Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lila, ja kiedyś trenowałam siłowo... X lat temu ważyłam ponad 100 kg... zeszłam do 75 ale przy tym nosząc ubrania 38. Choc wg BMI wiadomo jak to wyglada... po ciazy zostało mi 4,5 kg których nie zdarzyłam ogarnąć wiec na dzien dzisiejszy 80,3 kg.
Ale zwykle słyszę ze po mnie tego nie widać -
Pianistka to i lepiej ze nie widac
miesnie waza więcej niż tluszcz a u ciebie tluszczu nie widac wiec super;)
Mi po ciazy nie zostalo nic oprócz skóry na brzuszku ale mysle ze odpowiednimi cwiczeniami bedzie szlo zdzialac.cuda takze po porodzie chwile odczekam i znow biore sie za siebie
-
Ja tez Ci pisalam, ze na wysoka wygladasz, bo nijak 80kg nie widac. Moze Ty sie wazysz z Emma na rekach? Albo waga zepsuta?
Anaitat super, ze wszystko dobrzeale crl to chyba na 10+2 jest? Ja mialam tyle w 10+2 i lekarz powiedzial, ze zgadza sie z dniem ciazy i belly tez pokazuje rowniutko 50 percentyl. Tak czy siak maluch podgonil
a wiesz skad krew byla?
-
Oj u mnie na brzuchu tez został ogromny fałd
ale co sie dziwić
brzuch miałam gigantyczny, geny tez nie wpływają na moją korzyść... mimo najdroższych kosmetyków, ćwiczeń i zabiegów skóra wyglada fatalnie
Największy efekt dała mikrodermabrazja mikroigłowa, i napewno po ciąży sie na nią zdecyduje ponownie
-
belldandy wrote:Niki69 schudniesz po ciąży. Jestem tego pewna!
U mnie terapeuta obawiał sie, ze moge nie poradzić sobie w ciąży z tyciem i zmieniajacym sie cialem, ze wtefy choroba moze wrócić, ale ja wiedzialam, ze dam radr. W koncu chec bycia matka byla dla mnie powodem dlaczego poradzilam sobie z choroba i wyszłam z anoreksji i bulimi.
Jest ciezko, trzymam wage w okolicy 47kg, bo wtedy czuje sie ze soba dobrze. Nie glodze sie bo mam w zyciu inne priorytety.
Teraz jest ciaza, inny etap, ale on minie, a ja wiem, ze bede wazyc tyle ile przed ciaza, a jrsli nie to swiat sie nie zawali. Teraz jestematka, nie nastolatka. -
Wszystko jest ok z moim Maluszkiem:)
juz mamy 3.89cm:)
kawal Dzidzia:)
Sowaa, EM89, Pianistka, tutusia, Caroina, Magg_ie, Paulina_90, małamigotka, VillemoVilo, GabiKOR, Milk@, ataeb, Justyna911, renc, małaMyszka, madzialenaa, ines., Asikkk, grzeszna24, Marutka, Paula_29 lubią tę wiadomość
ines. wrote:Niki musisz zmienić podejście, teraz po prostu się zdrowo odżywiaj,a po ciąży dodasz ruch i schudniesz TRWALE. wprawdzie nie w miesiąc czy dwa, ale da sie.
pomimo niedoczynności tarczycy i przeszłości z zaburzeniami odżywiania da sie podkręcić przemianę materii i ustabilizować wagę na szczupłym poziomie bezdrastycznych środków. nie będę opowiadać historii, bo nikomu się smutów nie chce czytać, ale uwierzcie, że można. drastyczna dieta nic nie wnosi poza tym, że przemiana materii leci na łeb na szyje. -
belldandy wrote:
Moj brzuszko. Nie zwracac uwagi na stroj po domu ;pu mnie to jeszcze nic nie widać Poza tym że talia poszła w górę i cycki wczoraj wieczorem się śmiałam bo czytałam mojemu partnerowi umowę a on mówi do mnie że nie może się skupić bo moje piersi go rozpraszają nie mógł się napatrzeć że tak urosły hehe
Nisia2901 lubi tę wiadomość
-
Milk@ wrote:Niki69 przy Twoim wzroście 46kg,to faktycznie prawie Cię nie było.ja wiem,że to wszystko siedzi w głowie i trzeba nauczyć się nad tym zapanować,co wcale nie jest łatwe.
Ja po ciazy schudłam (niecelowo) do 54kg przy wzroście 173 i powiem szczerze,że strasznie mi było przykro jak mi dogadywali,że taka chuda jestem.mimo,że jeszcze tragedii nie było i ja się dobrze czułam ze sobą.chociaż po zakończeniu karmienia jak cycki zmalały to się załamałam,że już mi prawie nic nie zostało.
Tą ciąże zaczęłam ważąc 55,5kg i myślę,że przybrałam jakieś 1,5. -
sandri_1 wrote:Nikki, ja tez juz parę razy mialam sny erotyczne, i se dwa razy orgazm przez sen. Masakra. Ale jeszcze wytrzymam do tego 12tygodnia,
jak się obudziłam było tak przyjemnie ale starałam się to opanować bo bałam się o te skurcze i tak był ból ale krótki
-
Pianistka Ty w ogóle nie wyglądasz na 80kg!!! Super wyglądasz i ten brzuch...
Ja się martwię tylko jednym oglądam codziennie swój brzuch i widzę że na wieczór jest większy od jedzenia ale w ogóle nie rośnie mi tak od dołu jak w ciąży już mnie to oczywiście Niepokoi...
-
Biedroneczka Super:)
Pianistka Szok. Faktycznie nie widać po tobie tych 80kg. Może waga zepsuta;)
Też miałam taki przyjemny sen 2 noce temu. Dzieci nie było w domu, mąż właśnie wrócił. Rzuciłam się na niego...wtedy Milenka obudziła sie na mleko...i du.. -
Nikki, mam to samo. Brzuch urósł na ciążę spozywcza, ale nie tak od dołu. ..
Ja teraz ważę 58kg, przy wzroście 167cm. W taktym roku bylam na diecie i schudlam do 53kg. Bylam bardzo szczupła, wszyscy uwazali ze za chuda,ale ja sie czulam świetnie, nago przed lustrem nie mogłam sie na siebie na patrzeć, a w stroju kapielowym na plazy w Egipcie czulam sie jak boginii. Ale niestety wrocilam do słodyczy i swojej normalnej wagi czyli 57,58kg. Ja jestem szczupła, tylko mam tendencje do boczkow i brzucha. Nogi mam chude i zgrabne, a w biodrach mam mniej niz w bokach. Nieproporcjonalnie to wyglada w bieliznie czy nago. Ale w ciuchach umie uukryć boczki i wygladam smukło, przynajmniej wszyscy uwazaja ze jestem smukła -
Niki mam koleżankę która na porodówkę jechała z brzuchem takim jaki ja mam teraz
Serio!!! Całą ciąże wszyscy sie z niej śmieli ze nawet nie pocieszy sie wielką piłkąurodziła zdrową dziewczynkę
Kwestia genówja miałam tak gigantyczny brzuch ze mogłam robić za boję na morzu
I nie pogardzilabym mniejszym tym razem
Poza tym w 1 ciazy dziewczyny zwykle ok 15 tc zauważają ze brzuszek rośnie
A dziękuje za miłe słowa :*
Na szczęście nie mam problemów z akceptacją siebie wiec nie odbieram tego jako waszego pocieszania
Jakos tak kwestie wyglądu czy wagi są u mnie na bardzo dalekim planie
Także w sumie niezbyt przejmuje sie mankamentami ;P szkoda mi życia na toWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 15:47
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
U mnie waga kiedyś była utrapieniem. Miałam krótki epizod głodówek gdzie schudłam do 57kg przy wzroście 176cm. Niby nie jest to jakieś skrajne wychudzenie ale dla mojego organizmu było to minimum. Nie mogłam już przeskoczyć tej wagi i już wtedy zanikł mi okres. Chore jest to, że czułam się tak samo grubo jak mając 65kg. Ba czułam się jak bym miała z 90kg. Na szczeście szybko sie wyleczyłam. Teraz też już nie przejmuje sie tym. Czuje się w miare dobrze ze sobą. Wiadomo było by lepiej jakby troche poćwiczyć i wymodelować się tu i tam. Ale na diete nie przejde nigdy. Uwielbiam jesć, uwielbiam słodycze, ciasta i nie zrezygnuje z nich:)
-
Ja przytylam ok 25 kilo w pierwszej ciazy i widac po mnie podobno nie bylo. Z 58 kilo na 83 czy nawet wiecej hehe. Mialam gigantyczny brzuch tez
W tej ciazy startowalam z ok 61 a juz mam 65 hehewcale jakos specjalnie sobie nie dogadzam. Ale w pierwszej ciazy tez szybko przybieralam...
Biedroneczka super ze wszystko ok.
Dziewczyny sliczne brzuszki macie. Ja dziś zrobilam przemeblowanie od rana i padlam
Jedna komoda skonczona i stoi na miejscu a druga do wykonczenia zlota farba
Teraz lezakuje w pokoju synka a on sie ladnie bawi