Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
sandri_1 wrote:Moze na bete jutro pójdę?
Lepiej do lekarza. Co Ci beta da?Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Jakiegos malego krwiaczka mam.stad plamienie.ale nieszkodliwy ma sie wchlonac.dzidzia 3.4 mm
mamy pierwsze foto i karte ciazy.juz serduszko pikalo
luteina pod jezyk i prolutex w zastrzyku mam brac bo luteina dopochwowa mnie podraznia.gin mowi ze wszystko bardzo
dobrze rokuje:) ufff troche odetchnelam
Sandri przyczyn krwawienia moze byc wiele.lekarka mi powiedziala ze dopoki nie jest zywo czerwona i nie ma skurczy to jest okWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 21:46
Pianistka, Paula_29, Marutka, Justyna911, Karolina :*, renc, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Zaczelam we wtorek plamic. Polecialam do gina. Ciaza sie rozwinela bardzo ladnie od poprzedniej wizyty. We wtorek byly takie jakby zeschnięte brazowe, wczoraj byla malutka plamka. A dzis jest to śluz zabarwienie brazowe. Pojawilo sie dopiero popołudniu. Rano nie bylo nic. Nie leci caly czas tylko co kilka godzin troche wyleci.
-
co do mdłości i zachcianek ja mam podobnie jak w poprzedniej ciąży mulić mnie zaczyna delikatnie jak jestem głodna. co do jedzenia to zdecydowanie wolę na słono, ew. kwaśne.
Z pierwszej ciąży mam syna, ciekawe w takim razie czy będzie drugijeśli tak, mąż będzie niepocieszony,bo on od początku córeczkę sobie wymarzył
Moja mama za to mówi, że rzygała jak kot jak chodziła w ciąży z moim bratem, a ma jeszcze dwie córkitakże chyba reguły nie ma.
Sandri_1 beta nic Ci nie da. badanie jej na tym etapie jest bez sensu. ja też po przepisaniu duphastonu myślałam,że wyciszy się od razu, a jednak chwilę to trwało. poza tym, to co wypada nie wypada ciągle bo jest tego mało więc potrzebuje czasu żeby się przemieścić (i Twojego ruchu) do wyjścia.
Pianistka - dokładnie do tej samej strony miałam linka -
dziewczyny jeszcze jedna kwestia co do planowania płci dziecka...czasem jest tak, że mężczyzna ma plemniki tak jakby "na jedną płeć" - są małżeństwa, które mają po kilkoro dzieci i wszystkie tej samej płci, chłopcy albo dziewczynki. A statystycznie powinno już się jakieś odmiennej płci trafić
to co Karolina pisze jest prawdą, że plemniki męskie są szybsze, ale krócej żyją; a żeńskie wolniejsze ale dłużej żyją. tylko dochodzi jeszcze pH pochwy, które też pomaga jednym albo drugim. tak więc jest tyle zmiennych, że czasem nie udaje się "wycelować" tak jak się zaplanuje -
Dobry wieczor
Gratuluje dobrych wiesci z wizyt, zycze nadal duzo zdrowka
Bardzo mi przykro dla mam , ktore stracily swoje fasolki.
Bardzo duzo piszecie, wiec nie nadazam za wami. Nie bardzo jestem w temacie.
Jest tutaj jakas lista wszystkich przyszlych mamus ?
Pytanie techniczne : jak mam sobie ustawic suwaczek? zapomnialam...
-
Milk@ tylko z tymi plemnikami to jest taka teoria tylko. Nigdy nie zostala udowodniona naukowo. Prawda jest, ze roznia sie one masa, ale nie ma dowodow na to, zeby poruszaly sie inaczej lub mialy rozna dlugosc zycia. I mezczyzni produkuja zenskie i meskie plemniki pol na pol.
Wg mnie jak ktos nie ma problemu z zajsciem w ciaze to mozna sie pobawic w "planowanie". Na 50% sie udaale liczyc na faktyczna skutecznosc nie ma co ;:
Paula_29, sandri_1 lubią tę wiadomość
-
Ja sie zgadzam z tutusią. Jesli ktoś zachodzi w ciąże bez problemu to moze sie bawić w planowanie płci, jeden stosunek. Bo jak nie teraz to za miesiąc. Ja jednak nie ryzykowałam
za duzo łez wylałam przy staraniach o córkę. A to co sie stało teraz mnie zszokowało doszczętnie
nie wierzyłam ze tak sie da
Afrykanka, lista jest na 1 stronie
A suwaczek? Kliknij na jakiś suwaczek który widzisz u nas i dalej cię strona pokieruje
Milka, tez słyszałam o tym ze niektórzy mężczyźni tak naprawde są w stanie spłodzić 1 płeć. A druga kwestia ze są kobiety które ronią np męskie ciąże a mają same córki
Witam sie z ranaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 07:09
Paula_29 lubi tę wiadomość