Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam i ja.
Nawet mi nie mowcie, tak sie wczoraj objadlam ze szok. Przy stole na dluzsza mete sie nie da. U mnie dziecaki wczoraj byli masakra dwojka a taki halas. Moj w brzuszku wszystko slyszal i tez sie wiercil. Noc trzy razy sikanie buuu. Zaraz musze sie ogranac bo trzeba na obiad do tesciowej jechac, jak meza dobudze po wczorajszych śledzikach:-) jak to mowia rybka lubi plywac.. Tak mi sie nie chce zwlaszxza ze tesciowa wpycha wszystko do jedzenia a jak nie jesz to sama potrafi ci nalozyc....
Trzymajcie sie...Viola lubi tę wiadomość
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
Hej Dziewczynki.
Mi tez często zatyka sie ucho ale to przy zadyszce czyli ostatnio często... ale agawera mam wrażenie,ze o innym bólu mowisz,gdzies Cie przewialo?takie krople sa do ucha rozgrzewające ale nie wiem jak z nimi w ciazy..
Ja sie tak obzarlam wczoraj,ze masakra no i siedziec przy stole tez sie nie dało ,jedna runda scrable i juz wymiekalam.
Teraz wstaje i zaraz mojego M obleje bo chrapie a ja od 7 nie spie...
Miłego dnia
-
Ja też się witam..
Jestem padnieta mieliśmy gości do 23 M trochę popil a ja miałam chęć wszystkich wygonic ale co miałam zrobić Zuza szczęśliwa bo miała się z kim bawić M zadwowolony bo drugi raz w roku mógł więcej popic więc i tak na nic by się dało moje niezadowolenie. Maly w brzuchu był też.ewidentnie niezadowolony razem z mama bo tak się wiercil ze myślałam ze wywierci dziurę. Dzisiaj odpoczywam, śpię, jem, śpię i niech wszyscy mi dadzą święty spokój.[/url]
-
Agawera ja walczę z uchem od 3 tyg. Dostałam krople na ucho bezpieczne w ciąży, tylko są na recepte. Ale nie pomogły i teraz mam antybiotyk po którym zawaliło mi gardło
spłynęła mi ropa z ucha do gardła. Już na to ucho sił nie mam
muszę wrócić do laryngologa bo dziś tego antybiotyku nie biore bo sie po nim duszę, całą noc nie spałam. Dla mnie to żadne leczenie skoro 1 się leczy kosztem 2.
-
Witam dziewczyny
Goście pojechali to mogę trochę odsapnąć. Ale ogólnie było miło,zawsze to raźniej niż tylko we dwójkę siedzieć. Byli też z 14 miesięczną córcią,malutka sama słodyczaż chciałam żeby nasz misio już też był.
Teraz leniuchuje w łóżku,ale trzeba się zaraz ruszyć obiad przygotować.
No i zaczął sypać śniegwiecie co ta pogoda jaja sobie chyba robi
Miłego lanego poniedziałku
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
agawera wrote:Tylko u mnie jest ten problem ze od początku ciąży nie toleruje cukru, czosnku i nabiału, normalnie bym sobie taką mikstury zrobiła, po cebuli na koniec nią zwykle mam zgage
To chociaż może herbata z cytryną ? -
nick nieaktualnyWitam się świątecznie
my wczoraj byliśmy tylko we dwoje, a dziś przyjeżdżają rodzice z obiadem. Powiem Wam, że wcale nie takie złe te leżące święta. Dla małego człowieka wszystko
a objadłam się jak smok
Agawera a imbir? Możesz np robić herbatę z imbirem, mi pomaga. Na gardło możesz tantum verde, a jak nie masz w domu dziś to może spróbuj wodą z solą albo zaparzoną szałwią/rumiankiem płukać. -
Hej kochane,
ja też odpoczywam, wczoraj przy stole pół dnia ....najadłam się Strasznie...
takie siedzenie nie daje nic dobrego bolał mnie brzuch, krzyż, kręgosłup....
mala też mało zadowołona, malo się odzywala dopiero w nocy trochę pokonała. .
dziś dzień lenia nie robie nic, tez się zastanawiam czy te bóle brzucha n i e są jak u Rozalki początkiem rozchodzenia się spójną, to taki nie przyjemny rozpierajacy ból. ?...
pozdrawiamAlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
nick nieaktualnyWitam się z Wami w ten Świąteczny dzień
Mój M w pracy, rodzice pojechali do domu a ja mam teraz chwilę aby odpocząć
Jeżeli chodzi o jedzenie to ja stanowczno za dużo jadłam w ostatnim czasie, 14 tego mam wizytę u gina i nawet nie chce myśleć ile pokaże waga
Na ten tydzień mam zaplanowane pranie i prasowanie reszty ubranek dla małej, zakupy u naszego sprzedawcy na allegro. Muszę zrobić badania, mam nadzieję, że poprawiły mi się wyniki morfologii.
Mam nadzieję, że prognozy tym razem nie kłamią i w końcu będzie ciepło -
Hej kobitki
Witam się z Jezior Plitvickich w Chorwacji!
Dojechaliśmy z PL w 10 godzin autkiem, mąż odsypia, zaraz pójdę w jego ślady. Potem zrobimy sobie spacerek szosą wzdłuż parku, zjemy jakiś lokalny przysmak w restauracyjce i jutro cały dzień planujemy łazić po parku, o ile mi oczywiście kondycja pozwoli
Pogoda nienajgorsza-nienajlepsza, temperatury jak w PL ale już widzę że dla samej zmiany klimatu wartoBrumBrumek, nenette, aghata, sss, Viola, Sista, maglic, Alorrene13, karolina0522, karolinka85, Joasia:), Aka81, Scintilla, Rozalia, Finezja lubią tę wiadomość
-
Czeeeść Kochane :* ja zaginęłam w akcji i nawet nie złożyłam Wam życzeń świątecznych - przepraszam najmocniej - i ciut spóźnione no ale szczere WESOŁYCH ŚWIĄT :*
Sista - zdrowia, szczęścia i pomyślności :* ( przepraszam, że spóźnione) :*
My z Gabrysiem w święta zero grzechów cukrzycowych więc jestem z siebie dumnaprzy stole wysiedzieć ciężko, więc polegiwałam czasami na kanapie
do tego znowu pęcherz mnie boli
trzeba znowu go przepić..
/ Rozalia - ciesze się, że z dzidzią wszystko dobrze
Nieukowa, Sista - zazdroszcze Wam bardzo. Ale ja spacery to teraz 30 minutowe... bo od razu tu boli, tam ciągniea w samochodzie to syn chyba ma ochotę wyjść mi pępkiem - zawsze strasznie się kręci i wbija nogi w żebra.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 18:32
Sista, Scintilla, Rozalia lubią tę wiadomość