Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej Laseczki, ja nie pisze za dużo ale jestem z wami calymi dniami. po prostu nie siedze na kompie tylko na telefonie badz tablecie a one piszą po swojemu i odpuszczam pisanie;-)
laski z pessarami, ja bylam wczoraj na wizycie i ustalalismy juz termin cc i ściągnięcia pessara. moj tp wg om jest na 08.06. i gin powiedzial ze ściągnie mi pessar przed sama cesarka skoro mam ja mieć wiec przychodze do szpitala prawdopodobnie 25.05 ściągamy pessar i we wtorek cc albo zaczynamy 01.06 i tniemy 02.06. Trzyma mnie ten moj ginekolog do konca, ale wczoraj stwierdzil ze krazek bardzo dobrze trzyma, rozwarcie zewnętrzne jest takie jak bylo od stycznia czyli na 1 palec, lej wewnetrzny tez sie nie powiekszyl jest taki jak byl i wszystko ok. Szyjka miekka ale tska jest od caly czas. no więc my czekamy prawie do konca, a ja juz bym chciala miec mojego dzidziola na tym świecie !! Moja córcia waży 2500 kg, taki mały kluseek
Agatko, wszystkiego naj, naj na nowej drodze życia, obyscie sie kochali za 20 lat tak samo jak teraz
caly czas trzymam kciuki za wszystkie problemowe ciaze i pobyty w szpitalu &&&&Scintilla, Suzanna22, nenette, Marcia86, karolinka85, Joasia:), karolina0522, Z., Aka81, Alorrene13, kasika8303, Sista, A1984 lubią tę wiadomość
-
Witam was.
Fajne macie brzuszki.
Ja zamoiwlam dzisiaj sobie filc dekoracyjny i postanowilam ze tez uszyje cos malemu do pokoju jakos mi na ambicje wjechalyscie.. Stwierdzilam ze nie jest to trudne ..
U mnie wlasnie wkoncu pada bo od tego kurzu mozna zwariowac. A nic nie da sie posadzic bo susza.
Zaraz musze sie zebrac do szkoly rodzenia dzis karmienie.
Moj maly dzis leniuch ...
Ja kupilam bepanten polozna mowila ze nawet na brodawki jest dobry.wkarolinka85, karolina0522 lubią tę wiadomość
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
Ja również pochwalę się brzuszkiem. Po świętach jak ruszył do przodu, to aż się zdziwiłam. Przyzwyczajona, że tyle czasu nic nie było widać, a teraz musiałam jechać kupić jakieś luźniejsze ciuszki, bo wyglądałam we wszystkim jak zwykły baleron
i coraz mi ciężej przez to :
30t+4d
karolinka85, sss, karolina0522, Karolaja2271, Ania1704, nenette, Z., Scintilla, Aka81, Alorrene13, Muniek, Marcia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć babeczki
Gratuluje pozytywnych wizyt i kolejnych tygodni w dwupaku.
Brzuszki śliczne
U nas dość aktywnie, bo trwa elektroniczny nabór do szkół, wiec dzisiaj zanosiłam zgłoszenia. Od września Kuba gimnazjum, Bartek pierwsza klasa... bedzie sie działo.
Byłam kupić pamiątkę dla córki przyjaciół, bo 17 maja idziemy na komunie. Nie kupujemy prezentu, tylko kasę do koperty. Myśle ze 500 zł to bedzie ok. Czy macie jakieś doświadczenia odnośnie ile kasy sie daje ? Moze to za dużo ?
Julka tez jakaś leniwa dzisiaj. Pewnie wieczorem bedzie bardziej aktywnai zrobi sobie lekcje judo.
Samopoczucie spoko, coś tam kuje, za boli ale ogolnie jest dobrze. Wizyta 30 kwietnia
Od dziś 34 tydzieńjeszcze troszkę.
To my dzisiaj:)
dorcia8919, karolinka85, Ania1704, nenette, Viola, Z., Scintilla, Aka81, Sista, Alorrene13, karolina0522, Muniek, sss, Marcia86 lubią tę wiadomość
-
Joasiu jeżeli chodzi o kasę na komunię...ja uważam ze 500zl można dac na ślub ale jak.dla mnie na komunię to.za dużo.oczywiście.to jest wasza sprawa ale pytasz więc.odpowiadam. Myślę ze 300zl w zupełności by wystarczyło.
Same piękne brzuszki na naszym forumależ już jest blisko do naszych porodów.
Joasia:), Viola, karolina0522 lubią tę wiadomość
[/url]
-
No brzuszki piękne.my sie nie pochwalimy bo nadal nie rozkminilam jak wstawia sie foty.
Jesli chodzi o wozek to ja tez nie mam,czaiłam sie od miesiaca na używany ale odkładałam to no i ktos w koncu kupił...wiec teraz mam stresa bo zostały tylko w jaskrawych kolorach a ja chce jakis nie zucający sie w oczy..a nowy ponad 4000 wiec moge pomarzyć..,
Miłego popołudnia .ja za godzine wyjeżdżam na rodzinna imprezę takze juz widze wszystkie ciotki i ich rady...no ale coz zawsze moge sie w każdej chwili ewakuować.
-
nick nieaktualnyAghata to nasza pierwsza " wyjściowa " Komunia. Bo dopiero od tego roku zaczyna nam sie wysyp komunii.
Dzięki za odpowiedzKurczę moze faktycznie 300 zł to optymalna kwota. W końcu jeszcze kwiaty, kupiłam biblie dla dzieci to bedzie i tak spora kwota.
Alorrene13, karolina0522, Marcia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaka zgrabniocha;-)!
Joasia:) wrote:Cześć babeczki
Gratuluje pozytywnych wizyt i kolejnych tygodni w dwupaku.
Brzuszki śliczne
U nas dość aktywnie, bo trwa elektroniczny nabór do szkół, wiec dzisiaj zanosiłam zgłoszenia. Od września Kuba gimnazjum, Bartek pierwsza klasa... bedzie sie działo.
Byłam kupić pamiątkę dla córki przyjaciół, bo 17 maja idziemy na komunie. Nie kupujemy prezentu, tylko kasę do koperty. Myśle ze 500 zł to bedzie ok. Czy macie jakieś doświadczenia odnośnie ile kasy sie daje ? Moze to za dużo ?
Julka tez jakaś leniwa dzisiaj. Pewnie wieczorem bedzie bardziej aktywnai zrobi sobie lekcje judo.
Samopoczucie spoko, coś tam kuje, za boli ale ogolnie jest dobrze. Wizyta 30 kwietnia
Od dziś 34 tydzieńjeszcze troszkę.
To my dzisiaj:)
Joasia:), karolina0522 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja byłam dziś na spacerze z moją Zuzą ( moja sunia), jestem dogomanką absolutną.Po powrocie otworzyłam sobie słuzbowy komputer by przejrzeć pocztę i coś mnie plecy zaswędziały.Kleszcz po mnie łaził.Wyskoczyłam z portek, jak Filip z konopii i kazałam się męzowi ogladać i przeglądać w tę i z powrotem;-)(nie narzekał
).Potem prysznic, zmiana ciuchów- spanikowałam przesadnie ( dodam,że pies jest chroniony krople+obroża).
No i tak mnie natchnęło, by Was zapytać: czy któraś mama tez ma psa, lub dziecię i psa?Jak Wasze pupile reagowały a nowego członka rodziny?Zastanawiacie się czasem, jak to będzie?
Polka dziś też mniej aktywna, ale wczoraj grała na cztery kończyny, więc dziś mocno mnie nie perturbuje.
Pozdrawiam! -
nick nieaktualnyJoasiu bardzo ładny ciążowy apartament
Jeżeli chodzi o prezenty to ja 3 lata temu, co prawda na chrzest córki mojej przyjaciółki dałam 300zł i uważam, że to takie minimum.
Po obiedzie udałam się do Rossmanna, niestety nie udało mi się dopchać do kolorówek, ale zakupiłam kilka drobiazgów, m.in. krem do twarzy babydrem na każdą pogodę. Brakuje mi tylko linomagu i soli i to już chyba koniec rzeczy z mojej listy zakupów.
Joasia:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejoooo
Ja dziś mam kolejny intensywny dzień, a już weekend zapowiada się w ogóle tragicznie, od rana do nocy będziemy siedzieć i działać żeby zakończyć remonty -_-
Jeszcze łaziłam po sklepach szukać dla tej chrześnicy na jutro prezentu. Kompletnie nie miałam weny, a to już jutro więc wzięłam spodnie i bluzkę mam nadzieję, że będzie zadowolona. Kasy nie dam, bo rodzice przepiją więc muszą być ciuchy -_-
Wczoraj jeszcze byliśmy na komendzie złożyć zeznania w sprawie tego wypadku. Dowiedziałam się, że chłopak żyje, ale dopiero w tym tygodniu go wybudzali ze śpiączki i była u niego rodzina. Nadal jest w ciężkim stanie, ale powinien się wygrzebać
Tak się chwalicie, to i ja na szybko cyknęłam foto.
PS1. Nie patrzcie na melinę za mną- jeszcze tydzień i zmieniam otoczenie
PS2. to już ponad 80kg
jakość jakby robiła to zdjęcią pralkąWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 17:13
Karolaja2271, Z., Scintilla, karolinka85, Joasia:), Aka81, nenette, Sista, Alorrene13, karolina0522, lilly78, Nieukowa, dorcia8919, Inesicia, Muniek, patrycja_24, A1984, Marcia86, Finezja lubią tę wiadomość
-
Joasia, 500 zl to kosmos moim zdaniem. Ja bym dala 200 zl plus Biblia itd. Moj brat mial wesele rok temu i w większości podostawali w kopertach po 500 zl a wesele bylo dwudniowe. A komunia to w sumie tylko obiad i ewentualnie kolacja. Tyle moim zdaniem
Joasia:), Finezja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny, wogole ta Komunia trochę mi nie rękę. To dwa tygodnie przed terminem cc i za bardzo nie mam ochoty kupować wyjściowych ciuszków. Przecież nie wystąpię w leginsach
Do imprezy 3 tygodnie, zobaczymy wogole jakie bedzie moje samopoczucie, najwyżej mąż pójdzie tylko z Bartkiem.
-
nick nieaktualnyKarolaja2271 wrote:No i tak mnie natchnęło, by Was zapytać: czy któraś mama tez ma psa, lub dziecię i psa?Jak Wasze pupile reagowały a nowego członka rodziny?Zastanawiacie się czasem, jak to będzie?
Ja też jestem dogomanką. Mam 10-cio letniego labradora i 7-io letnią córkę. Pies to słodka ciapa i bałam się tylko tego, że zrobi małej krzywdę niechcący.
Jak byłam jeszcze w szpitalu mąż przynosił mu do powąchania ubranka małej. Po powrocie do domu w ogóle jej nie odstępował. Wąchał i był blisko, ale jak w sposób kontrolowany przysuwaliśmy ją bliżej to się odwracał jakby sam wiedział, że musi uważać. Nauczyliśmy go wynoszenia pieluszek do śmieci (oczywiście za nagrodę).
A oto moja dwójka:
Joasia:), zyrcia, Scintilla, Suzanna22, Sista, karolina0522, Z., dorcia8919, Inesicia, Muniek, nenette, karolinka85, sss, Karolaja2271, Alorrene13, Marcia86, Finezja lubią tę wiadomość
-
patrycja_24 wrote:Kasika8303 tez mamy zamiar zamowic ten wozek
Jaki kolor wybraliscie? 3 w 1 czy 2 w 1?
Dziewczyny malo sie odzywam ale regularnie czytam
Wzieliśmy 2 w 1 bo babola walnęłam i zamówiłam nosidełko espiro a potem się kapnęłam czy będzie pasował do wózka czy nie. Trudno wydałam kasę i już tak musi zostać.
wybraliśmy gondolę siwą z granatem i ciemnym siwym plus biały stelaż. Miałabyć gondola siwo czarna ale dziś stał jaśniejszy, w granacie i bardziej nam się spodobał.
-
Aka - cudny widok
Ja dzisiaj zakupiłam farby do sypialni, w poniedziałek ruszamy z malowaniem
Byłam z mama na spacerze i tak po 40 minutach zaczął mnie bolec brzuch z prawej strony na wysokości biodra. Cos jak przy kolce, kiedy sie bez rozgrzewki biega, ufam, ze to tylko rozciągająca sie Olga w swoim wigwamieRusza sie słabo, do tego tak jakby w środku, moze jest odwrócona plecami?
-
nick nieaktualny