Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Zajączek, hej!
A co do no spy to dla mnie ona jest lekiem. A ja leków w ciazy unikam. Tak jak nie bede brała Paracetu na byle bol głowy. I tyle ok, jesli lekarz przepisuje z powodu np zagrożenia porodem przedwczesnym. Ale tak na byle bol brzucha ja nie wezmę ale przecież każda decyduje za siebie, w zgodzie z własnym sumieniem
Caro, tymi buraczkami to mi namieszałas w głowie
Boze o ile nie miałam apetytu tydzień temu tak dzis bym chyba wszystko zjadła!
Tez myslalam ostatnio co u Mamuśki
LaRa kciuki zeby obyło sie bez szpitali ale dziwne zeby obiad ci zaszkodził. A reszcie nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2016, 16:09
-
Widze ze po kolei ktoras niedomaga:(
Mnie o 3 w nocy chwycil atak bolu nerki. Masakra, musialam isc do.wanny i lac woda w te okolice... trzeba bardzie znowu sprawdzic u gina nerki na USG. Oby nie zaczynal sie juz zastoj:(Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Sandri_1 mi tam wcale nie głupio przed mężem...on wie,że to z obrzarstwa.u mnie to objaw ciażowy,więc on się ewentualnie ze mnie śmieje,ale dokarmia jak tylko mówię,że znów jestem głodna
LaRa przechodzi Ci powoli,czy dalej tak fatalnie się czujesz? -
madziątko wrote:zajączek, a w jakim wieku jesteś jak mogę się spytać?
Chodziło mi o to że mam najmłodszą ciążę☺ większość dziewczyn jest już po wizycie a ja dopiero od 5 dni wiem o ciąży☺ a lat to mam już 28 -
Pianistka wrote:Nowe dziewczyny, dopiszcie sie proszę w tabelce na 1 stronie
-
Zajączek, nie jesteś najmłodsza ciążą. Tak wypadło, że akurat jesteśmy na koniec miesiąca, ale to dobrze, dziewczyny będą nam przecierać szlaki
Co do chorób to panuje jakiś wirus grypy żołądkowej teraz, maskara co chwilę słyszę o kimś nowym "dopadniętym" A choroba niby szybka i niewinna ale masakryczna w przejściu, więc omijajcie dziewczyny w miarę możliwości zatłoczone miejsca.Zajączek, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dziekuje dziewczyny
Narobilyscie mi apetytu na lososia. Ja robie go podobnie jak pianistka. Sole, pieprze i daje na to pokrojony koperek i kawaleczki masla. Pieke w piekarniku. Podaje z ryzem i sosem szczawiowym. Do lososia pasuje idealnie. Dzisiaj jadlam moja ulubiona turecka zupe. Gotowana na glowie barana i wkrojone baranie jezyki do tego. Mniam mniam -
A do łososia polecam sos z pora- genialny. Podsmażacie pora na patelni (może być na maśle ale ja wole olej kokosowy) a potem go blendujecie, sól, pieprz i tyle- sam smak
Edit: chodzi o zieloną część poraWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2016, 18:45
-
sandri_1 wrote:Dziewczyny, a ja mam pierwsze smaki. Zawsze tylko słodycze, słodycze, słodycze. ...... A teraz mięso, kwaśne ogorki, pizza. . Szok, jak nie ja....
Sandri, ja tez mam tak. Jadlam dzisiaj surowa kapuste kiszona, a na sama mysl o slodyczach mnie mdli -
Witam w niedzielny wieczór
Mnie rano obudził mąż pysznym śniadankiem
Później pojechałam z mamą do dziadka do szpitala. Biedny mój dziadek kochany
Później do rodziców na obiad, był też brat z dziewczyną jedliśmy uwaga! ... BARSZCZ Z USZKAMI , ziemniaczki z sosem z nazbieranych wczoraj świeżych grzybów, kotlety z piersi i surówka z białej kapusty
Niedawno wróciliśmy i od razu do sypialni, naszła nas ochota na
Maleństwo się trochę pohuśtało, a rodzice jacy szczęśliwi
Co do brania tabletek to też jestem zdania, że tylko z zalecenia lekarza i w ostateczności.
Biorę tylko euthyrox i femibion natalWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2016, 18:50
Anaitat, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
melmarmis wrote:A do łososia polecam sos z pora- genialny. Podsmażacie pora na patelni (może być na maśle ale ja wole olej kokosowy) a potem go blendujecie, sól, pieprz i tyle- sam smak
Edit: chodzi o zieloną część pora
Musze wyprobowac
Mam meza araba wiec w naszej kuchni przewaznie baranina i wszystko na ostro. Mam straszna ochote na ostre jedzenie, ale probuje sie opanowac