Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja żałuję że od razu nie zrobiliśmy Harmony. Pappa jest specyficznym badaniem ale cieszę się że to już za nami. W niedługim czasie te testy nieinwazyjne mają mocno stanieć w USA to standardowe badanie przy ciąży.
Ja dziś umówiłam się już na styczeń na polowkowe. Mam nadzieję że przyniesie mniej wrażeń niż genetyczne... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jejku a mi dziewczyny jest dziś tak nie dobrze, już straciłam nadzieje ze te mdlosci się kiedyś skończą, w dodatku skacze mi cisnienie mimo leków , rano mam niskie a popołudniu i wieczorem 140/90 nie wiem czy te leki wogole coś pomagają, a biorę 3 razy dziennie
-
nick nieaktualny
-
Ja Wam powiem u mnie ostatnio zostalo tylko zmeczenie i bol piersi. Tak to juz mdlosci sobie poszly i jakos tak mi lepiej. Ale w kosciele tez robi mi sie slabo...
blondas_ wrote:Ja juz po genetycznych i mam mieszane uczucia. Niby wszystko dobrze: raczki, nozki sa, kosc nosowa obecna, serce ladnie bije, reszyta tez ok, tylko NT podwyzszone bo 1,9 przy crl 7,9. Ginekolog mowi ze test PAPPA to dodatkowy stres i zeby sobie odpuscic, ale sama nie wiem. Martwie sie juz od kilku godzin
A wy jakie mialescie wartosci NT i czy test PAPPA was uspokoil?
blondas_ lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyblondas wszystko w normie, nie ma co się stresować
U nas też na usg wszystko było w normie, PAPPA robić nie chciałam (bo się trochę naczytałam o nim na forach) ale za namową lekarza pobraliśmy krew - powiedział mi, że z dzieckiem wszystko ok ale PAPPA służy też do sprawdzenia parametrów łożyska. Tak namawiał, że się zgodziłamna wyniki nie czekałam jakoś bardzo, lekarz tak mnie uspokoił na tej wizycie, że nie wypatrywałam wyników PAPPA (a czekalismy na nie tydzień). W końcu przyszły i okazały się bardzo dobre
-
Megi_Ka wrote:No i nie wytrzymalam z tym moim pobolewaniem brzucha i pomarańczowym sluzie i byłam na izbie. Z bobasem wszystko ok. Bóle fizjologiczne a brudzenia z polipa który wyskoczył na szyjce. Malutka waży 150 g
-
Cześć kochane! Jem śniadanko, mały kaszkę i oglądam greys'sow oczywiście jak co rano.
Dzisiaj w planach nie mam zupełnie nic... Wczoraj posprzątałam, ugotowałam, więc tylko spacer na siku z psem i cały dzień będę odpoczywać.
Chyba znowu rosnę, bo kichnęłam i tak mnie zabolało w dole, aż łzy w oczach mi stanęły.
Aaaa no i moja waga pokazała plus 4 kg, chyba do rodziców pojadę się zważyć... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny