Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Marcia86 wrote:
No i lekarka powiedziała ze pessar mi będzie ściągać w 38 tyg, a szew to lepiej w szpitalu jak juz się skurcze zaczną, ale w szpitalu przy zakładaniu zalecali przyjść w 37-38 tyg na zdjęcie, tylko wtedy kładą na te 3 dni niestety.
Suzanna, czyli ci zdejmną wszystko w szpitalu wcześniej?? Tez bym tak wolała.
Mi mój lekarz powiedział że nie ma co się rozdrabniac i wszystko za jednym zamachem sciągnąmi w szpitalu. Skierowanie na konsultacje w sprawie sciagniecia mam dostac w czwartek i potem pojechac do szpitala, tam mają ustalić termin sciagniecia. Nie wczesniej niz w 37 pełnym tygodniu ale jak to wyglada dokładnie to zdam relacje za tydzien po konsultacji -
karolinka85 wrote:Dziewczyny jaki krem polecalyscie do pupy? Bo robie zamowienie i niewiem ktory zamowic.. Linomag czy bepanthen?
Ja zamówiłam oba , na wszelki wypadek , podobno bepanthen mozna tez stosowac do brodawek dlatego tez go dodatkowo kupiłam:)karolinka85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A wogóle zaczęłyśmy dziś 34 tc
uffffff. Gin odetchnie w końcu i my też.
Ja dziś jadę na imieniny teścia na godzinkę a nie chce mi się. Jutro jedziemy z m zamówić wózekAnia1704, karolinka85, nenette, maglic, Z., dorcia8919, Joasia:), Scintilla lubią tę wiadomość
-
Suzanna22 wrote:Mi mój lekarz powiedział że nie ma co się rozdrabniac i wszystko za jednym zamachem sciągnąmi w szpitalu. Skierowanie na konsultacje w sprawie sciagniecia mam dostac w czwartek i potem pojechac do szpitala, tam mają ustalić termin sciagniecia. Nie wczesniej niz w 37 pełnym tygodniu ale jak to wyglada dokładnie to zdam relacje za tydzien po konsultacji
To ja czekam na Twoja relacjęMaja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
nick nieaktualny
-
BrumBrumek wrote:Jaki zamawiacie?
Tako Moonlight Omega . Miał być Niko nano plus ale tako bardziej przemawia do mnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 14:55
Alorrene13 lubi tę wiadomość
-
kasika8303 wrote:Tako Moonlight Omega . Miał być Niko nano plus ale tako bardziej przemawia do mnie.
Kasika8303 tez mamy zamiar zamowic ten wozekJaki kolor wybraliscie? 3 w 1 czy 2 w 1?
Dziewczyny malo sie odzywam ale regularnie czytamScintilla lubi tę wiadomość
-
Jejku bylam po Zuze poszlysmy na placu zabaw ogrodzonym od wiatru i myslalam ze sie ugotuje w sloncu.
Ja smsrowalam sudocremem po kazdym przewijaniu bo moja Zuza miala podatna psioszke na odpazenia. A teraz jak bedzie syn to sudocrem tylko na odpazenie a tak to ziajke po kazdej zmianie.karolinka85, Scintilla, nenette lubią tę wiadomość
[/url]