Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 07:40
Anaitat, Caroina, Milk@ lubią tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Fajne te Wasze dzieciaczki. ANAITAT jak syn zareagowal na wiesci, ze bedzie mial rodzenstwo? Dzieki dziewczyny za opinie. mimo pewnych wad na pewno taka suszarka ma wiecej zalet wiec bede meczyc meza zeby kupil do nowego domu. teraz i tak nie ma miejsca. MELMARMIS Ha zarazliwe to forum. Ja 2 ciaze moglam sie obyc bez detektora tetna, a teraz tak mi sie udzielilo od dziewczyn, ze tez musze miec. Sorki, ze jest z bledami i pisane jednym ciagiem ale kochana Milenka schlapala mi laptop i kilka klawiszy nie dziala m.in. enter, backspace
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Caroina wrote:Fajne te Wasze dzieciaczki. ANAITAT jak syn zareagowal na wiesci, ze bedzie mial rodzenstwo? Dzieki dziewczyny za opinie. mimo pewnych wad na pewno taka suszarka ma wiecej zalet wiec bede meczyc meza zeby kupil do nowego domu. teraz i tak nie ma miejsca. MELMARMIS Ha zarazliwe to forum. Ja 2 ciaze moglam sie obyc bez detektora tetna, a teraz tak mi sie udzielilo od dziewczyn, ze tez musze miec. Sorki, ze jest z bledami i pisane jednym ciagiem ale kochana Milenka schlapala mi laptop i kilka klawiszy nie dziala m.in. enter, backspace
Maly szczesliwy, mowi ze jak bedzie mial brata to odda mu pol pokoju. On bardzo kocha male dzieci i lubi sie nimi opiekowac. Jak gdzies idziemy i jest duzo dzieci to moj syn robi za nianke -
Cudne macie te dzieciaki! Pianistka twoja Emma bardzo do Ciebie podobna!
To ja też mojego przystojniaka pokaże
https://zapodaj.net/218a4a419d02a.jpg.html
https://zapodaj.net/cf21c46247965.jpg.html
https://zapodaj.net/9cfbb560c178f.jpg.html
https://zapodaj.net/e72a7bc2eaa72.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 21:27
Caroina lubi tę wiadomość
-
Też czekam z błaganiem na ten czas kiedy mdłosci odpuszcza. Zmeczenie jakos przezyje. Przydalo by sie jakos ogarnać siebie i dom. Puki co strach w lustro patrzec - cera masakryczna, wlosy sie szybko tluszcza, juz nawet nie wspomne o wiecznie wzdetym brzuchu. Do tego swieta coraz blizej, a ze lubie ten klimat to chciala bym wystartowac z dekoracjami juz na poczatku grudnia. Mam nadzieje, ze samopoczucie wreszcie dopisze
-
Dziewczyny wiem, że już był tu taki temat ale musze sie komus wygadac a komu jak nie wam???
Mianowicie...wiem, że w pierwszym trymestrze spada libido, ale to co sie dzieje ze mna to jest jakas masakra!
zero! nic! czuje sie jak drewno
pomijajac juz nawet te susze na dole. Ryczec mi sie przez to chce! juz zapomniałam co to podniecenie, co to namietnosc, pożadanie meża! Czuje sie jak stara babka! Nie czuje sie atrakcyjna, meża mmi szkoda, wszystko do dupy!!
Watpie ze to sie zmieni w 2 trymestrze...
Przepraszam, ale musialam to wykrzyczec bo czuje sie z tym całkiem sama -
Anaitat To bedziesz miała pomocnika. Moja Nadia też bywa pomocna.
Przypomnialam sobie o moim geniuszu. Otórz dziś dałam popis. Wstawiłam mleko do gotowania i przyszłam do pokoju Was poczytać. Oczywiście o mleku zapomniałam i tak prawie litr sie wygotował/wykipial. Od spodu sie przypali
lo. No brawo ja. A gotujac ryz do pomidorowej, za pozno zamieszałam go i tez przywarł do dna wiec mam juz 2 garnki do skrobania. Mistrzyni kuchni normalnie. Teraz to najlepiej - i najbezpieczniej - mi wychodzi leżenie. Z tym szybkim meczeniem sie masakra. Zalecialam tylko z domu do bramki podac szwagierce mleko i wróciłam a pietro. Akurat maz zadzwonil i dyszałam mu do sluchawki. Śmialismy się w jakiej jestem super formie
-
Ezia Spokojnie chyba nie tylko Ciebie to dotyka. Ja od poczatku do konca, czułam się grubo i nieatrakcyjnie. teraz przy tych mdłosciach seksik to jest ostatnia rzecz o jakiej marze. u mnie o tyle lepiej, ze maz ciagle na wyjazdach wiec nie musze miec z tego powodu wyrzutow sumienia. jak byl ostatnio mimo bolu glowy, mdlosci i zmeczenia stwierdzilam dobra, niech ma i nie zaluje bo bylo super a dolegliwosci cudownie ustapily choc a chwile
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 21:51
-
Caroina wrote:Anaitat To bedziesz miała pomocnika. Moja Nadia też bywa pomocna.
Przypomnialam sobie o moim geniuszu. Otórz dziś dałam popis. Wstawiłam mleko do gotowania i przyszłam do pokoju Was poczytać. Oczywiście o mleku zapomniałam i tak prawie litr sie wygotował/wykipial. Od spodu sie przypali
lo. No brawo ja. A gotujac ryz do pomidorowej, za pozno zamieszałam go i tez przywarł do dna wiec mam juz 2 garnki do skrobania. Mistrzyni kuchni normalnie. Teraz to najlepiej - i najbezpieczniej - mi wychodzi leżenie. Z tym szybkim meczeniem sie masakra. Zalecialam tylko z domu do bramki podac szwagierce mleko i wróciłam a pietro. Akurat maz zadzwonil i dyszałam mu do sluchawki. Śmialismy się w jakiej jestem super formie
Nie skrob tylko przypalenie zalej ace i zostaw na noc. Juz kilka razy tak zatatwilam garnki, ze nadawaly sie tylko do wyrzucenia. Po ace jak nowe
Mi lezenie tez mi najlepiej wychodzi hahaha -
Ezia90 wrote:Dziewczyny wiem, że już był tu taki temat ale musze sie komus wygadac a komu jak nie wam???
Mianowicie...wiem, że w pierwszym trymestrze spada libido, ale to co sie dzieje ze mna to jest jakas masakra!
zero! nic! czuje sie jak drewno
pomijajac juz nawet te susze na dole. Ryczec mi sie przez to chce! juz zapomniałam co to podniecenie, co to namietnosc, pożadanie meża! Czuje sie jak stara babka! Nie czuje sie atrakcyjna, meża mmi szkoda, wszystko do dupy!!
Watpie ze to sie zmieni w 2 trymestrze...
Przepraszam, ale musialam to wykrzyczec bo czuje sie z tym całkiem sama
-
Caroina wrote:Anaitat To bedziesz miała pomocnika. Moja Nadia też bywa pomocna.
A w razie czego jak zostanie ci jakieś przypalenie, czy osmolony garnek to polecam magiczne gąbki. Mączysz w ciepłej wodzie i samą wodą elegancko domyjesz garnek że znowu będzie się świecił jak psu jajcaJa na swoje nie mogłam patrzeć aż w końcu zamówiłam z chin najtańsze te gąbki i gary prawie jak nowe
https://www.google.co.uk/search?q=magiczna+g%C4%85bka&rlz=1C1CHZL_plGB683GB683&espv=2&biw=1366&bih=662&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiNhfjDkanQAhVrJcAKHffMAt0Q_AUIBigB#imgrc=nVMO0mwrBbf7HM%3A