Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
ja po krzywej - czekam na wyniki na e- maila dostanę
glukoza masakra - 3 kłucia z jednej żyły jeszcze gorsze .. mimo że nie jestem mięczak trzecie wkłucie w tym samym miejscu myślałam, że zejdę
ale olać to mam już za soba - oby wyniki były ok .
Lokal na chrzciny wstępnie zarezerwowanyporód mam wg OM 25 czerwiec wg usg pewnie z 2 tyg wcześniej a chrzcimy 19 lipca
mam nadzieje, że będzie wszystko ok
A1984, Joasia:), nenette, Scintilla, Alorrene13, Sista, karolinka85, gosi_a lubią tę wiadomość
-
Dada wrote:Marcia a chodzisz na jakąś szkole rodzenia w Gdańsku?
Ja 15.04 jadę na kilka dni do Zakopanego wiec 800 km przede mną,oczywiście jak 10.04 na wizycie lekarz nam pozwoli.
Chciałam, ale tez mi nie wolno... Przez ten szew który mi założyli miesiąc temu. Na razie spotkania z położna muszą nam wystarczyćMaja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
A jeśli chodzi o pępek to ja juz od dluuuższego czasu mam go na zewnątrz
Suwaczki trzeba sobie poprawić robiąc po prostu nowy, wszystkim jakoś suwaczki poległy a strona suwaczki.com u mnie nie chce działać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 12:23
Scintilla lubi tę wiadomość
Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
Dziewczyny taka wasza uroda z tymi pępkami. Ja mialam tluszczyk na brzuchu i pępek zawsze był dość dobrze schowany, a tymczasem w ciąży wyszedł mi na zewnątrz bardzo wczesnie i M. Mnie wkurza jak mi przyciska wlasnie ten magiczny guzik
idę na przechadzkę do Lidla, ciao :*
Scintilla, Sista lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgata z całą pewnością nie przypominasz wieloryba
wyglądasz extra
Moja teściowa pewnie tak myśli jak napisałaś, że to zapro do niej to jak herbatka u królowej hehe oni jakoś chyba nie mają ochoty przyjeżdżać do nas, trudno
Pępek mam nadal wklęsły, ale zauważyłam wczoraj, że mam tę kreskę od pępka w dół. Bardzo jasną, ale jest.
Faktycznie suwaczki nie działają, coś im się ze stroną stało. Chyba trzeba wymienićScintilla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczęta
U nas tez pogoda paskudna, raz dreszcz potem śnieg i ochydny wiatr.
Nic mi się nie chce...
Moni trzymam kciuki za wyniki krzywej.
Agata brzuszek super
Scinctilla mój pępek wklęsły, ale nie głęboki jak przed ciążą.
Kochane trzymajcie kciuki za jutrzejszy egzamin Kubusia. Chory pomysł żeby dzieciaki tak stresować, rygor niczym by to była matura. 80 min pisania polski- matematyka - przyroda i 45 min angielski. Oby stres go nie " zjadł" bo zapomni wszystkiego. Ach sama czuje tym egzaminem ciśnienie .Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 12:35
Scintilla, A1984, nenette, agnieszyczka, Sista, Alorrene13, karolinka85, gosi_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie
Pisałyście, że zamawiacie pampersy ze smyka i powiedzcie mi jak to jest, bo naładowałam cały koszyk i wyszło, że oszczędzam 20 zł nie całe, ale 14 mam zapłacić za kuriera, bo odbiór w sklepie nie możliwy, bo za duża paczka. No to co to za promocja?4 zł na plusie
kupiłam jedną paczkę pampers care w rossmanie bo więcej nie było jedynek same te najmniejsze. Jeszcze będę szukać, ale tak rozkminiam i nie wychodzi mi tu super promocja smyka :p
-
nick nieaktualnyZyrcia ja zamawiałam 18 marca i była promocja, kupowałam zielone pampersy i chusteczki 6pak care. Za chusteczki wychodziło 5,5 za paczuszkę. Ale to było zamówienie raczej dla moich chłopaków a pampersy przy okazji. Koszt przesyłki kurierem za pobraniem 4,90 zł
-
Witajcie Dziewczynki
Stokrotka - Malenstow ma świetna wage i nawet nie myśl, ze wyjdzie wczesniej. Spokojnie poczeka sobie jeszcze kilka tygodni w Twoim brzuszku. Trzymam kciuki !!!
Aloreene - co do pieluszek, to ja mam tetry białe - 6 sztuk, tetry kolorowe - 5 sztuk, flanelowe - 3 sztuki. Myśle o dokupieniu jeszcze kilku kolorowych w Pepco, bo widziałam fajne kolorki i wzorki.
Agata - popieram w pełni wypowiedzi dziewczyn, rewelacyjna figura i cudny brzusio. Mogłabyś robić jako modelka bielizny dla ciężarnych - moze jakiś manager Cię tu wypatrzyŚnieg lub śnieg z deszczem pada na Śląsku, od samego rana
Scintilla - moj pępek jest z dołkiem, jedynie jak sie zdrowo najem, to wychodzi na wierzch, ale wówczas brzuch tez wieki
Joasia - ogromne kciuki za Kubusia zaciśnięte !!!
A ja od rana biegam i jeżdzę. Byłam w pracy oddać L4. Podjechałam tez po wynik posiewu i masakra...wróciło ecoli, to samo, które zmusiło mnie do leżenia w szpitalu. Znowu jest tego tak duzo, ze sugeruje zakażenie. Ale nic nie swędzi, nie piecze, wiec kto wie od kiedy to mam. Moze byc tak, ze wyszłam ze szpitala, skończyłam antybiotyk i jak bumerang wróciło... Mam antybiogram, a na nim z 10 antybiotyków, które mogą to zwalczyć. Ale ocenę co mi przepisać zostawiam mojemu ginowi, do którego wybieram sie na 16.00. Rano tez zaniosłam do badania dzisiejszy mocz, zobaczymy ile dzisiaj jest leukocytów. Ja juz mam dosyć tych bakteriiJa sie boje o Olgę, trzymajcie, prosze kciuki za nasza dzisiejsza wizyte.
Madziu, Lilianko - co tam u Was?Alorrene13, Joasia:), Scintilla, A1984, karolinka85 lubią tę wiadomość
-
zyrcia wrote:Witajcie
Pisałyście, że zamawiacie pampersy ze smyka i powiedzcie mi jak to jest, bo naładowałam cały koszyk i wyszło, że oszczędzam 20 zł nie całe, ale 14 mam zapłacić za kuriera, bo odbiór w sklepie nie możliwy, bo za duża paczka. No to co to za promocja?4 zł na plusie
kupiłam jedną paczkę pampers care w rossmanie bo więcej nie było jedynek same te najmniejsze. Jeszcze będę szukać, ale tak rozkminiam i nie wychodzi mi tu super promocja smyka :p
Zyrciu - to troche dziwnie, bo ja zamawiałam wczoraj paczkę tych pieluch: http://www.smyk.com/pampers-new-baby-dry-mp-pieluchy-jednorazowe-mini-3-6-kg-3x80-szt,p1102876476,swiat-niemowlaka-p oraz dwie paczki tych pieluch: http://www.smyk.com/pampers-new-baby-pieluchy-jednorazowe-new-born-2-5-kg-43-szt,p1051971994,swiat-niemowlaka-p i do zapłaty 134,27zl i 0zl za kuriera. -
Joasiu trzymam kciuki za egzaminy !
Sista za Ciebie też i za Olgę
Wybrała się matka do Lidla, wtedy jeszcze nie padało ... a jak wracałam masakra, brrrr, deszcz, zimno, szaro buro i podnuro, paskudna pogoda. Oby tylko nie padalo w Święta. Z kolejnych zakupów to zamówiłam dziś przewijak i pokrowce dwa na niego. Skoro będę już mieć dwie paczki pampersów najmniejszych, to chyba teraz wypada polowac na jedynki faktycznie.
Dada mamy podobny suwaczek z tej nowej stronkiWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 14:58
Joasia:), Scintilla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySista no przecież ze kciuki z całych sił zaciśnięte. Kurczę te cholerne bakterie niech dadzą sobie spokój. Niech atakują żuli pod sklepem z winem w ręku
a nie kobiety i to jeszcze w ciąży. Chyba że wychodzą z założenia " im czyściej tym przyjemnej "
Dzięki za kciuki za Kubusia ... biedny apatytu nawet nie ma
Od ilości zdobytych punktów zależy gdzie dostanie sie do gimnazjum.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 14:38