Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja wam powiem, ze mi juz chyba mija takie fatalne samopoczucie. Zemdli mnie czasem ale na chwilke i nie jakos bardzo silnie mam skonczone 9+1. Czyli 10 tydzien tez fajnie by bylo jak by juz bylo po wszystkim... W poprzedniej ciąży dłużej i mocniej mnie męczyło
Także oby do przodu i oby juz nie wracały. Ja mam swoją teorie, ze przy chlopakach bardziej mdli
-
belldandy wrote:Jak masz termin na 3.06 to jestes w pozniejszej ciazy niz wynika z suwaczka chyba...
U mnie 8tc, a termin na 8 czerwcamialam pozno owulacje. Ale Dzidzius nadrobil:*
i bedziemy liczyc termin porodu od 1 dnia miesiaczki:)
belldandy wrote:Ja mialam ochote na salatke gyros no i musialam ja sobie zrobic:)
U mnie 9 tydzień! Jak to brzmi powaznie heh... szkoda, ze lekarze licza dopiero skonczone tygodnie bo wedlug nich to nadal 8... -
Karolina :* wrote:A ja wam powiem, ze mi juz chyba mija takie fatalne samopoczucie. Zemdli mnie czasem ale na chwilke i nie jakos bardzo silnie mam skonczone 9+1. Czyli 10 tydzien tez fajnie by bylo jak by juz bylo po wszystkim... W poprzedniej ciąży dłużej i mocniej mnie męczyło
Także oby do przodu i oby juz nie wracały. Ja mam swoją teorie, ze przy chlopakach bardziej mdli
Raczej (stereotypowo) przy dziewczynkach mdli i sa wymioty bo jest wieksze HCG. Przy synu mdlosci zerowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 16:49
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Dziękuje :*
MalaMyszko, moja mama mówiła ze ze mną nie miała mdłości, brzuch typowy na dziewczynkę. W drugiej ciazy podobno rzygała pol roku, brzuch na chłopaka, wygladała pieknie... a mam siostrę
Także w sumie nigdy nic nie wiadomo
Ja nie wiem czy mam preferencje. Bardzo przywykłam do bycia mamą księżniczki -
Ahahahaha ja mialam w pierwszej ciazy +25 wlasnie z synkiem
Mialam taki okres, ze jadlam chleb z maslem i tyle i czasem plasterek szynki i to byl max co moglam jesc. A w tej ciazy np nieszczególnie mam ochote na mięso i np. na sałatę a w pierwszej ciąży wciąż sałatę wcinałam. Na pewno znalazlabym więcej takich niuansów
Ciekawa jestem
Z objawów ciążowych nowych to wlosy sie przetluszczaja strasznie... smalec jak niewiem
-
belldandy wrote:Raczej (stereotypowo) przy dziewczynkach mdli i sa wymioty bo jest wieksze HCG. Przy synu mdlosci zerowe.
Chodzi o to ze przy dziewczynce mdli ale np tylko z rana. A przy chlopcu upierdliwe mdlosci non stop. Wiec np wymioty czeste z rana tylko by wskazywały na dziewcze a takie mdlosci calodzienne chlopakaTo tylko moja teza ale pare kolezanek dokładnie tak mialo wiec zebralam informacje i tadam
-
Karolina :* wrote:Pianistka wszystkiego najlepszego ❤❤❤
Dziękuje :*
Mnie przy córce kilka razy rano zbeltalo i tyle. A teraz mdli dzien i noc.
Przy Emmie ciagle bym jadła rosół, Piła kakao, jadła kinderki i owoce. Teraz Mam chęć na mięso, porządne obiady -
Pianistka wrote:Dziękuje :*
Mnie przy córce kilka razy rano zbeltalo i tyle. A teraz mdli dzien i noc.
Przy Emmie ciagle bym jadła rosół, Piła kakao, jadła kinderki i owoce. Teraz Mam chęć na mięso, porządne obiady
Ja mam dokładnie odwrotnie hehehTo znaczy tak samo sie czulam za chlopaka mieso i obiady a teraz rosolek i slodkosci
Wogole bardziej zupki niz drugie dania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 17:05
-
Karolina :* wrote:Ja mam dokładnie odwrotnie heheh
To znaczy tak samo sie czulam za chlopaka mieso i obiady a teraz rosolek i slodkosci
Wogole bardziej zupki niz drugie dania
To ja w ciazy z Emmą ciagle rosołek, żurek, pomidorowa... a teraz mi sie marzą jakies mięsa. Pizza :o -
Pianistka wrote:To ja w ciazy z Emmą ciagle rosołek, żurek, pomidorowa... a teraz mi sie marzą jakies mięsa. Pizza :o
No to cos czuje ze kobitka będzie hihi. U mnie to prawdopodobne bo jedyny stosunek byl 2 dni przed jajeczkowaniem więc jest szansa