Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Pokaże wam zdjęcia moich garów.
Pierwszy był w trakcie czyszczenia, gąbka i woda nic więcej, tylko on ma takie żłobione dno i nie chciał się idealnie doczyścić, za to drugi z płaskim dnem jak nowy
https://zapodaj.net/e28ec91edcd09.jpg.html
https://zapodaj.net/303f022357a22.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 22:05
-
Caroina wrote:Anaitat Spoko aż tak się nie zweglilo. Powinno w miare latwo odejsc po namoczeniu. Ale ciekawy sposob i pewnie kiedys sie przyda
Wrazie wegla wiesz co robic:)
U mnie jutro na 10 wizyta. Denerwuje sie na maxa. Przelozylam z czwartku i tylko ze wzgledu na ta krew wcisneli mnie na jutro. Jeszcze infekcja sie przyplatala i jutro bede wiedziec co i jak. -
Caroina wrote:ATAEB Super wieści / OLCIA ja mam podobne jak u Ciebie na 1 zdj
Dlatego ja już na moje nie mogłam patrzeć, chciałam wywalić ale mówie spróbuje.
I tak teraz w black friday albo w boxing day będę patrzyła czy są jakieś promocje na gary bo przymierzam się do zmiany, bo te to już stare jak świat. -
Anaitat wiec kciuki za jutrzejsza wizyte, abys usłyszała same dobre wiesci. Ja własnie we czwartek ide ale szalu nie bedzie bo jednak zdecydowałam sie na NFZ - a tak sie zapieralam ze tam nie pojde - coż sprawdze ta starsza ginke - ponoc ma tez dyzury w szpitalu - jak bedzie ok to bede tam chodzic. sprzet maja masakryczny wiec nie licze na widoki chce byc tylko pod kontrola i musze w koncu karte ciazy zalozyc. To bedzie 10tc wdług daty wiec musze sciemnić o dzien. Na prenatalnych sobie poogladam
-
Co jakis czas trzeba zmienic. A jak już jestesmy przy tym temacie to własnie sobie wspomniałam widok patelni z czasów jak moja ŚP.babcia gotowała na starym piecu. Cała czarna, z wieloma warstwami wegla - tak to wygladało od zewnatrz. W środku zdarta i pokrzywiona. Jak rodzice zrobili remont kuchni i jej to wywalili to była załamana. Taki garnek jak te ktorych my sie pozbywamy to byly by dla niej nowki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 22:26
-
Olcia99 wrote:Pokaże wam zdjęcia moich garów.
Pierwszy był w trakcie czyszczenia, gąbka i woda nic więcej, tylko on ma takie żłobione dno i nie chciał się idealnie doczyścić, za to drugi z płaskim dnem jak nowy
https://zapodaj.net/e28ec91edcd09.jpg.html
https://zapodaj.net/303f022357a22.jpg.html
Kurde faktycznie. Gdzies u mnie leza te gabeczki musze poszukac. Kiedys kuzyna poslalam to chodzil po sklepach i pytal o czarodziejskie sciereczki
Co do scierek to mialam bambus kristal i sa super. Teraz kupilam z aldika takie do szkla i tez swietne poleruja wszystko bez smug. Szyby mozna myc sama woda. -
Caroina wrote:Co jakis czas trzeba zmienic. A jak już jestesmy przy tym temacie to własnie sobie wspomniałam widok patelni z czasów jak moja ŚP.babcia gotowała na starym piecu. Cała czarna, z wieloma warstwami wegla - tak to wygladało od zewnatrz. W środku zdarta i pokrzywiona. Jak rodzice zrobili remont kuchni i jej to wywalili to była załamana. Taki garnek jak te ktorych my sie pozbywamy to byly by dla niej nowki
No tak bylo. U babci najlepiepsze jedzonko. Zawsze pachnialo u mojej babci ciastem drozdzowym z kruszonka i ten pyszny sos do ziemniakow...ah...ale jak robila kotlety to mylil jej sie zawsze cukier z sola i slodkie byly i to wieczne trzaskanie garnkami w kuchni...mam to po niej -
Ezia,nie przejmuj sie. My ostatnio kochalismy sie jak robilismy dziecko. Do terminu miesiaczki zeszło bez tiru riru,potem sie balismy ze moj orgazm moze wywołać skurcze i moge poronic, a potem zaczelam plamic no i dostalismy zakaz od lekarza. Teraz na wizycie zapytam czy juz mozemy. Mysle ze nie ma juz przeciwskazan,ale jakos boje sie tego ze orgazm moze spowodować skurcz macicy. Ale jakos rzeczywiście nie mam ochoty, a zawsze mialam jej duzo wiecej niz moj M. A on... jak go pytam czy by chcial, to odpowiada ze nie mozemy jeszcze wiec o tym nie myśli.
-
Dzien dobry
witam sie w 11 tygodniu
Ale my tu pięknych kawalerów mamy!
Olcia, nie masz skandynawskich korzeni?
Caroina, moja babcia ma identyczne patelnie! Tez ma jeszcze kuchnie węglową i na niej czesto gotuje, zwłaszcza w zimie... pomysleć ze babciom wystarczy kawałek żelastwa zeby ugotować super jedzonko -
Cześć dziewczyny. Śliczne macie pociechy. Jak to mówią dzieciaki to wielkie szczęście.
Ja po wczorajszym dniu pracy padlam po 19. Obudziłam się o 24 i nie mogłam spać bo coś mnie bolał brzuch ale wzięłam magnez i zasnąłem i tak dobilam do 6.00 oczywiście już w pracy siedzę
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
Czesc kochane;)
My witamy sie w 9 tygodniu
Ale ten czas leci
Waga mi spadla troszkę i mam na plusie 1,1kg.
Juz po śniadaniu bo mnie mdlilo i musialam szybko cos wrzucic do brzuszka ;p
Kurde po obudzeniu sie , rozciagalam sie chwile i tak mnie zabolal mocno brzuch , ze az zwinelam sie w klebek... juz nie moge nawet sie wyprostowac haha oby to nic groznego
Miłego dnia ! -
Ezia-Na suszę polecam żel intymny feminium,przy kp po porodzie też się przyda
małaMyszka lubi tę wiadomość