Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej,
Dada mnie.tez ciągle rwie i pobolewa ja zasnęłam po 3
Zgaga non stopa od pary dni skurcze łydek...muszę aspargin nabyć
Jeszcze trochę...
Pozdrawiam dziewczynyi miłego dnia
Rozalia, karolinka85, Alorrene13, Joasia:) lubią tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
Hej dziewczyny. Wpadłam tylko życzyć miłego dnia, bo piszę z tel i póki mąż nie wróci jestem komputerowo uziemiona
Swieta minęły spokojnie, trochę za dużo pojadlam i dla spokoju sumienia nie mierzyłam cukrów po posiłku tylko rano. No ale dziś wracam do rzeczywistościNie wiem jak u Was z ruchami, ale mój młody zrobił się strasznie leniwy. Znów przesypia całe nocne, a i w cciągu dnia nie szaleje. Martwić się nie będę alezauważyłam ma chłopak różne fazy
Karolina u mnie to właśnie takie mocne rozpychanie, parcie ma dole, klucie. Taki dziwny nieprzyjemny ból...
Alorrene13, Scintilla, karolina0522, maglic, nenette lubią tę wiadomość
-
Swieta swieta..i po swietach..zlecialo szybciutko
Oby teraz tak szybciutko zlecialo do czerwca..w poniedzialek juz 13 czerwca wiec prawie polowka miesiaca..
Trzeba powoli sie zabrac za ogarnianie pozostalych rzeczy..czyt.kompletowanie wyprawki
Ehh,w swieta uslyszalam tyle milych slowze ladnie wygladam mam piekny brzuszek i gdyby nie on to niebyloby widac ze jestem w ciazy..
A od dzisiaj znowu lezenie...ale trzeba odpoczac po tym siedzeniu przy stole..
Ps.znalazlam fajny i pozyteczny sposob na nude.. potem wkleje zdjecie
Milego i slonecznego dnia zycze wszystkimAlorrene13, Scintilla, karolina0522, nenette lubią tę wiadomość
-
agawera wrote:herbate z cytryna pije jesdna za druga wiec pije
z inbirem dziś może być trudno spróbuję jutro , no i spróbuje zioła
na razie zrobiłam inhalacje z olbas oil
A w ogóle witam się ze wszystkimi, zaczynam 32. tydzień ciąży i nie mogę w to uwierzyć
Zdrowych Wesołych po ŚwiętachAlorrene13, Scintilla, karolina0522, Joasia:), maglic, nenette lubią tę wiadomość
-
Cześć
! Jakie plany na dziś ? Ja chyba obowiązkowo spacer, w końcu tyle jadłam przez te 2 dni, że dobrze mi to zrobi. Zwłaszcza, że pogoda nie dopisywała w Święta i nigdzie nie łaziłam. My mamy skończony 30 tydzień, dziś 30+3, jutro 30 +4 i jutro właśnie USG III trymestru, już nie mogę się doczekać, juppi ! Rozalia właśnie czytałam, że od 30 tygodnia dzidziuś może być mniej aktywny bo ma po prostu coraz mniej miejsca i że coś tam się wierci ale nie czuć aż tak wyraźnych tych ruchów. Ja na szczęście czuję się dobrze, dziś średnio się spało, ale generalnie nie mam z tym problemów i nadal rzadko mi się zdarza wstać do łazienki w nocy. Miłego Dnia, oprócz spacerku odbieram dziś paczkę z poczty, z przewijakiem i pokrowce 2 na niego. kiss :*
Scintilla, karolina0522, maglic, nenette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja jestem w trakcie glukozy, robię ją troche później niż trzeba, ale wcześniej nie pozwolili. I powiem Wam, że jestem mile zaskoczona - pani z punktu pobrań jak tylko dowiedziała się, że mam leżącą ciążę to zaprowadziła mnie do pustego gabinetu na leżankę. I tak sobie leżę, jeszcze jedno pobranie mi zostało
a glukoza okropna to fakt, nawet jak ktoś jest słodyczożercą jak ja
CaneCorso a mi mówiła lekarz, że pić szałwi nie można, ale płukać gardło jak najbardziej..co lekarz to teoria jak widaćScintilla, karolina0522 lubią tę wiadomość
-
Hejka. Jak tez sie meluduje po swietach. Na wage boje sie wchodzic.
Ja tez nie spie od 4 jakos nie moglam zasnac, niestety tez mnie skurcze lydek zaczynaja lapac. A za tydzien wizyta to sie poskarze.. Maly tez sie wiercioszy a dokladnie wypycha gdzie chce a wczoraj upodobal sobie kolo przepony nie bylo to mile ale wiem ze jest i sie wierci
Mialam sie brac za pranie ciuszkow , wozkow itp ale pogoda nadal kiepskawa buu..
A pierzecie ochraniacze do lozeczka? Moje nie sa sciagane i nie wiem z tym wypelnieniem wsadzic do pralki?Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
Witam po świętach,ale zleciły
U mnie pobudka w nocy to już standard,chyba się przyzwyczaiłam.
Chyba nie jest dobrze z wybijaniem u mnie tych bakteri,wcześniej były w środku a teraz chyba przeszły na zewnątrz bo zaczęło mnie swędzieć i piec. Nie jest to przyjemnedobrze że jutro wizyta to powiem o tym lekarce.
Miłego dnia dziewczyny
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
A to moj sposob na nude..i tak leze wiec przynajmniej jakis pozytek z tego bedzie mial synek
Sensoryczne dinozaury..
Ania1704, dorcia8919, sss, Scintilla, Alorrene13, Marcia86, A1984, nenette, Joasia:), maglic, Finezja, lilly78, Z., Sista, Natka88 lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja leniwie.
Malam wczoraj odpoczywac ale zadzwonil najlepszy kolega M i pojechalismy z wizyta. My z Zuza jeszcze w lozku lezymy ale trzeba siemogarnac.
Co do ruchow, to moj maly juz ma chyba tez malo miejsca,czuje wypychanie, przeciaganie, czasem wsadzi noge pod zebra albo gdzies wsunie w bok az czuje bol...ale to kochany ból.
U nas piekna pogoda od rana, sloneczko swieci az chce sie zyc...jakis spacerek dzisiaj obowiazkowo.karolina0522, Alorrene13, nenette lubią tę wiadomość
[/url]
-
I ja się witam po świętach
Na szczęście na wadze nic nie przybyło, większość czasu przeleżałam z tyłkiem u góry
I dotarły do mnie wielorazowe pieluszki, jestem tak nimi zauroczona że już się nie umiem doczekać kiedy zaczniemy ich używaćpoza tym wpadlam jeszcze na wielorazowe myjki i to również do mnie dość przemawia
Poza tym to uświadomiłam sobie że za 42 dni mogę już rodzić (ciąża będzie donoszona) więc wypadałoby zacząć myśleć o praniumam tylko nadzieję że w tym tygodniu dojdą mi ostatnie zamówione paczki, bo mój proszek do prania w drodze
Pozdrowienia!
Scintilla, karolina0522, Marcia86, nenette, Z., Sista lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień Dobry wszystkim!!! Ja od kilku dniu mam problem z łydką która boli mnie po kilku bolesnych skurczach, nawet masowanie nie bardzo pomaga
Systematycznie łykam asparginian oraz magnez. Od kilku dni mam lekką zgagę na którą pomaga mi mięta, jeżeli jest gorzej biorę Rennie.
Miałam w planach spacer ale po wyprawieniu M do pracy leżę na kanapie i nie mam na nic siłyJakoś tak szaro za oknem. Może po obiedzie nabiorę ochoty na spacer
Wykorzystałam ten czas i zrobiłam zakupy u naszego sprzedawcy na allegro, także brakuje mi kilku drobiazgów ale to już kupię w sklepach stacjonarnych
W ostatnim czasie Liwka rusza się inaczej, mam wrażenie, że wypycha stópki albo rączki!!! Cudowne uczucie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 10:19
Scintilla, karolina0522, Alorrene13, nenette, Z. lubią tę wiadomość
-
I my się Witamy poświątecznie ...
z wiedzą o dodatkowych kilogramach poczekam do jutra - zobaczymy co mi powie diabetolog
Ostatnie dni spędzone głównie w pozycji siedząco/leżącej
Perspektywa tego ile dni zostało do końca spowodowała, że w sobotę zakupiłam 80% potrzebnej wyprawki ... tak naprawdę zostały nam tekstylia typu kocyki, ręczniki ... ale to wolę osobiście "dotknąć"
... kochane nie mówcie tylko nikomu ale zdradziłam naszego sprzedawcę z allegro i zaopatrzyłam się głównie na stronie : http://www.bddziecko.pl/ - ceny podobne .. na niektóre towary mają promocje no i mieli wszystko to co potrzebowałam wraz z proszkami ( kupiłam dzidziusia ) ... + za radą znajomej kupiłam odplamiacz ACE DELIKATNE ODPLAMIANIE ... spróbuje ciuszki, które mamy z używki i nie są rewelacyjnej jakości potraktować tym specyfikiem - zrobię to pewnie na koniec tygodnia i zdam wtedy relację
Czekam z utęsknieniem aby zobaczyć czy moja kruszyna zaokrągliła się i czy coraz bliżej nam do 2kg... ale wizyta dopiero za tydzień
Jeśli ktoś dzisiaj wizytuje - kciuki zaciśnięte ...Alorrene13, Alorrene13, Ania1704, karolinka85, nenette, dorcia8919, maglic, Viola, Z., Sista lubią tę wiadomość
-
U mnie też inaczej z ruchami....takie bardziej przelewanie, nocne uderzenia są już sporadyczne jeśli są to w pęcherz.
Strasznie mnie zgaga męczy, mleko nie pomaga reni też zbytnio nie
Wczoraj zjadłam trzy w odstępie godziny o nic
Dziś rano też już brałam....leżę z moja Zuzka i też nie mam ani siły ani ochoty wstać.....
Co do bólu brzucha to też taki dziwny jak wczoraj zmywalna naczynia i stałam to czułam jak na @ plus ciągnięcie..
Wyraźnie też czuję.już tę skurcze przeprowadzające, oczywiście nie są regularne, ale wyczuć i rozpoznać już mogę twardy jak kamień brzuch tak przez 10 sek. I puszcza ale tak 4 razy na dobę muszę kupić mg bo już z miesiąc nie biorę....AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
A w łydkach to ciągle czuję, jakbym miała zakwasy.....
To już chyba taki czas, że tylko nie które z nas będą dawały radę fizycznie i miały siłę i kondycję wyjeżdżaćpozdrawiam podróżujące
Ja usg mam 17.04 a u gin 28, wtedy zbada mi szyjkę to będzie badanie po 6 tyg.bo ostatnio stwierdziła, że nie ma co tak ciągle badać szyjki na tym etapie...
Mam ten komfort, że się przeprowadziłam i do szpitala pol. na starynkiewicza mam 5.min. Spacerkiem z bloku...Alorrene13, Scintilla, nenette, Sista lubią tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
dzien dobry bardzo tak czytam i czytam o ruchach i jakbym siebie slyszala
u mnie jest ok 33 tydzien i maly jak byl meeega aktywny tak od wczoraj len...wczoraj gdy sie obudzilam zawsze budzil sie ze mna a teraz ? mowy niema...spi spi i spi,dopiero kolo 17 kopna raz i pozniej dopiero o 22! aLE szalal do 24,dzis to samo ...my swiat nie obchodzimy,zrobilismy sobie megasna kuchnie tajska w postaci wolowiny w warzywach ,pychota,ale na deser zrobilam babke piaskowa
co do wagi na nieszczescie u mnie juz jest 12 kg na plusie ale maly moj wazy juz ponad 2500 ...wizyta juz we wtorek bo bole jak byly tak sa i niewiem czy nadal szyjka sie nie skaraca choc jestem na Duphastonie ...buziaki
karolina0522 lubi tę wiadomość
[/url]