X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • A1984 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scintilla mi też pępek nie wyszedł, dalej jest mocno wklęsły. Może dlatego że ja zawsze miałam na brzuch warstwę tłuszczyku więc ma się w czym schować że tak powiem ;-)

Scintilla lubi tę wiadomość

f2wl20mmpih2dfg3.png
  • Dada Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hhahahah rodząca w sukni ślubnej to by się lekarze zdziwili :)

Mój pępek nigdy nie był jakiś bardzo schowany a teraz jest magicznym guzikiem ;) mój m mówi,ze to chyba mój nowy punkt G...;)

A1984, Scintilla, Z., Sista lubią tę wiadomość

860ip07w5ypel8m4.png
    34bwskjop2knz5e1.png
  • A1984 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy tylko u mnie się tak wyświetla ale chyba mamy jakiś globalny problem z suwaczkami, ja nie widzę swojego, Dady, Nenette - a to tylko obserwacja z 2 osotatnich stron

f2wl20mmpih2dfg3.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

ja po krzywej - czekam na wyniki na e- maila dostanę :)

glukoza masakra - 3 kłucia z jednej żyły jeszcze gorsze .. mimo że nie jestem mięczak trzecie wkłucie w tym samym miejscu myślałam, że zejdę :P

ale olać to mam już za soba - oby wyniki były ok .

Lokal na chrzciny wstępnie zarezerwowany :) poród mam wg OM 25 czerwiec wg usg pewnie z 2 tyg wcześniej a chrzcimy 19 lipca :) mam nadzieje, że będzie wszystko ok :)

A1984, Joasia:), nenette, Scintilla, Alorrene13, Sista, karolinka85, gosi_a lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Marcia86 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dada wrote:
    Marcia a chodzisz na jakąś szkole rodzenia w Gdańsku?

Ja 15.04 jadę na kilka dni do Zakopanego wiec 800 km przede mną,oczywiście jak 10.04 na wizycie lekarz nam pozwoli.

Chciałam, ale tez mi nie wolno... Przez ten szew który mi założyli miesiąc temu. Na razie spotkania z położna muszą nam wystarczyć ;)

Maja 5.06.2015
    Aniela 27.08.2021
    lprkmg7yq9lzv97b.png
  • Marcia86 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeśli chodzi o pępek to ja juz od dluuuższego czasu mam go na zewnątrz ;)

Suwaczki trzeba sobie poprawić robiąc po prostu nowy, wszystkim jakoś suwaczki poległy a strona suwaczki.com u mnie nie chce działać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 12:23

Maja 5.06.2015
    Aniela 27.08.2021
    lprkmg7yq9lzv97b.png
  • Alorrene13 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny taka wasza uroda z tymi pępkami. Ja mialam tluszczyk na brzuchu i pępek zawsze był dość dobrze schowany, a tymczasem w ciąży wyszedł mi na zewnątrz bardzo wczesnie i M. Mnie wkurza jak mi przyciska wlasnie ten magiczny guzik :P idę na przechadzkę do Lidla, ciao :*

Scintilla, Sista lubią tę wiadomość

syy26iyeeuly3wjb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata z całą pewnością nie przypominasz wieloryba ;) wyglądasz extra :)

Moja teściowa pewnie tak myśli jak napisałaś, że to zapro do niej to jak herbatka u królowej hehe oni jakoś chyba nie mają ochoty przyjeżdżać do nas, trudno

Pępek mam nadal wklęsły, ale zauważyłam wczoraj, że mam tę kreskę od pępka w dół. Bardzo jasną, ale jest.

Faktycznie suwaczki nie działają, coś im się ze stroną stało. Chyba trzeba wymienić

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczęta ;)

U nas tez pogoda paskudna, raz dreszcz potem śnieg i ochydny wiatr.
    Nic mi się nie chce...

Moni trzymam kciuki za wyniki krzywej.
    Agata brzuszek super :)
    Scinctilla mój pępek wklęsły, ale nie głęboki jak przed ciążą.

Kochane trzymajcie kciuki za jutrzejszy egzamin Kubusia. Chory pomysł żeby dzieciaki tak stresować, rygor niczym by to była matura. 80 min pisania polski- matematyka - przyroda i 45 min angielski. Oby stres go nie " zjadł" bo zapomni wszystkiego. Ach sama czuje tym egzaminem ciśnienie .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 12:35

Scintilla, A1984, nenette, agnieszyczka, Sista, Alorrene13, karolinka85, gosi_a lubią tę wiadomość

• Dada Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuki zaciśnięte :)

Pojawił sie u mnie suwaczek?

Fajnie sie czyta te kwietniowki i marcowki niedługo u nas tak sie bedzie działo na forum juz sie nie moge doczekać :)

Joasia:), Sista lubią tę wiadomość

860ip07w5ypel8m4.png
    34bwskjop2knz5e1.png
  • aghata Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie kurier przyniosl wielka paczke z wozkiem...pochwale sie jak zloze :)

Joasia:), A1984, nenette, Sista, karolinka85, gosi_a lubią tę wiadomość

preg.png[/url]
  • A1984 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joasia kciuki zaciśnięte za Kubę!

Dada suwaczek działa :)

Joasia:) lubi tę wiadomość

f2wl20mmpih2dfg3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joasia trzymam kciuki :)

Joasia:) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)
    Pisałyście, że zamawiacie pampersy ze smyka i powiedzcie mi jak to jest, bo naładowałam cały koszyk i wyszło, że oszczędzam 20 zł nie całe, ale 14 mam zapłacić za kuriera, bo odbiór w sklepie nie możliwy, bo za duża paczka. No to co to za promocja? o.O 4 zł na plusie o.O kupiłam jedną paczkę pampers care w rossmanie bo więcej nie było jedynek same te najmniejsze. Jeszcze będę szukać, ale tak rozkminiam i nie wychodzi mi tu super promocja smyka :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zyrcia ja zamawiałam 18 marca i była promocja, kupowałam zielone pampersy i chusteczki 6pak care. Za chusteczki wychodziło 5,5 za paczuszkę. Ale to było zamówienie raczej dla moich chłopaków a pampersy przy okazji. Koszt przesyłki kurierem za pobraniem 4,90 zł :)

• Marcia86 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tydzień temu tez zamawialam paczkę ze smyka i przesyłka pocztexem 4,90 zl. ;)

Maja 5.06.2015
    Aniela 27.08.2021
    lprkmg7yq9lzv97b.png
  • Sista Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczynki :)
    Stokrotka - Malenstow ma świetna wage i nawet nie myśl, ze wyjdzie wczesniej. Spokojnie poczeka sobie jeszcze kilka tygodni w Twoim brzuszku. Trzymam kciuki !!!
    Aloreene - co do pieluszek, to ja mam tetry białe - 6 sztuk, tetry kolorowe - 5 sztuk, flanelowe - 3 sztuki. Myśle o dokupieniu jeszcze kilku kolorowych w Pepco, bo widziałam fajne kolorki i wzorki.
    Agata - popieram w pełni wypowiedzi dziewczyn, rewelacyjna figura i cudny brzusio. Mogłabyś robić jako modelka bielizny dla ciężarnych - moze jakiś manager Cię tu wypatrzy :):):) Śnieg lub śnieg z deszczem pada na Śląsku, od samego rana :(
    Scintilla - moj pępek jest z dołkiem, jedynie jak sie zdrowo najem, to wychodzi na wierzch, ale wówczas brzuch tez wieki ;)
    Joasia - ogromne kciuki za Kubusia zaciśnięte !!!

A ja od rana biegam i jeżdzę. Byłam w pracy oddać L4. Podjechałam tez po wynik posiewu i masakra...wróciło ecoli, to samo, które zmusiło mnie do leżenia w szpitalu. Znowu jest tego tak duzo, ze sugeruje zakażenie. Ale nic nie swędzi, nie piecze, wiec kto wie od kiedy to mam. Moze byc tak, ze wyszłam ze szpitala, skończyłam antybiotyk i jak bumerang wróciło... Mam antybiogram, a na nim z 10 antybiotyków, które mogą to zwalczyć. Ale ocenę co mi przepisać zostawiam mojemu ginowi, do którego wybieram sie na 16.00. Rano tez zaniosłam do badania dzisiejszy mocz, zobaczymy ile dzisiaj jest leukocytów. Ja juz mam dosyć tych bakterii :(:(:( Ja sie boje o Olgę, trzymajcie, prosze kciuki za nasza dzisiejsza wizyte.

Madziu, Lilianko - co tam u Was?

Alorrene13, Joasia:), Scintilla, A1984, karolinka85 lubią tę wiadomość

l22nmg7yw3r6qq05.png
  • Sista Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zyrcia wrote:
    Witajcie :)
    Pisałyście, że zamawiacie pampersy ze smyka i powiedzcie mi jak to jest, bo naładowałam cały koszyk i wyszło, że oszczędzam 20 zł nie całe, ale 14 mam zapłacić za kuriera, bo odbiór w sklepie nie możliwy, bo za duża paczka. No to co to za promocja? o.O 4 zł na plusie o.O kupiłam jedną paczkę pampers care w rossmanie bo więcej nie było jedynek same te najmniejsze. Jeszcze będę szukać, ale tak rozkminiam i nie wychodzi mi tu super promocja smyka :p

Zyrciu - to troche dziwnie, bo ja zamawiałam wczoraj paczkę tych pieluch: http://www.smyk.com/pampers-new-baby-dry-mp-pieluchy-jednorazowe-mini-3-6-kg-3x80-szt,p1102876476,swiat-niemowlaka-p oraz dwie paczki tych pieluch: http://www.smyk.com/pampers-new-baby-pieluchy-jednorazowe-new-born-2-5-kg-43-szt,p1051971994,swiat-niemowlaka-p i do zapłaty 134,27zl i 0zl za kuriera.

l22nmg7yw3r6qq05.png
  • Alorrene13 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joasiu trzymam kciuki za egzaminy !
    Sista za Ciebie też i za Olgę :)

Wybrała się matka do Lidla, wtedy jeszcze nie padało ... a jak wracałam masakra, brrrr, deszcz, zimno, szaro buro i podnuro, paskudna pogoda. Oby tylko nie padalo w Święta. Z kolejnych zakupów to zamówiłam dziś przewijak i pokrowce dwa na niego. Skoro będę już mieć dwie paczki pampersów najmniejszych, to chyba teraz wypada polowac na jedynki faktycznie.
    Dada mamy podobny suwaczek z tej nowej stronki :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 14:58

Joasia:), Scintilla lubią tę wiadomość

syy26iyeeuly3wjb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sista no przecież ze kciuki z całych sił zaciśnięte. Kurczę te cholerne bakterie niech dadzą sobie spokój. Niech atakują żuli pod sklepem z winem w ręku ;) a nie kobiety i to jeszcze w ciąży. Chyba że wychodzą z założenia " im czyściej tym przyjemnej "

Dzięki za kciuki za Kubusia ... biedny apatytu nawet nie ma :(
    Od ilości zdobytych punktów zależy gdzie dostanie sie do gimnazjum.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 14:38

‹‹ 829 830 831 832 833 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ