Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Groszka wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was brała luteinę a mimo to test PAPP-A wyszedł dobrze? Naczytałam się o wpływie progesteronu na biochemię i trochę świruję... trochę bardzo
Jak dam Ci znać w piątek, bo wtedy dowiem się jakie wyniki PAPPA, a biorę luteinew każdym razie, moja koleżanka brała progesteron,ale ten z " mocniejszych "duphastan, który przeklamal wyniki. Robiła amniopunkcje, a dziecko w 100% zdrowe. Pewnie to też zależy od dawki jaka przyjmujesz? Tak mi się wydaje.
-
Na początku brałam 100 mg dziennie, a od 3 tyg 200mg dziennie,za kilka dni kończę. Znając historie koleżanki już się tak o to nie martwię. Tym bardziej,że ona trafiła później na dobrego specjalistę, który sam powiedział, że progesteron na to wpływa. Bądźmy dobrej myśli!
ja w ogóle dostałam luteine " w razie czego, dla pani większego komfortu ",więc tym bardziej nie chce się tym martwić. Będzie dobrze!
-
Witam się po śniadanku
Pomimo nieciekawej pogody, chcemy pojechać na spacer na Hel
Mam nadzieję, że dojedziemy, bo wczoraj chyba mi rura spadła hihihihihih jest charakterystyczny dźwięk głośnego wydechy
Będę nadrabiać wieczorem
-
Hej kochane pogoda rzeczywiście nieciekawa a ja az wstyd sie przyznac ale dalej w łóżku, ale postanowiłam zajrzeć na forum i juz sie zbieram. Troszkę po śmiadaniu ogarnàć itp...do kompieli a potem na obiad do rodziców już mi ślinka leci na myśl o pomidorowej
miłego :*
-
Ja brałam luteinę na plamienia i bóle podbrzusza, ostatnia lutke brałam w dzien prenatalnych i Pappa. Nawet nie sądziłam, ze to moze zakłamać wynik.
Na wynik mam czekać do piątku.. Pozostaje czekać..... -
Hej Mamusie!
We Wrocku dziś też pogoda straszna, mieliśmy w planach wyskoczyć na Jarmark Bożonarodzeniowy do rynku ale trzeba było szybko te plany zmienić...
Ubiorę dziś choinkę i wystroję salon świeczkami-też będzie fajnie
W tym roku tydzień szybciej jadę na święta do rodziców- wykorzystam to nudne L4 i dobre samopoczucie na rodzinne przygotowania
A Wy czujecie już klimat świąt?
Tylko nie wyglądajcie dziś za okno bo czar pryśnie ;p
To będą piękne brzuszkowe święta!!!
Hoł hoł hoł :*
annamaria83, Gracjanna lubią tę wiadomość
-
hej
ja nie wystawiam nosa z domu, pada zimno, szaro, najchętniej nie wystawiałabym do wiosny...
ok ide was nadrabiać. miłego dniaCórcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]