Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej! Zaglądam tu do Was ale niestety nieregularnie i cieżko mi sie wbić w temat Wiszę ze nie tylko u mnie ostatnio kiepskie nocki, ja budzę sie często koło 2 i nie mogę długo zasnąć a dzis mała w nocy tak sie ulozyła ze mogłabym tak naprawde spać w toalecie... co położyłam sie do łóżka to czułam parcie na pęcherz! Dobrze ze później zmieniła lokalizacje bo masakra
Szaron każdy sposób dobry, ja jednak mam tor przeszkód do pokonania... muszę przeczołgać sie przez meża, łazienka jest obok sypialni wiec luz ale zawsze w drodze powrotnej musze zajrzeć do starszaka do lożeczka, a jeszcze on ma taki sen ze jak usłyszy spłuczkę to zaczyna sie kręcić w łożeczku wiec ja słucham czy zasnie czy trzeba interwencji i to wystarczy zeby sie wybudzić... dodatkowo ostatnio maż tragicznie chrapie, muszę go szturać bo ja nie mogę zasnąż i małego budzi... -
A ja mam niestety coraz wieksze problemy z kregosłupem Wczoraj to czułam sie jak 90 letnia,połamana babcia Myslałam ze mi peknie kregoslup w krzyzu :'( Zaczyna mnie coraz bardziej przerazac mysl ze Alek nie ma jeszcze nawet połowy swojej wagi Ze brzuch bedzie jeszcze wiekszy a moj kregosłup bedzie chciał mi pęknac
Aleksander Jan ur. 01.06.2017 (8:30)- 3400/53 cm 10 pkt . .
Karolek (aniołek) 38 tydz ciazy, ur.18.12.2014 r -
StyczniowaNadzieja wrote:Szaron każdy sposób dobry, ja jednak mam tor przeszkód do pokonania... muszę przeczołgać sie przez meża, łazienka jest obok sypialni wiec luz ale zawsze w drodze powrotnej musze zajrzeć do starszaka do lożeczka, a jeszcze on ma taki sen ze jak usłyszy spłuczkę to zaczyna sie kręcić w łożeczku wiec ja słucham czy zasnie czy trzeba interwencji i to wystarczy zeby sie wybudzić... dodatkowo ostatnio maż tragicznie chrapie, muszę go szturać bo ja nie mogę zasnąż i małego budzi...
Zamień się miejscami z mężem - jak musiałam co noc przeskakiwać przez niego żeby wyjść do łazienki to zamieniliśmy się swoimi ulubionymi stronami łóżka co do chrapania to może w aptece coś dla męża znajdziesz - zatyczkę/opaskę, są teraz takie wynalazki. Ja skapitulowałam jak mąż był chory i chrapał jak lokomotywa, spałam w zatyczkach do uszu -
Szaron wrote:Zamień się miejscami z mężem - jak musiałam co noc przeskakiwać przez niego żeby wyjść do łazienki to zamieniliśmy się swoimi ulubionymi stronami łóżka co do chrapania to może w aptece coś dla męża znajdziesz - zatyczkę/opaskę, są teraz takie wynalazki. Ja skapitulowałam jak mąż był chory i chrapał jak lokomotywa, spałam w zatyczkach do uszu
Jeśli zamienimy sie miejscami to mi przypadnie w udziale wstawanie do dziecka Co prawda młody juz zwykle przesypia noce ale teraz jest strasznie goraco u nas w sypialni i budzi sie na picie W poprzedniej ciazy i póżniej gdy kp właśnie zamieniliśmy sie stronami ze ja spałam od brzegu, a teraz znów zamiana od kad jestem w ciazy bo na początku młody jeszcze sie budził częsciej... poza tym połowa łóżka męża skrzypi
annamaria mnie też coraz bardziej bolą plecy i biodra, masakra! Pocieszam sie tym ze maż i ja jesteśmy fizjoterapeutami to w razie czego mi pomoze Właśnie muszę sie do niego "umówić" na terapie bo z podłogi już wstać nie mogę! -
Ezia90 wrote:Witam się z rana, bladego świtu:) zła jestem jak nie wiem co bo nie śpię od 4:20. Poszłam siku i niestety od tego czasu zasnąć nie mogę. Wkurzona jestem na dzień dobry:/ dzień będzie długi i nudny i męczący przez małą ilość snu. Ach..
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Wspolczuje Wam nieprzespanych nocy, bo tez coraz czesciej takie miewam. Na szczescie dzis sie wyspalam
A rozciagacie sie jakos, zeby sobie ulzyc? Bo ja coraz czesciej mysle o tym, zeby codziennie sie rozciagac, moze nie bolaloby az tak. Na razie chodze raz w tyg na basen i tam naprawde czuje sie lekka jak piorko -
Kurcze tez mi sie marzyli chodzic na basen,ale zostałam nastraszona przez szwagierke Zeby nie chodzic na basen bo jej koleżanka chodzila i dziecko ma teraz problem ze słuchem Ale czy to przez basen No nie wiem
nick nieaktualnyWitam się z rana;)
Mam dziś do załatwienia kilka spraw a czuję się jak totalna dętka, wypiłam kawę i czekam na jej efekty ale chyba dziś nie podziała wogole jakoś od tygodnia budze się taka wypluta jakbym nie wiadomo co robiła w nocy ;(
Zaczynamy kolejny tydzien 24 -
A z tym wczorajszym bólem kregosłupa to chyba przez kolejny dzien sprzatania Znow mnie wzieło na wiosenne sprzatanie Czyzby syndrom "wicia gniazda" mi sie włączyl Non stop bym cos pucowała,odkurzała,myła Wczoraj sie smiałam ze maly to bedzie spał przy odkurzaczu bo non stop go słyszy i bedzie przyzwyczajony
Czesc kochane ja bylam wczoraj na wizycie i maly wazy 570g , także najwazniensze ze rosnie , czytam was na bbieżąco ale malo czasu przy młodej. Milego dnia wam zycze
ahisma, Madllene, małaMyszka, annamaria83, Totoja, 100noga lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny
Lila26 to chyba malutkie dziecko Ci sie zapowiada co?Juz coraz to większe różnice wagowe mozna zobaczyć pomiędzy nami
Ktoś pytał o nianie,ja mam nianie z monitorem oddechu tommy tippe i zadowolona byłam
Ja niestety mam ogromne problemy z rozejściem spojenia łonowego Rano b.ciezko mi sie podnieść z łóżka,ogromny ból i wstaje jak 70letnia babcia,w nocy czesto budzę sie z bólu.Bo wlasnie najgorzej jest w nocy jak długo leżę jak juz rozchodze to jest ok,ale długie spacery odpadają...Ginekolog jakiś pas mi zapisała ale w nocy to on mi nie pomoże...
-
Lila26 wrote:Czy ja wiem czy male ja jestem z końca czerwca a te dzieci co waza juz po 1000g z początku , pewnie za 3 tygodnie moj maly tez tyle bedzie wazyl
-
Annamaria83 a ja zawsze slyszalam, ze basen jest najlepszy! I potwierdzam to najbardziej balam sie zlapac jakas infekcje, ale na szczescie nic takiego sie nie dzieje naprawde w wodzie to moje cialo odpoczywa. Dzis troche pozalatwialam, ale wcale daleko nie chodzilam, a wrocilam spocona i obolala a to dopiero jutro 25 tydzien zaczne chyba ostatnie kilka tyg to bede lezec jak kloda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2017, 15:39
annamaria83 lubi tę wiadomość
-
Hej:) a ja dzis wg Belli zaczynam 3 trymestr:) 2/3 juz z glowy:) dzieci teraz rosna szybko. 3 tygodnie roznicy to mega dużo:)życzę Wam dziewczynki cudownego weekendu:*
Madllene, caroline29, Deedee87, annamaria83, ines. lubią tę wiadomość
Lara to nie czkawka. Mała czkawke ma często. To było jak drgawki przy padaczce. Co do tego jestem już spokojna.
Ech i dzisiaj znowu swiruje bo na wkladce miałam sporo białego gęstego śluzu i mokrą wkładkę i trochę majtek.. kurna nie.pamiętam abym kichnela. Mam nadzieję że to nietrzymanie moczu mnie dopada a. Nie jakieś uciekajace wody... no normalnie jak nie urok to ...
Jeszcze wydawało mi się że łapią mnie jakieś skurcze wzięłam no spe i leżęWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2017, 22:02
-
nick nieaktualny
-
Lila26 wrote:Czesc kochane ja bylam wczoraj na wizycie i maly wazy 570g , także najwazniensze ze rosnie , czytam was na bbieżąco ale malo czasu przy młodej. Milego dnia wam zyczeStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość