Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWybierając z mężem imię dla pierwszej córki też miałam niezłe przeboje. Nie licząc rodziny, która była zdziwiona wyborem, po urząd który w sumie tylko sprawdził czy takie imię jest,l po zszokowanego księdza proboszcza. Z tym ostatnim było najtrudniej, ale pojęczał pod nosem, pomarudził i zapisał
Karolaja2271, Karolaja2271, Karolaja2271, Karolaja2271, karolina0522, Scintilla lubią tę wiadomość
-
zyrcia wrote:Hejoooo
Ja dziś mam kolejny intensywny dzień, a już weekend zapowiada się w ogóle tragicznie, od rana do nocy będziemy siedzieć i działać żeby zakończyć remonty -_-
Jeszcze łaziłam po sklepach szukać dla tej chrześnicy na jutro prezentu. Kompletnie nie miałam weny, a to już jutro więc wzięłam spodnie i bluzkę mam nadzieję, że będzie zadowolona. Kasy nie dam, bo rodzice przepiją więc muszą być ciuchy -_-
Wczoraj jeszcze byliśmy na komendzie złożyć zeznania w sprawie tego wypadku. Dowiedziałam się, że chłopak żyje, ale dopiero w tym tygodniu go wybudzali ze śpiączki i była u niego rodzina. Nadal jest w ciężkim stanie, ale powinien się wygrzebać
Tak się chwalicie, to i ja na szybko cyknęłam foto.
PS1. Nie patrzcie na melinę za mną- jeszcze tydzień i zmieniam otoczenie
PS2. to już ponad 80kg
jakość jakby robiła to zdjęcią pralką
Żyrcia masz bardzo faje spodnie! Przez neta czuję, że megawygodne, gdzie mogę takie zakupić?
-
Witam sie i ja po ciezkiej nocy. Ciezkiem przez mojego M, bo bylismy na grilu u sasiadow ja poszlam do domu z Zuzia o 22.30 a ten zostal sam i hulaj dusza...do 1 urzedowal a ja nie moglam spac bo sie martwilam. Przez to jestem nabuzowana od rana.
Aaa co do imion to juz mi sie przestalo podobac Antek i chyba zostaniemy przy Stasiu.Dada lubi tę wiadomość
[/url]
-
A1984 wrote:Aś moja przyjaciółka która też jest w ciąży ma wadę coś koło -8, ale ma też astygmatyzm - ma od okulisty absolutny zakaz porodu naturalnego i odpowiednie zaświadczenie. Ale ona się obawia że i tak każą jej rodzić, podobno mają w szpitalach gdzieś takie kwitki od okulisty. Jak zapytała ordynatora szpitala w którym chce rodzić (Św Rodziny w wwie) czy weźmie odpowiedzialność jak jej wzrok padnie to powiedział tylko "zawsze się może coś stać" i wg niego to nie jest wskazanie do cesarki
Mój małżonek na szczęście jest wszystkożerny, wszystko mu smakuje i nie wybrzydza, czasem zjada nawet coś co ewidentnie mi nie wyszłoCo dziś na obiad dziewczyny planujecie? Ja się nałaziłam w poszukiwaniu botwinki ale nie znalazłam niestety, dopadłam za to mój ulubiony zestaw, na obiad będzie młoda duszona kapusta, gotowane młode ziemniaczki na to wszystko fura koperku, sadzone jajko i zsiadłe mleko, już mi ślinka cieknie
)))
Mi na razie nic nie puchnie ale widzę że ciężko mi w wyższych temperaturach, do tej pory uwielbiałam upały a dziś jak tam pochodziłam w słońcu to nie czułam się zbyt rewelacyjnie. Mam za to inny problem, może któraś doradzi - mega ból bioder w nocy, jakby mnie ktoś kijem obkładał. Nie wiem czy to od leżenia na bokach czy mi się miednica poszerza?
Ja mam dla Ciebie radę kochana, biodra bolą jak śpisz ze złączonymi kolanami, spróbuj między kolana włożyć poduchę ( i nie pozbyć się jej w trakcie nocy)- zobaczysz, że przejdzie:-)A1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaneCorso wrote:Żyrcia masz bardzo faje spodnie! Przez neta czuję, że megawygodne
, gdzie mogę takie zakupić?
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0299257002.html
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0215097011.html
Takie piżamoweale rzeczywiście wygodne !
Odespałam trochę, teraz zjem moje tradycyjne śniadanie (ser żółty, sałata, pomidor, szczypiorek- mogę to żreć codziennie) i do boju !!
-
nick nieaktualnyFaktycznie spodnie bardzo ładne, ale odkąd jestem w ciąży to najlepiej czuje się w sukienkach lub legginsach i koszuli.
U mnie noc przebiegła spokojnie, a bałam się że będzie ciężko bo mąż wczoraj wyleciał na wycieczkę. Zawsze gdy zostaję sama w domu to towarzyszy mi jakiś niepokój, ale jeszcze 3 nocki i mąż wraca
-
Zyrcia, super, że wszystko aż huczy,
schody?, to wy dom, mieszkanie remontujecie?co do imienia to mi się podoba Lena, tatusiowi już nie bardzo, rodzinie od str. tatusia też niezbyt, więc nie wiem , jak nie Lena, to może Nina ? Hihihi zobaczymy, zuzie już mam a do samego porodu miała być AMelka
Pozdrawiam mamusie....AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
nick nieaktualnyCześć niedzielnie
mój M ma dziś chrzest bratanka, będzie chrzestnym więc wybywa na pół dnia, a ja leżakuje.. muszę zastanowić się co jeszcze najpilniejszego trzeba dokupić, co może poczekać i ile potrzebujemy $ - już wiem, że nie starczy na wszystko w tym msc.. wyprawka + remont to studnia bez dna. Kochane czy któraś z Was używa adaptera do pasów w samochodzie? Ja do tej pory nie miałam, ale jakoś mam ostatnio stracha i zastanawiam się czy dla spokoju ducha nie kupić..
Miłego dnia!! -
Hej dziewczyny
U mnie po wczorajszych aktywnościach noc minęła super, tylko 1 siku!!
Wczoraj byliśmy na wsi a potem jeszcze wieczorkiem skorzystaliśmy z super pogody i byliśmy na rybkach, dzień spędzony super aktywnie
Dziewczyny czy Wy gdzieś wyjeżdżacie na majówkę? Czy już nie ryzykujecie ? -
Witam sie w niedzielny poranek..
zapowiada sie piekny dzien..ma byc 23stopnie..
Wczorajszy dzien przelezalam jak zwykle zreszta..ale dzis jak w kazda niedziele jedziemy do mojej mamy na obiad..i licze ze dzisiaj brzuch nie bedzie twardnial..bo wczoraj zdarzylo sie to kilka razy
Mam pytanie czy Wy zawsze macie miekki brzuch? na codzien?bo ja zauwazylam ze bez powodu mam czasami twardy..niewiem raczej nie z przejedzenia..ale moze ze wzgledu na to ze duzo pije wody?i mi go wzdyma?sama niewiem
Milej i slonecznej niedzielikarolina0522 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Aka 81, naprawdę, takie miałas z księdzem przeboje?A jakie było to imię, że tak mało wyrozumiały się okazał?
Aka81 wrote:Wybierając z mężem imię dla pierwszej córki też miałam niezłe przeboje. Nie licząc rodziny, która była zdziwiona wyborem, po urząd który w sumie tylko sprawdził czy takie imię jest,l po zszokowanego księdza proboszcza. Z tym ostatnim było najtrudniej, ale pojęczał pod nosem, pomarudził i zapisał -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ale mi nie chodzi o twardnienia macicy..
bo to ze sie stawia tam kilka razy to normalne bo cwiczy,ale mi chodzi o twardy brzuch..bo czasami jak go dotykam to jest twardy nie jak kamien przy twardnieniu ale miekkim nazwac go nie mozna..
A Wy macie miekki caly czas?nie liczac twardnien?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 10:10
-
Karolinka,
Ja też mam takie skurcze
Brzuch mi często twardnieje, czasami aż ciężko mi stać, bo dla mnie to niemiłe uczucie...
Wczoraj brałam dwa razy buscopan, bo mnie ciągnął strasznie...
We wtorek mam wizytę to mi sprawdzi szyjkę, ostatnio badaną miałam 6 tyg. Temua brzuch twardy jest codziennie kilka razy, myślę że tp jak najbardziej prawidłowe na tym etapie...
Tak więc no stres
Pozdrawiamkarolinka85, Scintilla lubią tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
nick nieaktualnyHej! Ja wyszłam z domu aby troszkę pospacerować ale musiałam wrócić bo padało
Ja na majówkę nigdzie się nie wybieram ponieważ nie wiem jak mój M będzie pracował. Karolinka mi brzuch też twardnieje kilka razy dziennie ale wydaje mi się, że na tym etapie ciąży to normalny objaw.
Dziewczyny czy któraś jest w posiadaniu listy zakupów do apteki, nie jestem do końca przekonana czy wszystko kupiłam. Jeżeli nie jest to problem to poproszęWczoraj wieczorem uszykowałam teczkę z dokumentacją medyczną, według info na stronie szpitala brakuje mi świeżych badań krwi i moczu oraz posiewu z pochwy i odbytu
Brzmi mało przyjemnie..
U mnie w rodzinie też nie bardzo podoba się imię mojej córki, ale nie mam zamiaru sparwiać komuś przyjemności w końcu to nasze dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 10:13
karolinka85, karolina0522, Scintilla lubią tę wiadomość
-
karolinka85 wrote:Dziewczyny ale mi nie chodzi o twardnienia macicy..
bo to ze sie stawia tam kilka razy to normalne bo cwiczy,ale mi chodzi o twardy brzuch..bo czasami jak go dotykam to jest twardy nie jak kamien przy twardnieniu ale miekkim nazwac go nie mozna..
A Wy macie miekki caly czas?nie liczac twardnien?
No jak się najem to mam twardszy, albo jak się mała jakoś tak ułoży. W sumie nie zastanawiam się nad tym czy jest wystarczająco miękkikarolinka85 lubi tę wiadomość
-
BrumBrumek wrote:Hej dziewczyny
U mnie po wczorajszych aktywnościach noc minęła super, tylko 1 siku!!
Wczoraj byliśmy na wsi a potem jeszcze wieczorkiem skorzystaliśmy z super pogody i byliśmy na rybkach, dzień spędzony super aktywnie
Dziewczyny czy Wy gdzieś wyjeżdżacie na majówkę? Czy już nie ryzykujecie ?
My nie bo całą rodzinę mamy w warszawie, dalszą, i bliższą, więc nie ma komu się zwalić na łeba wogole to mi się nie chcę, gdyby morze było bliżej to bym ruszyła..
Ryzyko zawszę jest, nawet , jak się idzie do sklepu koło domu
Ale gdybym miała pomysł,.siłę i chęci to bym ruszyła....AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg