Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
KOBIETKI Z CALEGO SERCA WAM WSZYSTKIM DZIEKUJE ZA WASZE WSPARCIE KTORE NAPRAWDE DAJE TO ZE SIE CIESZE JAK CZYTAM WASZE ODPOWIEDZI .WSZYSTKIM WAM ZYCZE ZDROWYCH I BEZ STRSU CIAZ ZDROWKA DLA WAS I WASZYCH DZIECIATEK
dziekuje
hops, Caro, EM89, melmarmis lubią tę wiadomość
marta -
Pianistka wrote:padłam
A ja się czułam jak pielgrzymka gdy poszliśmy we troje
może niech bilety sprzedaje?Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualny
-
No ja też chodzę sama i będę dopóki to USG będzie dołem a nie górą. Nie chodzi o mój wstyd ale myślę że moja druga połówka może poczuć się nieswojo widząc innego faceta gmerajacego mi między nogami..oczywiście rozumie że to lekarz no ale jednak..
EM89 lubi tę wiadomość
-
Asikkk ja w pierwszej ciąży miałam też cukier ok 92 na początku, ale po zrobieniu krzywej cukrowej wyszło ok. także, może to przypadek. dlatego fajnie, że jeszcze raz kazał Ci zrobić samą glukozę na czczo zanim Cie wyśle na krzywą. nie jest wcale przesądzone, że masz cukrzycę, może będzie ok.
Hops czekam z niecierpliwością na jutrzejszy Twój wpis po wizycie. będzie dobrze, stresujesz się bo to już coraz bliżej, dlatego takie głupkowate myśli masz
ja też mam jutro wizytę, od dwóch tyg. nie plamię, więc myślę pozytywnie. robiłam wczoraj badania (toksoplazmoza IgG/IgM, cytomegalia IgG/IgM, różyczka przeciwciała, hiv i hcv) i zostawiłam 240zł w labie O.O
Aga_502 wiem, że są różne szkoły. dlatego też cały czas się zastanawiam jak to ze mną będzie...
Belldandy, a teściowa pytała, bo chętnie by się załapała na podglądanie malucha, chciała się delikatnie wprosić
Librusik1, masakra ten Twój lekarz, serca nie maTy mieszkasz za granicą, jeśli dobrze pamiętam, tak? nie ma tam innego lekarza sensownego?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 20:01
Asikkk lubi tę wiadomość
-
Pianistka wrote:Librusik, a Ty gdzie uciekasz?
zostań tu z nami na 9 miesięcy
Asikkk genialne info!!
Hops, u Ciebie też tak będzie, napewno!
A wy jutro 16:45 trzymajcie za nas kciuki w rękach i w nogach i wysyłacie pozytywne fluidy:) odezwę się jak wyjdę -
nick nieaktualny
-
Hej!
Tyle stron mialam dziś do narobienia, że hej
Olciai mi też prawy jajnik dokucza. Ten z którego była owulacja.
Ja na pierwszym usg byłam sama, bo mąż nie mógł się wyrwać z pracy, ale teraz idziemy razem.
U mnie różnica miedzy terminem z OM a według usg była tydzień i to jest powód moich zmartwień. Zobaczymy co będzie w poniedziałek.
Nie wiem co się ze mną dzieje. Brak mi całkowicie energii. Spać chodzę już po 20 bo padam na twarz, a i tak wciagu dnia ziewam jak najęta. W dodatku wieczorem mecza mnie mdłości. Nie mam apetytu i muszę wcisnąć jedzenie na siłę. Jedynie ogórki kiszone mogę jeść w każdych ilościach.
-
hops wrote:No mam nadzieję..jutro chyba się pojawię na forum po wizycie bo już zaczynają mnie nachodzic czarne myśli.. Muszę więc znaleźć sobie jutro jakieś zajęcie.. A że mam trochę zaległości w papierach to nadrobię.
A wy jutro 16:45 trzymajcie za nas kciuki w rękach i w nogach i wysyłacie pozytywne fluidy:) odezwę się jak wyjdę
tak najlepiej, zająć czymś myśli
My będziemy trzymać wszystkie dostępne kciuki! i ja, i nawet Emmie zacisnę!i Fasolowi powiem
hops lubi tę wiadomość
-
Grzeszna!!! Piękny mały człowiek
ale to już poważnie wygląda
Ja mam o tyle fajniej, że i w 6 tc miałam USG przez brzuchwięc nie było jakiejś niekomfortowej sytuacji...
a przecież dziecka nie zostawię pod drzwiami gabinetugrzeszna24 lubi tę wiadomość
-
belldandy wrote:Powiem Wam cos... mojego meza ciotka jest w 6 ciazy. 41lat ma i na USG zabrala dwie corki i uwaga... kolezanke z klasy corki.(17lat...)
Na kolejne usg bierze 3 synow, ale po.co ta kolezanka to ja nie wiem...
Tesciowa pytala czy my kogos bierzemy, to maz jej powiedzial, ze my to chyba sale kinowa wynajmiemy i grupe na fb utworzymy z wydarzeniem
W pierwszej ciąży w poczekalni przede mną była kobieta z 16 synem. Jak przyszła jej kolej na siłę go ciągnęła do gabinetu. On biedny bronił się, mówił "mamo, ja nie chcę", a ta go za rękę "zobaczysz, nie pożałujesz". Wyrwał się i uciekł z poczekalni
Ja wezmę raz córę, niech popodgląda "dzidziunia"
-
Ja w 8+5tc tez usg przez brzuch!
Hops kciuki zaciśnięte:)hops lubi tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016