Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Asikkk wrote:Chyba cos zle zrozumial.Minimum 66% w 48 h .Ty masz ponad 100%. Przyrost dobry.Bylas na usg?marta
-
Hej, u mnie brak uciążliwych objawów ciążowych poszedł wczoraj w niepamięć... Mdłości, zgaga,zawroty głowy, niby jestem głodna ale nie mogę patrzeć na jedzenie
Wczoraj robiłam 10 minutowe podejście do prysznica bo mnie strasznie mdliło i 3 razy kładłam twarz na płytkach dla otrzeźwienia- pomogło
Dzisiaj upuściłam krew ale poszłam z obstawą P bo stwierdziłam że na czczo mogą już w ogóle być jaja ale na szczęście luz, cieszę się że mamy aktualnie niską temperaturę bo to mnie jakoś otrzeźwia
Librusik rozumiem że dzwoniłaś do tego samego lekarza "jasnowidza" jak to Pianistka określiła? Kobieto daj se z nim spokój bo się wykończysz, a przyrost cacy!! -
librusik1 wrote:dziewczyny dziś zrobiłam bete w szpitalu proszę pomóżcie m zinterpretować jaki jest przyrost dobry czy niski ost 31.10 1059,80 dziś j 2.11 wynik 3323,09 dzwoniłam do lekarza twierdzi ze za niski
Myślę że to złośliwiec jakiś ten lekarz..beta po 48h przyrasta 66% a ty masz 100% jak po 72h. Nie martw się,do pana więcej nie chodź -
Librusik, wprowadziłam twoje dane to kalkulatora, oto wynik:
Hcg podwaja się co 1 dni 19 godzin (44 godzin).
Średni dwudniowy przyrost to 2270 mlU/ml (114.4%) (w normie).
Przyrost hormonu HCG jest w normie. Uzyskany wynik z dużym prawdopodobieństwem świadczym o tym, że Twoja ciąża rozwija się prawidłowo.
Jest git! Zmień gina bo do końca ciazy jeszcze kilka długich tygodni, wykończy Cie psychicznie bałwan
Milka, ja 5 lat temu zrobiłam mały napis na plecach ;P i poszloooooo
Obecnie mam rekaw, plecy tak 60-70 %, obojczyk, udo i stopę pokryte tuszemi chce wiecej
Melmarmis, a jednak i Ciebie dopadło :o biedna... oby odpuściło tak szybko jak przyszłoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 17:41
Milk@ lubi tę wiadomość
-
librusik1 wrote:dziewczyny dziś zrobiłam bete w szpitalu proszę pomóżcie m zinterpretować jaki jest przyrost dobry czy niski ost 31.10 1059,80 dziś j 2.11 wynik 3323,09 dzwoniłam do lekarza twierdzi ze za niski
Librusik1 beta Ci się praktycznie potroiła, a lekarz twierdzi, że za mało...? Dobrze Ci radzą wyżej dziewczyny - zmień lekarza bo ten Ci nie służy, a wręcz przeciwniedziwny koleś
-
Ja bym więcej do tego konowala nie poszla. Szkoda Twoich nerwów,a przy tym zebys dzidzia tam stresowala...jak on może stwierdzić na tym etapie ciazy ze nie rozwija sie dobrze? :o ja jestem w 6t3d,wczoraj pani na usg stwierdzila tylko ze plod zywy,serce jest i trzeba sie cieszyc,jak zapytalam czy wszystko ok powiedziała ze na tym etapie tak..
Pianistka...no zakochalam sie,piekny tatuaz!!
Ja dzis dalej w szpitalu,ciagle latam do toalety i spie..ale moze jutro juz wyjde -
Wow!!!! Nadrobiłam!!!
Librusik chyba czas na zmianę lekarza... Prawdą jest, że każda ciąża rozwija się inaczej, tak samo jak każde dziecko później rozwija się szybciej bądź później nabywa jakieś określone umiejętności, ale to żadna nowość... BTW betę masz superhops lubi tę wiadomość
-
Po wizycie.Krwiak sie juz prawie caly ewakuowal.fasolka ma 1 cm
serduszko 133 :)wyniki ok.tylko glukoza 93.55 a powinna byc 92 max.mam powtorzyc.jesli znowu za wysoka to krzywa cukrowa...
tutusia, Paulina_90, hops, Pianistka, EM89, renc, małaMyszka, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Asikkk wrote:Po wizycie.Krwiak sie juz prawie caly ewakuowal.fasolka ma 1 cm
serduszko 133 :)wyniki ok.tylko glukoza 93.55 a powinna byc 92 max.mam powtorzyc.jesli znowu za wysoka to krzywa cukrowa...
pokażesz maluszka?
-
Powiem Wam cos... mojego meza ciotka jest w 6 ciazy. 41lat ma i na USG zabrala dwie corki i uwaga... kolezanke z klasy corki.(17lat...)
Na kolejne usg bierze 3 synow, ale po.co ta kolezanka to ja nie wiem...
Tesciowa pytala czy my kogos bierzemy, to maz jej powiedzial, ze my to chyba sale kinowa wynajmiemy i grupe na fb utworzymy z wydarzeniemWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 19:50
sandri_1, hops lubią tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
belldandy wrote:Powiem Wam cos... mojego meza ciotka jest w 6 ciazy. 41lat ma i na USG zabrala dwie corki i uwaga... kolezanke z klasy corki.(17lat...)
Na kolejne usg bierze 3 synow, ale po.co ta kolezanka to ja nie wiem...
Tesciowa pytala czy my kogos bierzemy, to maz jej powiedzial, ze my to chyba sale kinowa wynajmiemy i grupe na fb utworzymy z wydazeniem
padłam
A ja się czułam jak pielgrzymka gdy poszliśmy we troje
może niech bilety sprzedaje? -
Milk@ wrote:Aga_502 ciekawa jestem co Ci lekarz powie,bo syna mam tylko miesiąc starszego od Twojego dziecka i też cc.
Jestem ciekawa jak mój doktorek się wypowie. Czekam z niecierpliwością na wizytę, już bym chciała zobaczyć serduszko.
Jutro idę opuścić troche krwi, ciekawe jak moja tarczyca jestem dobrej mysli.