Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak Was czytam dziewczyny i dziękuję, że mój mąż nie jest typem imprezowicza! Piłki nożnej nie lubi, z kolegami z pracy wychodzi rzadko, woli posiedzieć na garażu i pogrzebać przy motorze czy aucie
. Złoto moje przez ostatnie 2 miesiące robił zakupy, gotował obiady, zmywał...
Normalnie też nie ma problemów żeby to wszystko zrobić
W końcu sama go wybrałam)))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 08:50
Merida86, sandri_1 lubią tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Dziewczynki macie rację, większość z Was:) ja jestem z moim mężem w związku od 16 roku życia i bardzo się dogadujemy. Ale czasami właśnie Nie odpowiada mi to i owo. Ja mu nie robię zakazów, za bardzo polecialyscie z fantazją
ja się cieszę że ma kolegów i ze wychodzi i nie mam z tym problemu ale chodzi o to późne wracanie jakby był kawalerem. I budzę się w środku nocy i nie mogę właśnie spać dalej a on mnie zbywa. Dobra, już nieważne:) dzięki za uprzejme rady i ciepłe słowo:)
tutusia lubi tę wiadomość
-
Witam się w II trymestrze
Co do mężów/partnerów, to uważam, że rozmowa jest podstawą związku. Przez 13 lat razem, w tym 8 po ślubie bywało różnie, a że jestem chora z zazdrości, to też nie pomagało. Musiałam się wiele nauczyć i zaufać, co było czasami niemożliwe (czaty, spotkania, rozmowy, smsy - podczas gdy ja zapierdzielałam na 1,5 etatu, żeby pospłacać długi) było ciężko...
Rozmowa, raz drugi dziesiąty, ale udało się i jakoś się dogadaliśmy:-)Zoja, Marutka lubią tę wiadomość
-
Asikkk wrote:Jestem jestem
podczytuje Was.wizyta jutro 18.30.juz mam stresa.choc nie plamie juz dawno caly czas sie zastanawiam czy serduszko bije .leze od miesiaca w domu
Trzymam kciuki aby bylo wszystko ok. Ja czekam na wyniki biopsji i zastanawiam sie tez czy z bobasem ok...Asikkk lubi tę wiadomość
-
Ezia90 wrote:Dziewczynki macie rację, większość z Was:) ja jestem z moim mężem w związku od 16 roku życia i bardzo się dogadujemy. Ale czasami właśnie Nie odpowiada mi to i owo. Ja mu nie robię zakazów, za bardzo polecialyscie z fantazją
ja się cieszę że ma kolegów i ze wychodzi i nie mam z tym problemu ale chodzi o to późne wracanie jakby był kawalerem. I budzę się w środku nocy i nie mogę właśnie spać dalej a on mnie zbywa. Dobra, już nieważne:) dzięki za uprzejme rady i ciepłe słowo:)
Kochana moj czasem tez przesadzal i dlugo siedzial jak niewiem ale powiem ci ze im blizej porodu skracal sie czas pobytu z kolegami a po porodzie juz tak wraca 1-1:30 maxtakze to sie pewnie zmieni nie będzie mogl bez was wytrzymac
Ezia90 lubi tę wiadomość
-
Witam
U nas w miarę normalnie, były ostre bóle krzyża i dołu brzuszka ale wzięłam 2 nospy i jakoś obyło się bez krwawienia. Ptfu Ptfu
Ezia jak już któraś pisała ciężko postawić się w Twojej sytuacji bo nikt nie zna was osobiście. U nas jest odwrotnie, mąż jest domatorem, jak gdzieś chodzimy to raczej razem a ja czasami mam wielką ochotę żeby poszedł z kolegami na piwo i miałabym wieczór tylko dla siebie
Ale jakby mnie olewał to pewnie wściekłabym się jak Ty i pewnie wyszłabym nie mówiąc gdzie idę i dokąd wrócę chociaż to raczej nie było by zadano rozwiązanie -
U mnie tez odwrotnie , maz siedzi w domu woli pobawic sie z córka niz gdzies lazic z kolegami , sama czasami mu mowie zeby wyszedl ale on woli z rodzina posiedziec czy na spacer wyjść. Pic tez nie pije , lrzestal chodzic na imprezy jak zaczal być ze mna i juz tak 5 lat razem ,.nie brskuje mu imprez i szalonych nocy a zawsze moze wyjść gdzies ze mna jesli by chciał.
takze ciężko mi wypowiedziec sie co masz robic ;( ale faktycznie rozmowa najważniejsza jest ja tez wielw razy roMawialam z moim na pocZątku jak koledzy byli wazniejsi ale jak odeszlam.na pare miesiecy to zrozumial co tak na prawdę sie liczy
Mam ochotę na kluski na parze ! Dzis zrobię omomom.! -
Dziewczyny dostałam właśnie wyniki z morfologii krwi i wszystko w normie oprócz monocytów, których jest 0,66 przy normie 0,24-0,36... Miała któraś z Was z tym styczność? Internety straszą mnie białaczką i innymi, ale wiem, że w ciąży niektóre wyniki mogą odbiegać od normy (ale nie wiem które). Długo stresować się nie będę, bo wizyta już jutro popołudniu, ale może akurat któraś z Was tak miała.Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Ciekawość mnie zżera wam powiem dopiero za trzy tygodnie mam prenatalne ale jestem taka ciekawa plci... czytam ciagle czy w 13tyg mozna juz cos zobaczyć , wiem ze ro wcześnie ale normalnie mnie to rozrywa od srodka Hahahha ;p , wazne by dzieciatka nasze byly zdrowe i do konca ciazy nic sie nie dzialo
-
AgaSY wrote:Dziewczyny dostałam właśnie wyniki z morfologii krwi i wszystko w normie oprócz monocytów, których jest 0,66 przy normie 0,24-0,36... Miała któraś z Was z tym styczność? Internety straszą mnie białaczką i innymi, ale wiem, że w ciąży niektóre wyniki mogą odbiegać od normy (ale nie wiem które). Długo stresować się nie będę, bo wizyta już jutro popołudniu, ale może akurat któraś z Was tak miała.
-
nick nieaktualny
-
Lila zalezy od lekarza
Moj w tym tc nie patrzy nawet na plec, chociaz kiedys.mowil. Moze zaczely sie pomylki i odpuscil. Tak naprawde nie duzo potrzeba do pomylki, a ja w sumie wole wiedziec kilka tyg. pozniej ale na 100%. Ale nie ukrywam zzera mnie ciekawosc. I jeszcze zimowe wyprzedaze, w ktorych zawsze plyne i juz chcialabym vos.kupic maluszkowi.
-
Totoja wrote:Lila zalezy od lekarza
Moj w tym tc nie patrzy nawet na plec, chociaz kiedys.mowil. Moze zaczely sie pomylki i odpuscil. Tak naprawde nie duzo potrzeba do pomylki, a ja w sumie wole wiedziec kilka tyg. pozniej ale na 100%. Ale nie ukrywam zzera mnie ciekawosc. I jeszcze zimowe wyprzedaze, w ktorych zawsze plyne i juz chcialabym vos.kupic maluszkowi.mi to nawet nie chodzi o kupowanie tylko sam fakt wiedzy eh no jak nie dowiem sie w grudniu to dopiero w lutym , gdzie tam luty haha