Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agawera - kciuki zaciśnięte
Rozalia - wyrazy współczucia. :*
Mnie dzisiaj boli brzuch, pachwiny - dosłownie wszystko.nie mam na nic ochoty, najchętniej cały dzień bym przespała. Jedyne co powoduje uśmiech na mojej twarzy - to jutrzejsza wizyta u gina
Dziewczyny podeślijcie trochę chęci do życia - bo aż nie wierzę, że taka niemoc mnie dopadła.
Miłego dnia :*Rozalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlorrene myśle, że jak w Bródnowskim masz znajomą to tam najlepiej
bo prawda jest taka, że szpital szpitalem, a mega dużo zależy od tego kto się akurat trafi na dyżurze, jakie położne itp. Stąd skrajnie różne opinie o jednym szpitalu, bo ktoś miał fajną położną, a ktoś inny nie, ktoś miał łatwy poród, a ktoś trudny itd
Karolina przypomniało mi się, że moja koleżanka też miała CC w Orłowskim, urodziła bliźniaki w samego sylwestrai też była zadowolona
Alorrene13 lubi tę wiadomość
-
Właśnie gdzie się wszystkie dziś podzialy? Pisze sama do siebie
Maglic przesyłam pozytywna energię w miarę możliwości
Ja dziś spacer 7km + apteka + rossman, no i jeszcze 2 prania. Przyjaciółka się zaręczyła w sobotę wiec jak na razie same pozytywy. Dziś ostatnie zajęcia w SR, jutro rownież wizyta u gina o 10
maglic, Nieukowa, Scintilla lubią tę wiadomość
-
agawera wrote:Dalej w szpitalu czekam na decyzje lekarza dyżurnego bo teoretycznie nie ma miejsc
No chyba ze to byl jednorazowy taki wyskok..
Trzymam kciuki.. -
nick nieaktualnyKarolina moje dwie koleżanki rodziły na Starynkiewicza i są bardzo zadowolone! Ja już wcześniej pisałąm, że mam gina z Św. Zofii która nie gwarantuje mi, że mnie tam
przyjmną i będzie tam miejsce. Niestety ale znam osoby które były odsyłane do innych szpitali nawet takie które miały skierowanie na CCDlatego jestem nastawiona na poszukiwanie innego szpitala, bądź zostane przewieziona na Praski bądź Solec.
Ostatnio pytałam, też o odpłatności i cegiełki w Zośce, moja ginka zaprzeczyła, Mówiła, że można za 2000zł wynająć położna. Ale wiecie jak to jest co człowiek to inna opinia, każdy lubi i ceni sobie inne rzeczy! -
Allorene zazdroszczę takich spacerów bo sama lubiłam dużo chodzić, a teraz nie dość, że musiałabym chyba ciągnąć za sobą toitoja bo ciągle biegam do łazienki to jeszcze po dłuższym spacerze boli mnie spojenie łonowe. A najgorsze jest to, że póki co też mam sporo powera i przez te dolegliwości nie mogę go wykorzystać tak jak bym chciała. Ale najdalej za 2 miesiące będę śmigać z wózkiem i to jest najważniejsze;)
Ania trzeba myśleć pozytywnie. Ja tam wierzę, że nas przyjmą na Żelazną.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 15:50
Alorrene13 lubi tę wiadomość
-
Agawera - trzymam kciuki za pozytywne wieści.
Rozalia - ode mnie również wyrazy współczucia.
Kochane wpadłam tylko na chwilę ... pożalić się w jakim idiotycznym Państwie żyjemy... kontrole z ZUSU to pikuś - dzisiaj do mojego domu rodzinnego przyszła aptekarka z receptą w dłoni i okazało się, że Firma Farmacetyczna która jest dystrybutorem Clexane, które przyjmuje mocno zainteresowała się tym dlaczego mam ten lek na refundację
...
Podejrzewam, że kontrolują równocześnie mojego lekarza
Nosz ku*** .... wstrzykuję sobie zastrzyki w brzuch dla zabawy albo nielegalnie handluje nimi zagranicę będąc w 8mies ciąży
Mama niepotrzebnie podała mój nr komórkowy - bo w sumie nie wiem na jakiej zasadzie mam się tłumaczyć Firmie FarmaceutycznejRozalia lubi tę wiadomość
-
Aloreen - ja po obiedzie, wiec leniwie na kanapie odpoczywam
Trudno mi dyskutować o szpitalach w Warszawie, ale gdybym musiała, to pewnie wybrałabym brudnowski (moj M. robi z nimi intersy;))
Ja dzisiaj miałam chwile grozy...Poszłam do toalety, patrzę a cała wkładka i majtki w żywej krwi...mało nie zemdlałam...trzy głębsze wdechy i zaczęłam badać skąd ta krew. Po podtarciu kilka razy, doszłam do wniosku, ze to cieknie troche dalej. No i sobie przypomniałam, ze rano goliłam sie nowa maszynka, na oślep oczywiście. Lecę do łazienki po małe lustro, zaglądam na dół, a tam koło odbytu cos mi odstawało i ja to sciełam. Aż sie popłakałam z tego wszystkiego i M. mówi, żebym sie juz wogole nie goliła. Ale dzisiaj chyba zamówię sobie golarkę elektryczna, bo takim braun sie nie zatnę, No i bedzie na lata. No i po wszystkim musiałam iść na spacer aby ochłonąć...doszłam do Agata meble, ale nic nie urzekło mnie na tyle, żeby kupić (rozglądam sie za koszykami do organizacji rzeczy Olgi).
Maleństwo leniwie, ale sie rusza, a to najważniejszeAlorrene13, karolina0522, sss, nenette, karolinka85, Scintilla, Z. lubią tę wiadomość
-
maglic wrote:Agawera - kciuki zaciśnięte
Rozalia - wyrazy współczucia. :*
Mnie dzisiaj boli brzuch, pachwiny - dosłownie wszystko.nie mam na nic ochoty, najchętniej cały dzień bym przespała. Jedyne co powoduje uśmiech na mojej twarzy - to jutrzejsza wizyta u gina
Dziewczyny podeślijcie trochę chęci do życia - bo aż nie wierzę, że taka niemoc mnie dopadła.
Miłego dnia :*
Ehhh hormony jadę metrem chcę usiąść a facet że zajęte bo żonka wsiadła na następnej stacji dopiero p chwili widzi że ja w ciąży i mówi bym usiadła tak mnie wk...l,.że.powiedzialam by dam.edu.siedział.i stałam twardo jego żonka.jeszcze skomentowala, no tak nie ma jak unosić się honorem co za poje.....ne...społeczeństwo Ehhh
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
Scintilla wrote:Agawera - trzymam kciuki za pozytywne wieści.
Rozalia - ode mnie również wyrazy współczucia.
Kochane wpadłam tylko na chwilę ... pożalić się w jakim idiotycznym Państwie żyjemy... kontrole z ZUSU to pikuś - dzisiaj do mojego domu rodzinnego przyszła aptekarka z receptą w dłoni i okazało się, że Firma Farmacetyczna która jest dystrybutorem Clexane, które przyjmuje mocno zainteresowała się tym dlaczego mam ten lek na refundację
...
Podejrzewam, że kontrolują równocześnie mojego lekarza
Nosz ku*** .... wstrzykuję sobie zastrzyki w brzuch dla zabawy albo nielegalnie handluje nimi zagranicę będąc w 8mies ciąży
Mama niepotrzebnie podała mój nr komórkowy - bo w sumie nie wiem na jakiej zasadzie mam się tłumaczyć Firmie Farmaceutycznej
Ja sobie myśle, ze ta kontrola stad, ze nie Ty, ale inni na tym zarabiają. Wyłudzają ten lek na refundacje i potem sprzedają na czarnym rynku. Byc moze jest to juz na tak duża skale, ze teraz sprawdzają wszystkich...współczuje... Niestety jest w naszym kraju bardzo wielu nieuczciwych ludzi, a cierpimy na tym my, bo nas sprawdzają. Jakies trzy lata temu brałam interferon, tez zastrzyki w brzuch. Miałam refundacje, ale na 100% to jeden zastrzyk kosztował 1000zl (a ja brałam raz w tygodniu)...Ja sie załapałam na leczenie, ale w kolejce było mnóstwo desperatów, terapia trwa minimum 48 tygodni, to łatwo policzyć jaki to koszt... -
nick nieaktualnyNie wiem jak u Was ale ja już dziś zaliczyłam drugą drzemkę
Mam okropnego lenia, M zrobił obiad i nie chce mi się nawet myśleć o sprzątaniu po remontowcu.
Scintilla niezła akcja z tym lekiem, nie barzdo rozumiem celowości wizytyt farmaceutki w domuUważam, że wystarczy sprawdzić lekarza bądź przychodnię!
Sista doskonale Cię rozumiem z tą krwią, ja zawsze się pozacinam a potem mam plamy na wkładkachNic przyjemnego!!
Ja nie mogę oglądać porodówW trakcie programu boli mnie brzuch
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 16:17