Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Anaitat wrote:To tylko z ginekologiem tak wyglada. On nie chce, zeby jakis facet mnie ogladal w intymnych miejscach, ale w razie jakichs komplikacji nie bedzie robil problemow. Ja nie jestem lepsza jesli o to chodzi...na fitnes lub na basen mieszany tez mu nie pozwalam. Mieszkamy za granica i sa dostepne baseny czy fitnes tylko dla kobiet lub tylko dla mezczyzn wiec nie ma problemow.
Naprawde? Tak z czystej ciekawości z czego wynika takie podejście? Z zazdrości, braku zaufania czy czegoś innego? Nie zrozum mnie zle, ze chce atakować czy cos, po prostu cieżko mi to sobie wyobrazić.
Córcia 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Anaitat wrote:Witam dziewczyny chcialabym do was dolaczyc. Termin mam na 15.06.2017. Wpisalam sie juz na liste;)
Mamuska znow sie spotykamy;)jestesmy z tego samego miasta i chyba wiem o kim mowisz... Znam pewnego profesora i jest swietny, gdyby tylko maz pozwolil by mi isc do mezczyzny na pewno poszlabym do niego. Bylam kiedys jego pacjetka i szczerze polecam
Anaitat też nie rozumiem, zwałaszcza że lekarze mają często opinie delikatniejszych i lepszych w prowadzeniu ciąży. Oczywiście to tylko opinia, nie wszyscy muszą się zgadzać.
Ja chodzę do mężczyzny i mój mąż nigdy nie miał z tym problemu, skoro to dobry lekarz.
Edit: teraz doczytałam Twój komentarz z góry. w takim razie poniekąd rozumiem. Ale nasunęło mi się pytanie co jak w szpitalu trafisz na lekarza mężczyznę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 11:54
-
Hej,
A co z lista? Powstanie jakaś lista? Taka przejrzysta, z prawdziwego zdarźenia?
Śpię na siedząco, mała ma drzemkę wiec idę sie do niej przytulić.
Czy któraś z was chodzi na fitness? -
Milk@ wrote:Anaitat też nie rozumiem, zwałaszcza że lekarze mają często opinie delikatniejszych i lepszych w prowadzeniu ciąży. Oczywiście to tylko opinia, nie wszyscy muszą się zgadzać.
Ja chodzę do mężczyzny i mój mąż nigdy nie miał z tym problemu, skoro to dobry lekarz.Milk@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LaRa wrote:Hej,
A co z lista? Powstanie jakaś lista? Taka przejrzysta, z prawdziwego zdarźenia?
Śpię na siedząco, mała ma drzemkę wiec idę sie do niej przytulić.
Czy któraś z was chodzi na fitness? -
nick nieaktualny
-
dziewczyny, a jak z Waszymi dolegliwościami ciążowymi? ja robię się senna dwa razy dziennie tak, że nie mogę nad tym zapanować, a że siedzę z synem w domu to nie ma opcji się położyć. Do tego bardziej drażliwa jestem i chyba mojemu mężowi przez to się częściej obrywa.
[Ja cały czas brudzę na beżowo, raz mniej raz więcej, lekarz widział tą wydzielinę i kazał mi się aż tak nie martwić, dobrze że nie czerwona.]
-
Pianistka wrote:Karolina, ja bym wzieła kolory... aczkolwiek podobno nowe są sztywne
LaRa powstanie gdy tabelka będzie kompletna
Kochana kolory są złamane hehe chyba najbardziej mi sie podoba Moze cos utarguje 350zł chce ta dziewczyna
Oglądam i oglądam, aż głowa pęka
373zl nowa a dziewczyna chce 350 hmmmWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 12:31
-
nick nieaktualnyMilk@ wrote:dziewczyny, a jak z Waszymi dolegliwościami ciążowymi? ja robię się senna dwa razy dziennie tak, że nie mogę nad tym zapanować, a że siedzę z synem w domu to nie ma opcji się położyć. Do tego bardziej drażliwa jestem i chyba mojemu mężowi przez to się częściej obrywa.
[Ja cały czas brudzę na beżowo, raz mniej raz więcej, lekarz widział tą wydzielinę i kazał mi się aż tak nie martwić, dobrze że nie czerwona.]
wczoraj biegunka heheWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 12:33
-
Moze być i pózniej, jeśli sie nie pogubicie, bo chyba nie każda wpisała sie na listę.
My juz po drzemce. Chwile bo chwile ale zawsze cos. Teraz szaleństwo do wieczora.
Btw senność i zmeczeńie daje sie we znaki, zwłaszcza przy 1,5 rocznym szogunie. -
Anaitat - to wiele wyjasnia no i skoro Wam obojgu odpowiada to najwazniejsze no i zeby nie robil problemow w razie koniecznosci.
Ja wrocilam od alergologa z dobrymi wiesciami. Astma w bardzo slabej postaci (jak bylam mala to od smiechu potrafilam sie dusic), leczenie intuicyjnie stosowane przeze mnie jest dobre i kazal mi kontynuowac tylko czesc lekow mi zmienil na bezpieczniejsze w ciazy. Czyli leki biore tylko wg potrzeb, nie codziennie. No i mam unikac katalizatorow mojej astmy czyli wysilku fizycznego i alergenow. Moge chodzic, cwiczyc spokojna joge, ale aerobik, bieganie czy rower odpadaja.
Ogolnie z lekarza i wizyty jestem zadowolona i zdecydowanie mnie uspokoil. Najgorsza wiadomoscia jest niestety, ze moje dzieciatko ma 30% na alergie i astme na to nic nie poradze, ale z doswiadczenia wiem, ze do sie z tym zyc. -
Anaitat wrote:Ines nie ma problemu nie odbieram to jako atak. Chodzi przede wszystkim roznice kulturowe. Moj maz jest Arabem. Chociaz wychowal sie w Ameryce pd to zostalo mu we krwi
Aaaa ok to wiele wyjaśnia mam przyjaciół muzułmanów wiec wszystko rozumiem, to po prostu pewne różnice kulturowe grunt ze Tobie tez to odpowiada.
Co do objawów to u mnie nadal kompletne nic. Ok czasem mnie zamdli lekko, mam pełne piersi i jestem częściej głodna ale generalnie nic poza tym. Chyba jedna zrobię kontrolnie betę końcem tygodnia bo oszaleje z niecierpliwości do wizyty 24.X
Co do listy to sie wpisze jak zobaczę serduszko i bede miała pewnośc ze wszystko ok
Tutusia tez jestem alergikiem, nie próbowałaś nigdy odczulania? Wielka ulga
Córcia 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]