Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Makatka,
cieszę się, że dziś spokojniej w Twojej głowieTo ważne, żeby się niepotrzebnie nie nakręcać. Za 3-4 tyg. nie będzie śladu po torbielkach, ponoć często się pojawiają i wchlaniają...
Co do oleju kokosowego. Ja też stosuję w ciąży, mam też 2 znajome mamy które są nim zachwycone przy pielęgnacji maluszków. Tylko wiadomo- musi być dobrej jakości olej
Do Dziewczynki przywykniesz za chwilkę, ja potrzebowałam ok 3 dni na ogarnięcie tematu
Zobaczymy czy dziś nic się nie zmieni...
Zaczynam się szykować na połówkowe: zaraz prysznic, włosy i takie duperele. Jestem spokojna i śpiąca, hehe. Aż się sobie dziwię!
Trzymajcie kciuki.
17:45 startujemy
-
Trzymam Merida i czekam na super wieści :*
Chyba skuszę się na ten olej
Zastanawia mnie liczba tych pieluszek tetrowy bo mi się wydaje że ja miała może z 5. Ale może mi się wydaje he he
Piegus ja nawet Juli dodaje do kąpieli kilka kropel oliwki bo po tym skóra jest taka fajnaMerida86, Piegus lubią tę wiadomość
-
Ezia90 wrote:Deedee skarbie, czym Ty sie denerwujesz?
mąż raz nie bedzie obecny przy badaniu? Moj był tylko raz i jakos zyjemy
absolunie nie mowie tego zlosliwie, ale nie ma sie co martwic
Nie wiem Ezia. Zawsze byl od samego początku i teraz jak mozliwe ze go nie będzie to jakoś tak.... Niefajnie sie z tym czuje... Caly czas mam nadzieję że uda mu sie dotrzeć. Choćby to ze musi mi potem powtórzyć co lekarz do mnie mówiłja to zawsze jestem tak przjeta ze jak wyvhodzimy z gabinetu to sie musze krzyska pytac co zesmy ustalili bo ja mormalmoe nie pamiętam!!!
aj poprostu chcialabym zeby był
-
oj dziewczyny. Przespałam 3 godziny... I gdyby nie telefon brata to spalabym dalej:)
Merida samych cudownych wieści, Ciocie tutaj tak zaciskaja kciuki, ze musi byc dobrze:)Merida86 lubi tę wiadomość
Hej. My dzis tez czekamy na polowkowe. Maz tez z nami idzie. I moja mala pierwszy raz zobaczy braciszka ( mam nadzieje ze braciszkiem zostanie a nie zmieni sie w siostrzyczke heh) trzymajcie kciuki bo troche jednak stresa mam
ahisma, 19Biedroneczka91 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, Nie było mnie kilka dni na forum bo dużo się działo!
Padły mi w domu wszystkie sprzęty łączności ze światem! Telefon który miał miesiąc temu wymienianą szybkę z powodu wbicia w nią zębów mojego piesia znów wygasił mi ekran. Mam tymczasowo stary telefon M, ale on nie współpracuje w żadnym aspekcie. Ten sam też piesiunio zeżarł mi kabel od ostatniego działającego lapka i dopiero wczoraj M. zakupił zastępczy.
Ten sam też piesio a raczej suka ma niecały rok i zasymilowała się ze mną w temacie ciążowym - ma ciążę urojoną! W cyckach ma mleko i musimy podawać jej leki na wygaszenie żeby nie wdało się zapalenie. Do tego też swiruje od hormonó. M się śmieje że dwie ciężarne w domu to nie dla niego.
Poza tym w piątek wizytowaliśmy. Malutka już nie jest Malutka i waży 515g. W przyszłym tyg robimy krzywą cukrzycową.
Zrezygnowaliśmy też z wyjazdu w góry. Trochę jednak się boimy..ahisma, 19Biedroneczka91, VillemoVilo, Merida86, Piegus lubią tę wiadomość
-
No my juz po wizycie także mala ma już 420 gram i wg badania o tydzień wieksza.
Jak lekarz nogi zobaczyl to mowi: ooooo nogi dlugie.... Po mamie...Wogole mowi ze fajna babeczka
ahisma, Gracjanna, makatka, 100noga, AgMB, Piegus, Marisa lubią tę wiadomość
-
Megi, Deedee gratuluje dużych Córeczek:)
Megi niezle Ci suczka urozmaica czas:)
Lili u Ciebie to jest zagadka;)zmienia sie to wszystko z minuty na minutę
Latynoska udanej wizyty:)Liliaczerwcowa lubi tę wiadomość
Moj tez nie jest wielki:) w poniedzialek 22t3d mial 450g:) a termin zostaw z karty bo jego będą się trzymac:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 19:25
Ezia90 lubi tę wiadomość
Hej Cioteczki!
Dzięki za kciuki wizytowe
Badania połówkowe wyszły bardzo dobrze. Dzidzia ma już 462g i idealnie wpasowuje się rozmiarami w TPSerducho sprawdzone, mózg, brzuszek, kończyny -wszystko na swoim miejscu
Potwierdziła się Córeczka!!!
Agentka strzela miny i dużo rusza buziakiem- chyba będzie gadułą jak mama :p
ahisma, 19Biedroneczka91, Ezia90, AgaSY, 100noga, Deedee87, AgMB, ines., Piegus, Marisa, makatka lubią tę wiadomość
-
Merida gratuluje dobrych wiesci:)
Somebody mowilas ze niedlugo jakis lekarz wraca z urlopu, to moze on sie Toba porzadnie zajmie:)Merida86 lubi tę wiadomość