Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Zdrowych, wesołych i pogodnych
Świąt Bożego Narodzenia. Niech
będą one okazją do zadumy, ale i
radości z rodzinnego spotkania.
Niech przyniosą wytchnienie od
codziennych zmagań i trosk.
Oby magia Bożego Narodzenia
przetrwała w nas jak najdłużej!
Wszystkiego co najlepsze Kochane:*
Szczęśliwych rozwiązań
Wpadam na chwilę po jedzonku! Jestem pełna na najbliższe dni heheeheheheheh
Wysłałam 82 smski z życzeniami i ciągle dostaję odpowiedzitakże ubaw mam niezły
jeszcze nie odczytałam ani jednego hheehehehhe a jest ich 39 póki co
-
Kochane ja rowniez zycze zdrowych radosnych rodzinnych Swiat Bozego Narodzenia oraz szczesliwych rozwiazan, mysle ze po swietach bede miala wiecej czasu by do was zagladacStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Dziewczyny, ja też dopiero dzisiaj mam chwilę czasu, więc korzystając z niej chciałam Wam życzyć błogosławionych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia, a w Nowym Roku szczęścia i zdrowia co nie miara, szczęśliwych rozwiązań i zero komplikacji w czasie ciąży, jak i po porodzie
-
Dziewczyny, do wszystkich Waszych życzeń dorzucamy jeszcze jedno, najważniejsze moim zdaniem: podrecznikowych ciąż, zdrowych maluszków i szybkich, bezbolesnych porodow
Poza tym, tak jak mowilyscie, zdrowia, szczęścia i miłości :-*Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
A ja dopiero dziś mam czas
wszyscy wokół razem ze mną zapominają o mojej ciąży... Orobilam się i ojadlam jak zwykle
tylko mąż upomina żeby zwolnić
Mam nadzieję że spędzacie cudowne świętaCórcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Jeszcze zdążyłam złożyć życzenia świąteczne, wiec, zdrowych i spokojnych świat, zdrówka dla wszystkich i spokojnych, nudnych ciąż
Jutro wracam do domu wiec bedzie wiecej czasu na forum (chociaż nie wiem bo mamy miesiąc na remont mieszkania i przeprowadzkę. Ale postaram sie Was nie zaniedbywać. -
Oj Kochane...
Ależ jestem wkurzona!!!
Mam mega gigantyczny katar i gorączkę+ lekki ból gardła
A wszystko (jak myślę) przez mego teścia lekkoducha, który wczoraj wietrzył namiętnie pokój jak u nich byliśmy. Mówię, że wieje i zimno mi w nogi a on na to, że jemu gorąco i jeszcze trzyma przez kilka sek. uchylony balkon!
Tak się trzymałam, do pełnego 16 tyg. bez żadnej infekcji... A tu masz...
Wrrrrr
Na szczęście mam wspaniałego lekarza, który nawet dziś mi odpisał na esa, co mogę brać itp.
Wizytę mam 30.12, może się uspokoi do tego czasu... A jak nie to trzeba będzie awaryjnie przyspieszać... oby nie.
Trzymajcie się zdrowo.
U nas jutro komisyjne ważenie po świętach
Buziole
-
A ja odkopuje się ze stosów wiadomości, bo dluuugo nie miałam neta po przeprowadzce, i chciałam Wam życzyć wesołych Świąt po świetach
ale Nowy Rok się zbliża i oby był bardzo szczęśliwy dla każdej z nas
ja jestem tak obżarta że ruszyć się nie mogę, rodzina wie już o ciąży i bardzo wszyscy się cieszą
-
A dziękuję, dziękuję i wszystkim wam wzajemnie! Także pierwsze koty za płoty
Ja od razu z pytaniem. Bo widzicie. Z synem miałam *** gina i teraz niestety też jestem zmuszona. Jak ktoś jest z okolic Ełku, to pewnie się domyśla
Jak to jest z tym liczeniem tygodni, bo niby termin mam na 11 czerwca, czyli wychodzi mi 17 tydzień, a ginekolog mówi, że tydzień jest 15. Ja wiem mniej więcej o co chodzi z tymi 2 tygodniami, tylko w sensie w końcu liczyć to jako 17, czy 15
Bo nie zaprzeczam chciałabym wybrać się na 4D i trafić w najodpowiedniejszy moment
Ps. małaMyszka, Ciebie to ja chyba z sierpnióweczek kojarzęWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 00:12
-
somebodytolove94 wrote:Ps. małaMyszka, Ciebie to ja chyba z sierpnióweczek kojarzę
ale super, że jesteś czerwcówką!!!!
Myślę, że tygodnie licz wg ostatniej @, no USG różnie wylicza termin, a i tak data tp jest tylko "umowna"
-
Teraz mogę się na spokojnie przywitać po świętach!
Dzisiaj wizyta o godz. 13 i nie mogę się doczekać!!!
Po 7 byłam na badaniach, na skierowaniu miałam tylko ob, więc dopłaciłam za morfologię, bo po ostatniej infekcji chyba będzie lepiej jak gin zobaczy też wyniki krwi. Oczywiście TSH i FT4 obowiązkowo
Niby nie objadłam się przez weekend, a popędziło mnie jakbym co najmniej kg ogórków zjadła i popiła maślanką...
Może to stres...
Odpowiadajcie kochane moje co wam gwiazdor w tym roku przyniósł?! -
małaMyszka wrote:Teraz mogę się na spokojnie przywitać po świętach!
Dzisiaj wizyta o godz. 13 i nie mogę się doczekać!!!
Po 7 byłam na badaniach, na skierowaniu miałam tylko ob, więc dopłaciłam za morfologię, bo po ostatniej infekcji chyba będzie lepiej jak gin zobaczy też wyniki krwi. Oczywiście TSH i FT4 obowiązkowo
Niby nie objadłam się przez weekend, a popędziło mnie jakbym co najmniej kg ogórków zjadła i popiła maślanką...
Może to stres...
Odpowiadajcie kochane moje co wam gwiazdor w tym roku przyniósł?!powodzenia na wizycie. Samych super wieści:*
Ja dostalam podusie rogala i wreszcie sie wysypiam:) dostalam tez nową planszowke i trochę drobiazgów. Wciaz czekam na najpiękniejszy prezent w postaci pierwszych ruchów mojego Ziarenka:* ale moze czeka na Nowy Rok:Dsomebodytolove94 lubi tę wiadomość