Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Emma tez dziennie ze 2 komplety ciuchów plus świeżą piżamkę przerobi
Ale ja lubię prasować, relaksuje mnie to.
Poza momentem gdzie mnie mdli i modlę sie by nie obrzygać jej portek
Pingui, bardzo brzydkie zachowanie koleżankinie rozumiem z czym ma problem? W jej życiu twoje l4 nic nie zmienia
-
Ehh smutne wieści przeplatane z radością..
Gratuluję udanych wizyt
Caroina bardzo mi przykro.. Rozumiem, że na tym etapie wszystko juz wydaje się postanowioneNiech Iskierka nadziei się tli.. A mimo wszystko trzymam kciuki za Ciebie. Dużo siły i wysyłam moc przytulasów
Noo i mnie nachodzą takie rozkminki egzystencjalne. Do wizyty jeszcze kilka dni..początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Drogie Mamusie pragne Wam przedstawic moje 1,92 cm szczescia - oto moj Skrzacik
Bylam dzis u lekarza prywatnie i okazuje sie ciaza jest znacznie starsza niz mowil mi ostatnio lekarz na nfz
https://naforum.zapodaj.net/cea14bbcbb32.jpg.htmltutusia, Justyna911, Ulkaa, pingui, Paula_29, VillemoVilo, s1985, Caro, kania901, małaMyszka, ines. lubią tę wiadomość
-
-
Asikkk suwak jak już wygenerujesz na stronce linka to umieszczasz w ustawieniach swoich w zakładce społeczność - na samym dole jest ramka i tam kopiujesz link.
pingui niestety ludzie są zawistni i takie jej gadanie wynika z tego, że Ty jesteś na l4 (100% płatnym), a ona w pracy. głupie to jest strasznie, bo ludziom łatwo przychodzi zazdrość dopóki nie są w czyjejś sytuacji. przykre to niestety, bo nie bierze pod uwagę, że za jakiś czas to ona może być w twojej sytuacji (wtedy to już będzie co innego, bo jej dotyczy)
Asikkk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nisia! Jaki piękny człowieczek! Mój juz pewnie też coś koło tego (ciut mniejszy), bo dziś mam 7+6 z usg. Super widok
Caroina, nie wiem nawet co napisać... Silna jesteś i Twoje córeczki doczekają się jeszcze rodzeństwa. Trzymaj się...
Justyna wiedziałam że będzie piękne serdunioRośnijcie
-
belldandy wrote:Teraz sa inne zalecenia.
Po poronieniu samoistnym mozna starac sie od razu, a po lyzeczkowaniu po 1 krwawieniu na ktore z reguly czeka sie chyba 4-8tygodni. Sa tez lekarze, ktorzy zalecaja odczekac 3 miesiaczki, ale nie ma tak na prawde takiej koniecznpsci. Organizm jak bedzie gotowy to zaskoczy, nie to nie...
Sa rozne szkoly jak w kazdej sprawie.
Tak jak piszesz są różne szkoły.
Szkoła Brytyjska mówi żeby starać się od razu, ale tam większy jest odsetek poronień samoistnych, a łyżeczkowanie po 12 tyg.
WHO zaleca wstrzymać się pół roku po łyżeczkowaniu mechanicznym.
Dużo zależy tez od sposobu oczyszczenia macicy: czy to było klasyczne łyżeczkowanie mechaniczne czy metodą próżniową.
Nie ma jednej odpowiedzi na pytanie i jeden lekarz powie tak a drugi tak.
-
nick nieaktualny
-
Nisia ahh ❤❤❤
A ja dzis zaskoczenie dostalam informacje ze 9.11 mam endokrynologa i ginekolog-polozna na szczęście jednego dniaJedna wyprawa ufff. A w takim razie 18.11 to jest USG
Dostałam tez spismo ze synek bedzie mial kontrolnie scyntygrafie i ehhh okazuje sie ze nie bede mogla z nim byccos ok 6h tylko bedzie musial byc tatus bo to nie dość ze zdjęcia radiologiczne to jeszcze kontrast... bedzie to w styczniu a synek będzie miał juz rok ale i tak już mi przykro
-
A co do ubranek uprasowalam raz jak w ciąży bylam i tyle
po praniu strzepuje naciagam i wieszam tak zeby nie było zagięć i jest git
Bardziej eleganckie rzeczy jak koszule bluzki i tshirty wyjściowe prasuje i koszulki sportowe bo to przepocone a reszta nie. I tak sie zbiera ale jak bym miala wszystko prasować to bym padła. Za to mam schiza z recznikami - piore na 90 stopni inaczej nie uznaję wydaje mi się ze wciąż brudne są hehehe
Miłej nocki kobitkiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 22:47
-
A ja jestem dziwak i wole prasowac niz wieszac. Choc prasowanie tez nie jest moja ulubiona czynnoscia. Od kiedy kupilismy pralko-suszarke susze praktycznie wszystko. A potem musze prasowac, bo pogniecione
ale nie lubie wieszac prania, suszarki zajmujacej miejsce, wilgoci z tego, a ubrania wysuszone bebnowo sa przyjemniejsze w dotyku (reczniki!
). Wiec prasuje. Czaje sie za to na stacje parowa, ale taka pionowa, co sie na wieszaku prasuje. Wydaje mi sie, ze bedzie szybciej i lepiej szlo, zwlaszcza przy koszulach i sukienkach.
-
Czesc dziewczyny
Moge sie dolaczyc ? Mam termin na 8 czerwca. Mam juz coreczke, ktora we wrzesniu skonczyla 2 latka. Wczesniej bylam na wrzesniowkach 2014 i byla to super grupa
U lekarza jeszcze niestety nie bylam , mam dopiero na 2 listopada, a w dodatku to jest nowy lekarz. Zobaczymy czy sie dogadamyAga_502, małaMyszka, pingui, ines., grzeszna24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny