Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Scintilla wrote:Dziewczynki ... czy będziecie powtarzać jakieś badania z 1 Trymestru obecnie ? ... chodzi mi o HIV, HBS, HCV ... bo muszę zrobić min obecnie Toxo i odczyn Coombsa a zapomniałam się spytać gina czy nie licząc GBS czeka mnie dodatkowo jeszcze powtórka z jakiś badań.
Mi coś gin wspominał że da na kolejnej wizycie właśnie skierowanie na powtórzenie tych badańpewnie w maju będę je robić
Edit: ps. Sorki że tak post pod postem ale z telefonu ciężkoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 11:39
Scintilla lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Scintilla wrote:Dziewczynki ... czy będziecie powtarzać jakieś badania z 1 Trymestru obecnie ? ... chodzi mi o HIV, HBS, HCV ... bo muszę zrobić min obecnie Toxo i odczyn Coombsa a zapomniałam się spytać gina czy nie licząc GBS czeka mnie dodatkowo jeszcze powtórka z jakiś badań.
Przed porodem trzrba zrobic powtorke z kily i czytalam ze trzeba miec nie starsze jak 6 tyg morfologie i moczScintilla lubi tę wiadomość
[/url]
-
A to ja z małżem się nie spotkałam
ale super określenie,chyba zacznę do mojego tak mówić
he he
Suna jaki brzuszek malutki,gdzie ty chowasz to dzieckoa w kotku się zakochałam
boski zwierzak
Ja też obijam się na balkonie,a prasowanie poczeka
Zyrcia ty to masz przebojeale gdybym ja miała mieszkać z treściami to wariatkowo wita
a po porodzie zamierzają do nas przyjechać na parę dni,ktoś na pewno tego nie przeżyje
te ich złote rady,boże koszmar!!!!
nenette lubi tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Z. wrote:Jaki malutki fajny brzusio!
Mój to już bebzon wielki
A małż celowyja jestem małżona tudzież mała-żona
Pozdrawiam z kawką z balkonu
Czas na relaks bo jak nie teraz to kiedy?
A i kot też pięknyw ogóle macie piękne kicie jak tu się fotki przewijają
Muniek wrote:A to ja z małżem się nie spotkałamale super określenie,chyba zacznę do mojego tak mówić
he he
Suna jaki brzuszek malutki,gdzie ty chowasz to dzieckoa w kotku się zakochałam
boski zwierzak
ja i kot dziękujemy
a syn pozwijany leży
-
Scintillko kopiuje zalecone badania z wczoraj:
Mocz - badanie ogólne
HBs-antygen
P.ciała anty - HIV z antygenem p.24-test COMBO
Usg ciąży powyżej 32 tygodnia
Gronkowiec mi na następnej wizycie pobierze - tak powiedziała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 12:09
Scintilla lubi tę wiadomość
-
zyrcia wrote:Od 24 kwietnia w rossmanie -49% na podklady, pudry itp a od 28 kwietnia na tusze i kredki dlatego juz sie czaje na moj tusz bo mam drogi i mi szkoda
a w superpharmie podklad ostatnio kupilam bo byla opcja ze podklad jeden i drugi za 1grosz wiec mam dwa w cenie jednego juz na zapas
ale siedze teraz na telefonie to nje sprawdze czy jeszcze jest ta promocja
Boże jedyny to forum to istna kopalnia wiedzy!! I to jeszcze w każdym temacie!Super że informujecie o takich akcjach
zyrcia lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:No dla mnie forum to tez taki rytual
celebruje sobie z Wami ciaze i oczekiwanie na maluszka
bez was chyba by mnie niepewnosc i zle mysli zjadly
))
Lilianko spokojnie- teraz nasze maluszki juz takie energiczne nie sa, wazne ze wciaz czujesz kopniaczki! Oby na tej wizycie byly same pozytywne wiadomosci!
Balonik to takie smiesznr ustrojstwo do rozciagania pochwy. Wygooglaj epino albo aniball. Ja bede miec ten tanszy czeski aniball, zobaczymy czy wart takiej ceny no ale coz, takie moje dziwactwo ze boje sie tego naciecia bardziej niz calego porodu:) -
Hej dziewczyny. Ja dopiero teraz odpoczywzm. Lepilam pierogi ruskie i kregoslup mi dawal po garach oj zaczyna sie. Jreszcze wpadla tesciowa w odwiedziny ale tylko na chwile..
Wnerwiam sie u mojego meza tak mu godziny pracy zmieniqja ze co dzien inaczej chodzi. Juz przesunerlam okuliste na wtorek to sie znowu okazuje ze mq na rano na 12 i jak ja pojade bede zmuszona wziac samochod od taty .
Ja jutro wizytuje u mojego gina na nfz , tylko pewnie zerknie na badania ale wyczekam sie pewnie. Planuje kosmetyczke zoobacze ile mnie tam zejdzie. Juz patrzec nie moge na swoja twarz wrrrr.
Ja dzis tez pranko robie codziennie po jednym, juz tabelke zrobilqm z rozmiarami ciuszkow i musze to policzyc maz mi zakazal juz kupowac heee.
Co do zgagi mnie tez dopada lekka bo lekka przechodzi sama ale dziwne uczucie.Scintilla, Alorrene13, karolinka85 lubią tę wiadomość
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
Ja też dziękuję za info o rossmannie
Akurat na weekend jadę do mamy, nie ma tam tłumów jak w Wwie więc sobie coś wybiorę na spokojnie.
Wybrałam się po to skierowanie pieszo i myślałam że nie wrócę. Plecy mnie okropnie zaczęły boleć po jakichś 3 km i mały się wypinał. Nigdy nie byłam super zapalonym spacerowiczem, a teraz to już w ogóle
Zaszłam też do lumpka bo był obok i oczywiście coś tam przytaszczyłam, mężu mnie oskalpuje za to kupowanie
patrycja_24, Scintilla, Z., Muniek, Alorrene13, maglic, Inesicia, karolinka85, Joasia:), karolina0522 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam przyszłe Mamy!
Cieszę się, że znalazłam ten serwis i forum, na którym być może podzielę się własnym doświadczeniem i zaczerpnę z Waszych doświadczeń.
Czekamy z mężem na pierwsze dziecko, córeczkę-Polę.Termin wyznaczony ( z 1 USG ) na 22 czerwca, z daty ostatniej miesiączki: 24.06 br.
Już włączyło się w głowie niecierpliwe oczekiwanie, mam nadzieję,że tu - z Wami - będzie mi raźniej.
Pozdrawiam!
patrycja_24, Scintilla, aghata, Z., zyrcia, Muniek, Alorrene13, nenette, sss, Nieukowa, Sista, maglic, Inesicia, karolinka85, gosi_a, Joasia:), zapah_ciszy, karolina0522, dorcia8919, Finezja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć kochane, ale dziś naprodukowałyście, za 2 dni
ja byłam rano na ktg i wszystko git
ciesze się, bo od 2 dni znów boli mnie brzuch i myślałam już, że to skurcze. Pan doktor opisujący to badanie przemiły żartowniś, wyszłam z badania uśmiechnięta od ucha do ucha. Mała za to chyba nie lubi tego badania, bo kopała jak szalona. A jutro wizyta u gin w medicover, zobaczymy jak mój przyjaciel pessar trzyma
Scintilla - ja w zeszłym tyg robiłam HIV, HBS, WR/VDRL, Toxo i gin pobrał mi cytologię. Trochę wcześniej niż zwykle, ale on woli żebym była przygotowana, bo ze mną to nie wiadomo. W medicover pewnie każe zrobić za miesiąc coś, to najwyżej powtórze. Chcę jeszcze zrobić HCV, najwyżej na własną rękę jak mi nie da skierowania.
Agawera - na pewno jest dobrze, inaczej by Was nie wypuścili. A wiesz kiedy miałaś owulację? Może mała wychodzi mniejsza, bo faktycznie jest młodsza?
Liliank za Was trzymam cały czas mocno kciuki!!
Suna śliczny brzusio! I cudny kot
Maglic 2700g to już kawał chłopamoja pewnie niewiele więcej będzie ważyła w terminie
Rozalia ja też miałam w dzieciństwie problemy z nerkami i teraz od początku ciąży znów mam non stop krwinki czerwone w moczu. Robiłam usg i jest ok. Pewnie u Ciebie też
Sista ja też chyba zainwestuje w golarkę elektryczną, bo oszalejea na M też nie mam co liczyć w tym temacie
Scintilla, maglic, karolina0522, Rozalia, Z., Ania1704, Joasia:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja skończyłam robotę na dziś
Ostatnie ciuszki popakowane w szafie, kible umyte, teraz wybieram się na zakupy... dziś na obiadek kaczusia w jabłkach i kopytka
Cześć Karolaja, witamykarolina0522, Sista, Alorrene13, karolinka85, Z., Scintilla, maglic lubią tę wiadomość
-
Witajcie Dziewczynki ponownie
Jak wychodziłam do sklepu przed południem, to spotkałam sąsiada, któremu urodziła sie córeczka 13 kwietnia. Małej wogole nie słychać, choc mieszkają nad nami, wiec pytam jak sie chowa. No i dziecko dziewięciodniowe śpi w nocy po 4 godziny, budzi sie na karmienie i jak ma mokro. Anioł, nie dzieckoJako, ze jest juz długo widno, kapanie o 21.00, o 22.00 do łóżeczka swojego (nie z rodzicami). No i jak w zegarku, budzi sie o 2.00, 6.00 i pózniej o 10.00 to ja biorą do łóżka
W szóstej dobie juz był spacer. Ciekawe jak to bedzie u nas, juz sie zapowiedziałam sąsiadowi, ze bede dzwoniła po rady
U mnie obiadek sie pichci, cały kurczak w piekarniku, do tego ziemniaki i surówka z marchewki. A na deser sernik na zimno z brzoskwiniami lub truskawkami - tak mnie naszła ochota, ze robię
Karolaja - witaj w naszym doborowym towarzystwie
A co do remontu, to ja do malowania poprosiłam tatę. Moj M. jest antytalencie w tym temacie, jak sie znamy ponad trzy lata, wbił w tym czasie jednego gwoździaKorzystam z faktu, ze jedzie w delegacje i malowanie w najbliższy poniedziałek
Inesicia, Alorrene13, nenette, karolinka85, Z., Scintilla, maglic, Joasia:) lubią tę wiadomość
-
Witaj Karolaja
Napisz coś więcej o sobie.
Suna śliczny brzuszek.wile
nenette dobrze, że wszystko w porządku.
agawera 2 tygodnie różnicy to chyba nie tak dużo. Pewnie po prostu będzie drobną dziewczynką i już.
Za chwilę jedziemy na zakupy. Może uda mi się znaleźć jakieś wygodne buty. Chociaż szczerze wątpię, ale zawsze warto mieć nadzieję.Karolaja2271 lubi tę wiadomość
-
Ojej, sernik na zimno, ale pomysl...z galaretka i owocami, dzisiaj jade z M na zakupy i chyba zakupie produkty. Ja to oczywiscie z tych bez talentu i pewnie kupie taki gotowy do miksowania tylko serki homogenizowane i mleko
karolina0522 lubi tę wiadomość
[/url]