Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny;oniqa wrote:dzien dobry ja dzisiaj zaczęłam plamic strasznie sie boje leże w łożku wzięlam nospe i cekam na teściwa ja mi przywiezie luteinę a wizyta dopiero w środę
;oniqa lubi tę wiadomość
-
Niesia, ostatnio moja księżniczka wstała z drzemki, ale słyszę, cicho jest... myśle "ładnie sie bawi"... zachodzę po chwili... kupa wylazla. A ona postanowiła sie nią bawić... pościel w kupie, misie w kupie, ochraniacz w kupie... kupa na ubraniu, w uchu, na włosach... jak słowo daje, wyszłam i wrocilam po chwili bo myslalam ze mi sie to śni! :o
Mamuśka, powodzenia u stomatologa
Totoja dobre wieści
Tutusia, służę pomocą
I zdrówka dla wszystkich plamiących... u mnie 3 dzien porannych plamien, ahhhh ten termin @ ^^
-
nick nieaktualnyKarolcia88 wrote:S1985 ja wizytuje w srode ale bedzie za wczesnie na serduszko.
Dzis mam jeszcze w luxie ale nie wiem czy mi zrobi usg bo w sumie tylko po recepte ide -
nick nieaktualny
-
tutusia wrote:Ana a czym sie roznia te gondole? Wytlumacz i mi
Pianistka fajnie, ze tyle wiesz o chustach - pewnie bedziemy Cie pozniej o to zameczac ja mieszkam na 3 pietrze bez windy, wiec chusta pewnie bedzie praktyczna.
Anaitat hej kurcze ja tez nie rozumiem co za roznica czy to mezczyzna czy kobieta - lekarz to lekarz.
A ja wlasnie siedze w poczekalni do alergologa. Zobaczymy co powie o lekach i astmie w ciazy. Troche sie denerwuje, choc nie ma czym.
A w srode wizyta serduszkowa oby juz sie pokazalo, to bedzie 6+4, ale owu mialam w 13dc, wiec szanse chyba spore
To tylko z ginekologiem tak wyglada. On nie chce, zeby jakis facet mnie ogladal w intymnych miejscach, ale w razie jakichs komplikacji nie bedzie robil problemow. Ja nie jestem lepsza jesli o to chodzi...na fitnes lub na basen mieszany tez mu nie pozwalam. Mieszkamy za granica i sa dostepne baseny czy fitnes tylko dla kobiet lub tylko dla mezczyzn wiec nie ma problemow. -
Ja liczyłam, że serducho z Emmą widziałam w 28 dpo to było 6+1. Ale wtedy miałam owulację szybko, a teraz około tydzień później! więc dzisiaj u mnie 17 dpo, także ok 20-22 października powinno być także pójdę po weekendzie na USG, ok 25 października, może 27? w urodziny
MalaMyszko, jeśli będę umiała pomóc, to z chęcią pytaj śmiało
Dziewczyny, a co Wy na to, żeby utworzyć listę wizyt na kształt naszej tabelki? Będzie wiadomo kiedy komu kibicować, bo tego nie idzie spamiętać!
-
Pianistka wrote:Niesia, ostatnio moja księżniczka wstała z drzemki, ale słyszę, cicho jest... myśle "ładnie sie bawi"... zachodzę po chwili... kupa wylazla. A ona postanowiła sie nią bawić... pościel w kupie, misie w kupie, ochraniacz w kupie... kupa na ubraniu, w uchu, na włosach... jak słowo daje, wyszłam i wrocilam po chwili bo myslalam ze mi sie to śni! :o
Totoja dobre wieści
Tutusia, służę pomocą
I zdrówka dla wszystkich plamiących... u mnie 3 dzien porannych plamien, ahhhh ten termin @ ^^
Ale mialas roboty
-
Pianistka wrote:Niesia, ostatnio moja księżniczka wstała z drzemki, ale słyszę, cicho jest... myśle "ładnie sie bawi"... zachodzę po chwili... kupa wylazla. A ona postanowiła sie nią bawić... pościel w kupie, misie w kupie, ochraniacz w kupie... kupa na ubraniu, w uchu, na włosach... jak słowo daje, wyszłam i wrocilam po chwili bo myslalam ze mi sie to śni! :o
Totoja dobre wieści
Tutusia, służę pomocą
hahahaha
Ja w szale ogladania chust hehehehe dwie juz mi sie bardzo podobaja...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:Ja liczyłam, że serducho z Emmą widziałam w 28 dpo to było 6+1. Ale wtedy miałam owulację szybko, a teraz około tydzień później! więc dzisiaj u mnie 17 dpo, także ok 20-22 października powinno być także pójdę po weekendzie na USG, ok 25 października, może 27? w urodziny
MalaMyszko, jeśli będę umiała pomóc, to z chęcią pytaj śmiało
Dziewczyny, a co Wy na to, żeby utworzyć listę wizyt na kształt naszej tabelki? Będzie wiadomo kiedy komu kibicować, bo tego nie idzie spamiętać! -
;oniqa mam nadzieje, że nie dzieje się nic złego ... trzymaj sie!!
Ja byłam dziś na pobraniu krwi od rana... W czwartek odbieram wyniki i w piątek do lekarki rodzinnej... Mam nadzieję na dobre wyniki bo nie chcę przestawać karmić piersią Bruna...
Dziewczyny zakazuję wam plamić hehehe No jak możecie!! Już koniec i tyle!!!!!;oniqa lubi tę wiadomość