Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja niby tak na co dzień też nie mam zachcianek, ale jak mnie dopadnie raz na kilka dni to wyżre pół lodówki zanim znajdę to po czym w końcu będę zadowolona
Właśnie przed chwilką zjadłam ogromną michę sałatki, przegryzłam lodami śmietankowo-czekoladowymi i na koniec jeszcze truskawki. Normalnie ciężko mi zmieścić 2 kanapeczki, ale jak już mnie najdzie to żołądek nie ma dna
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
100noga wrote:Ja niby tak na co dzień też nie mam zachcianek, ale jak mnie dopadnie raz na kilka dni to wyżre pół lodówki zanim znajdę to po czym w końcu będę zadowolona
Właśnie przed chwilką zjadłam ogromną michę sałatki, przegryzłam lodami śmietankowo-czekoladowymi i na koniec jeszcze truskawki. Normalnie ciężko mi zmieścić 2 kanapeczki, ale jak już mnie najdzie to żołądek nie ma dna
A ja przed chwilą wciągnęłam magnumsomebodytolove94 lubi tę wiadomość
-
Biedroneczko, ahisma
Dzięki za pocieszenie...
Może się wreszcie rozbujam z tym jedzeniem...
Zaczynam wyglądać mega śmiesznie- na chudziutkich nogach taka beczułka, małe cycki i smukła buzia... ehhhh
Ooooo, zapomniałam się pochwalić. W środę 18.01 zaczyna nam się SZKOŁA RODZENIA!!! Hip hip hurrraaaa!!! -
Merida86 wrote:Biedroneczko, ahisma
Dzięki za pocieszenie...
Może się wreszcie rozbujam z tym jedzeniem...
Zaczynam wyglądać mega śmiesznie- na chudziutkich nogach taka beczułka, małe cycki i smukła buzia... ehhhh
Ooooo, zapomniałam się pochwalić. W środę 18.01 zaczyna nam się SZKOŁA RODZENIA!!! Hip hip hurrraaaa!!!
O, fajnie
Też bym chciała, niestety u mnie nie ma na miejscu, musiałabym dojeżdżać do większego miasta prawie 40km
Ale chcę mieć swoją położną i akurat dobrze się zgrywa, bo jest w moim miasteczku i pracuje w szpitalu, w którym na 90% będę rodzić. Muszę zadzwonić do niej i umówić sie na spotkanie, żeby wypytać o wszystko -
Witajcie
tez mam termin na czerwiec a dokładnie 6 wg usg:-)
Imię : Adam
Nastrój dzis : masakra
Zaczynam sie maltretować psychicznie i czytam fora jak bardzo boli poroddzis przepłakałam cały dzień.
AgMB lubi tę wiadomość
Wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach ❤️ -
Kicirożek wrote:Witajcie
tez mam termin na czerwiec a dokładnie 6 wg usg:-)
Imię : Adam
Nastrój dzis : masakra
Zaczynam sie maltretować psychicznie i czytam fora jak bardzo boli poroddzis przepłakałam cały dzień.
No co Ty! Nie nakręcaj się, to nic nie da. Też mnie to przeraża, ale tłumaczę sobie, że nie ja pierwsza i nie ostatnia, a biorąc pod uwagę warunki, w jakich można teraz rodzić, że zawsze w zanadrzu są środki (nie)farmakologiczne, które mają nam pomóc, to jakoś będzie
Merida86 lubi tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Somebody wysłałam info
Ahisma ja tak samo. Tylko zamiast jelitowki wziela mnie faza na paczki. Ale waga ciagle w miejscu
Biedroneczka szkoda ze nie mieszkasz w poblizu bo jak zbieralismy truskawki w lato to zamrozilam troche.
Nasz maluch niesmialy cos ostatnio :p
-
Somebodytolove mnie akurat nie martwi, że nie przybieram na wadze, nawet lepiej, bo i tak mam za dużo kg
Truskawki też bym wciągnęła...
Chyba jutro uderzę do biedronki do zamrażarki z lodami, tam są takie mrożoneWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 23:11
-
Ezia90 wrote:Dziewczynki, czy to normalne że czuje dziś dzidziusia nisko? Do tej pory czułam go wyżej, nawet w okolicy pępka a teraz zaraz nad spojeniem lonowym. Wiem że może zmieniać pozycję ale żeby aż tak?
-
U mnie bobas jakoś tak się przekręcił, że słabo i rzadziej czuję jego ruchy i trochę mi brakuje tych mocniejszych kopniaków, ale to ma pewno jeszcze wróci
Mąż mi zamówił taką dużą piłkę do ćwiczeń i dzisiaj właśnie przyszłacałkiem wygodnie się na niej siedzi
Jutro planujemy jechać oglądnac nasz upatrzony wózek, ale w jedną stronę to aż 120 km... Jeśli byśmy się zdecydowali to już kupimy. Zobaczymy czy będzie się nam jutro chciało jechać.
Tak mówicie o takich pysznych rzeczach, nieważne czy to lody,czy placki ziemniaczne- wszystko bym zjadła, ale po 20 to już staram się nic nie jeść, boję się pp prostu tych zgag, bo są okropne. Ale jutro... Placki ziemniaczne muszę zjeść
Edit: Ezia, u mnie właśnie to samo, wydaje mi się, że dziecko się dużo obniżyło i bardzi napiera na spojenie, kopniaki są przez.to jakieś mniej wyraźne. Myślę, że to normalne, więc już nawet odpuściłam konsultację z ginem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 23:24
nitta32 lubi tę wiadomość