały budowlane, wybieramy farby itd :)

Sista, Rozalia, nenette lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • dorcia8919 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolinka85 wrote:
    ehh, glukoza dobra, morfologia też, ale mocz nie za ciekawy :(
    leukocyty nieliczne..
    a w osadzie moczu :
    nabłonki nieliczne
    leukocyty 21-26
    erytrocyty 2-4
    pasma śluzu nieliczne
    fosforany bezpostaciowe bardzo liczne
    flora bakteryjna liczne

Jak patrzę na swój wypis ze szpitala, to mam tego dużo więcej niż Ty i dlatego dostałam antybiotyki. Ale myślę, że jak skonsultowałaś to z lekarzem i zalecił, co zalecił to będzie dobrze.

• dorcia8919 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:

Kochana ja piję w zasadzie wszystkie ziołowe herbaty. Lipowa, pokrzywa, mięta, rumianek, melisa. Lekarz nie ma nic przeciwko, ale oczywiście z umiarem, żeby nie przedobrzyć.

• karolinka85 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorcia8919 wrote:
    Jak patrzę na swój wypis ze szpitala, to mam tego dużo więcej niż Ty i dlatego dostałam antybiotyki. Ale myślę, że jak skonsultowałaś to z lekarzem i zalecił, co zalecił to będzie dobrze.
    Dorcia,robilam wczoraj powtorne badanie moczu i dodatkowo posiew..i wyniki ok... Leukocyty zamiast 21-26 sa 1-2 ;) wiec mocz musial byc zle pobrany..wiec sie uspokoilam..

dorcia8919, Sista lubią tę wiadomość

Moje dwa aniołki <3
    17.07.2013r. (*) 9tydz4dz
    18.01.2014r. (*) 9tydz4dz
    relgtrd8nl40gy67.png
‹‹ 810 811 812 813 814 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ