Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ginka wrote:I ja urodzilam! Mikołaj 3250 54 cm 10 pkt.
Gracjanna gratulacje ale duża dziewczynka !!
Oczukujacym życzymy cierpliwosci, niedługo maluszki będą z wami.
Kozystajcie z sezonu i smakujcie sie truskawkami , my za bardzo nie pojjemy w tym roku , co prawda mamy swoje to tak po 5 dziennie jjemy ale więcej sie bojeStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Gratulacje dla wszystkich świeżo upieczonych mam
Truskawki i czereśnie teraz to konieczność, mam zamiar je też pałaszować karmiąc, chyba że mały dostanie ewidentnego na nie uczulenia. Teraz "nowa szkoła" karmienia piersią każe jeść wszystko, a wzdęcia dzieci przez np zjedzenie kapusty przez matkę wyśmiewa jako mity Zobaczymy, wyjdzie w praniu.AgaSY, makatka lubią tę wiadomość
-
Gratulacje Ginka
Ja juz po wizycie, na ktg pojawily sie 2 skurcze, maly bardzo nisko, ciezko mu juz zmierzyc glowke, szyjka skrocona i jest juz 1,5 cm rozwarcie. Takze czekamy Zeby nie bylo za pieknie to tak na sam koniec zrobila mi sie torbiel bartoliniego czy jakos tak a jeszcze tydzien temu jej nie bylo -
Ech lekarz powiedział że na razie wszystko "wysoko zawieszone" i sygnałów brak Mam 16 czerwca (w akurat mój termin) wpaść do niego do szpitala na dyżur, to mnie obmierzy i zobaczymy czy coś ruszyło. Tydzień po terminie kładą do szpitala, wywołują poród żelami, potem balonikami, cewnikami, itd....
Także jakby synio się raczył 16 czerwca ruszyć na ten świat to by było NAJLEPIEJ Na razie waży ok 3-3,1 kg, więc kolos z niego nie będzie, ale to daje nadzieję że łatwiej urodzę i może bez nacinania (oby). -
Szaron wrote:Truskawki i czereśnie teraz to konieczność, mam zamiar je też pałaszować karmiąc, chyba że mały dostanie ewidentnego na nie uczulenia. Teraz "nowa szkoła" karmienia piersią każe jeść wszystko, a wzdęcia dzieci przez np zjedzenie kapusty przez matkę wyśmiewa jako mity Zobaczymy, wyjdzie w praniu.
U nas też truskawki, czereśnie i morele to dodatek do każdego prawie posiłku ;-)no i jedno kiwi dla lepszego pasażu
Oboje dzieci mam z czerwca i zawsze truskawki jadłam przy karmieniu. Moje nie były wrażliwe na to co jadłam.Szaron lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, z wrażeń chyba nie zasnę. Mamy go! Jest prześliczny, cudny, kochany! 3550g i 56 cm, idealnie ! Poród niestety 2w1, o północy usłyszałam pęknięcie, złapał mnie taki skurcz, że myślałam, że umieram i odeszły mi wody. Przeczyscilo mnie tak, że nie wiedziałam czy w kiblu siedzieć czy do szpitala jechać. Koniec końców po 1 byliśmy w szpitalu, rozwarcie na 6 cm. Niestety spadło mu tętno, a rozwarcie zatrzymało się na 9 cm i szybko zrobili cesarke. Teraz ja leżę już sama, Leonka wzięła pielegniarka, mąż pojechał do domu. Jestem przeszczesliwa! Mega szacun dla wszystkich rodzacych naturalnie!
Malinkaa, Marutka, Szaron, Nika8686, 100noga, ahisma, Natka2, VillemoVilo, makatka, Marisa, Merida86, caroline29, nitta32, 19Biedroneczka91, Madllene, ines., LaRa lubią tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Czesc dziewczyny, dzis o 4 rano obudzil mnie mocny bol krzyza i podbrzusza trwal jakies 40 min pozniej sie oslabil. Przed chwila chyba wypadl mi czop sluzowy, to cos bylo w kolorze brazowym (bez zywej krwi) moze z 5 cm. Takze czekam, bo brzuch dalej troche smeci
caroline29, ines. lubią tę wiadomość