Czerwiec 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas będzie na 100% Bartuś ❤
_Belladonna, aannkka lubią tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
U nas też jeszcze nie ma imienia. Ja niby już jakieś propozycje mam ale czekam aż mąż się wysili i spisze swoje propozycje. Do tej pory jak było jakieś zaproponowane to drugiej osobie sie nie podobało, więc ciężko to widzę...🤷♀️I procedura
4AA - 03.2021 - 05.2021 [*] 9 tc.
3AB -10.2021 - 06.2022 Córeczka ❤
3AB - 01.2024 beta HCG <0,2
2BB - 02.2024 beta HCG <0,2
II procedura
3BB - 07.2024 cb
4BC ? -
U nas Beniamin na 100% ☺️
Pierwsze co to dostaliśmy pytanie czy nastepna będzie Cecylia 😂 pierwszy syn Aleksander. Nawet nie zorientowaliśmy się przy wymyślaniu ze idziemy z alfabetem 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2022, 19:16
_Belladonna, aannkka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDomi93 wrote:Dziewczyny a jak Wasze maluchy są ułożone ?
Moj jest główka do góry i boje się ,że nie przekręci się . Słyszałam ,że do 26tc dziecko już powinno być obrócone 🙈
Domi przeczytaj opis pod swoją stopką 😊😊 twoje dziecię ma jeszcze miejsce na harce i fikołki, jeszcze się obróci 😉 -
Piękne imiona! Chyba mi się hormony we znaki dały, bo aż się wzruszyłam, że już na takim etapie jesteśmy! Byle do szczęśliwych porodów!
U nas, no właśnie, chyba Julia, ale lista ma 7 imion i ciężko mi jakieś wykluczyć. Może być tak, że dopiero jak będzie z Nami i ją zobaczymy, to dokonamy ostatecznego wyboru?
Co do ułożenia, na innym wątku dziewczyny opisują udane próby obrotu. Ja się na to nie zdecydowalam przy córce, bo mało płytkowosc i tak zdyskwalifikowała mi SN.
Czy któraś z Was słyszała sama coś o takich obrotach? -
_Belladonna wrote:Domi przeczytaj opis pod swoją stopką 😊😊 twoje dziecię ma jeszcze miejsce na harce i fikołki, jeszcze się obróci 😉
Tylko kurcze tych fikołków nie ma 🙈 czuję ,że nygusek jest ciągle nóżkami w dół ... Aż zaczęłam czuta o obrotach . Starszak od 25 TC już byl obrócony dlatego tak zaczęłam aż myśleć.
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
Daisy_87 wrote:Piękne imiona! Chyba mi się hormony we znaki dały, bo aż się wzruszyłam, że już na takim etapie jesteśmy! Byle do szczęśliwych porodów!
U nas, no właśnie, chyba Julia, ale lista ma 7 imion i ciężko mi jakieś wykluczyć. Może być tak, że dopiero jak będzie z Nami i ją zobaczymy, to dokonamy ostatecznego wyboru?
Co do ułożenia, na innym wątku dziewczyny opisują udane próby obrotu. Ja się na to nie zdecydowalam przy córce, bo mało płytkowosc i tak zdyskwalifikowała mi SN.
Czy któraś z Was słyszała sama coś o takich obrotach?
Ja czytałam o tych obrotach ,podobno w 50% się udaje . Ale obawiam się ,że to może boleć 🤔
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
Domi93 wrote:Dziewczyny a jak Wasze maluchy są ułożone ?
Moj jest główka do góry i boje się ,że nie przekręci się . Słyszałam ,że do 26tc dziecko już powinno być obrócone 🙈 -
U mnie główkowo ułożony:)
_Belladonna lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..."