Czerwiec 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia86 wrote:Chyba właśnie od czekolady i ciastek. Jak na początku odrzuciło mnie od słodyczy tak że mogłyby nie istnieć a przez ostatnie 6 tygodni to jakby miało ich zabraknąć na świecie tak pochłaniałam nawet w nocy no ale pocieszam się tym że chyba zjadłam już co miałam zjeść bo od ostatniego tygodnia już mnie nie specjalnie interesują.
W sumie jak nie teraz to kiedy Ja też mam parcie na słodycze ale za arbuzy mogłabym dać się pokroić
👩🏽💼 27l. 🙋🏽♂️35l. 👧🏼 4l.
-
U mnie to też czekolada i ciastka :p
W pierwszej ciąży też dużo było po słodyczach,spadło wszystko także musimy mieć nadzieję,że mimo wszystko po ciąży spadnie 🙂
Ja jak mam ochotę to muszę i koniec , bo jak nie zjem to będę lazila w kółko i myślała a na koniec i tak zjem 🤭Gdynianka41 lubi tę wiadomość
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
nick nieaktualnyU mnie też faza szybkiego przybierania na wadze... przez 10 dni +2,5kg.. mam nadzieję, że później przystopuje... niedawno wyszła mi anemia w morfologii, przestałam się ograniczać, miałam jeść głównie produkty bogate w żelazo a kończy się na dodatkowej porcji ciasta
-
Gosianka wrote:Ja też jak mam ochotę to muszę, bo nie wytrzymam. Ostatnio w samochodzie zaczęłam się ślinić na myśl o 3-bicie i oczywiście musieliśmy się zatrzymać w sklepie i kupić. 😂
I to jest fajne ,jak coś chcemy to musimy to mieć i zjeść 🤭🤣🤣Gosianka, legusta lubią tę wiadomość
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Dziewczyny a czy któraś używa chusteczek z pampersa ale tych kokosowych ?
Porównując jest to Aqua pure to na mokrość są podobne? I czy nie śmierdzą 😃 podobno fajnie natłuszczają
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Mnie niestety dopadło przeziębienie Okropny ból gardła i ucha.. Mam nadzieję, że nie zaraziłam się od mamy covidem, bo aktualnie ma pozytywny wynik testu.. Macie jakieś sposoby na ból gardła i ucha oprócz tabletek Prenalen i anginki do ucha? Do ginekologa idę dopiero w poniedziałek, mam nadzieję, że mi przejdzie, bo mnie nie będzie chciał przyjąć, a martwię się co z Małą. Chociaż od wczoraj dokazuje nieźle. Chyba po glukozie
Druga sprawa.. odebraliśmy dzisiaj wyniki badań krwi partnera. Grupa krwi AB RH+, ja mam A Rh-. Konflikt serologiczny. Kolejna komplikacja, bo jednak będę musiała przyjąć szczepionkę z Immunoglobuliny anty-D. Zostały mi na to tylko 2 tygodnie, lekarz powiedział, że pierwsza dawka w 28 tygodniu, kolejna po porodzie. Brała któraś z Was?
-
Ja też dołączam do grona slodyczowców 😂 no po prostu muszę, bo się udusze 😂 ja przekroczyłam 60kg czyli 8 na plusie 🙈✌️
Gdynianka41 lubi tę wiadomość
-
Paati# wrote:Mnie niestety dopadło przeziębienie Okropny ból gardła i ucha.. Mam nadzieję, że nie zaraziłam się od mamy covidem, bo aktualnie ma pozytywny wynik testu.. Macie jakieś sposoby na ból gardła i ucha oprócz tabletek Prenalen i anginki do ucha? Do ginekologa idę dopiero w poniedziałek, mam nadzieję, że mi przejdzie, bo mnie nie będzie chciał przyjąć, a martwię się co z Małą. Chociaż od wczoraj dokazuje nieźle. Chyba po glukozie
Druga sprawa.. odebraliśmy dzisiaj wyniki badań krwi partnera. Grupa krwi AB RH+, ja mam A Rh-. Konflikt serologiczny. Kolejna komplikacja, bo jednak będę musiała przyjąć szczepionkę z Immunoglobuliny anty-D. Zostały mi na to tylko 2 tygodnie, lekarz powiedział, że pierwsza dawka w 28 tygodniu, kolejna po porodzie. Brała któraś z Was?Paati# lubi tę wiadomość
-
Domi93 wrote:U mnie to też czekolada i ciastka :p
W pierwszej ciąży też dużo było po słodyczach,spadło wszystko także musimy mieć nadzieję,że mimo wszystko po ciąży spadnie 🙂
Ja jak mam ochotę to muszę i koniec , bo jak nie zjem to będę lazila w kółko i myślała a na koniec i tak zjem 🤭
Ja też😁😁😁 -
Nic mi nawet nie mówcie o słodyczach 🙈 właśnie zjadłam 3 naleśniki z nutella 😂 No już tak za mną chodziły. Przy okazji mój mąż chciał się nauczyć je robić żeby następnym razem moc mi samemu zrobić 🥰
Gosianka, Gdynianka41, aannkka lubią tę wiadomość
-
Annie_ wrote:Nic mi nawet nie mówcie o słodyczach 🙈 właśnie zjadłam 3 naleśniki z nutella 😂 No już tak za mną chodziły. Przy okazji mój mąż chciał się nauczyć je robić żeby następnym razem moc mi samemu zrobić 🥰
To ja zjadłam tyle samo ale przedwczoraj. Żałuję że kupiłam ta nutellą bo wiem ,że ona jest w szafce...a zaraz nad nią w szufladzie są łyżeczki 🤣🤣🤣 i to kuźwa mądra Pani zamiast wziąć małą to wzięła ta 600g 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤭Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2022, 18:10
Gosianka, Kasia86 lubią tę wiadomość
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
legusta wrote:Mnie czekają w sobotę imieniny teściowej, także zapewne ciast do wyboru do koloru 😃 Chyba po powrocie, w poniedziałek, muszę schować wagę, bo aż strach się ważyć
Na szczęście ostatnie 2 tyg to tylko +0.5 kg
Haha ja dziś się ważyłam ,na wdechu ...mówię jak coś to zgonie na powietrze 🙈🙈
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
legusta wrote:Dziewczyny a polecacie jakieś ćwczenia na kręgosłup/rozciąganie w ciąży?
Kurcze od dwóch dni mam taki ból pod prawą łopatką
Nie ... Ale może warto sie trochę pomasowac ,może źle spałaś ?
Na mam potworny ból w odcinku lędźwiowym ,na razy to myślę czy wogole się ruszać ,wstaje z jeczeniem 😔
Mało tego ból w pachwinach też już zostanie ..zanim rozchodze te plecy i pachwiny to wyglądam jak 🐧 w ciąży .
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Paati# wrote:Mnie niestety dopadło przeziębienie Okropny ból gardła i ucha.. Mam nadzieję, że nie zaraziłam się od mamy covidem, bo aktualnie ma pozytywny wynik testu.. Macie jakieś sposoby na ból gardła i ucha oprócz tabletek Prenalen i anginki do ucha? Do ginekologa idę dopiero w poniedziałek, mam nadzieję, że mi przejdzie, bo mnie nie będzie chciał przyjąć, a martwię się co z Małą. Chociaż od wczoraj dokazuje nieźle. Chyba po glukozie
Druga sprawa.. odebraliśmy dzisiaj wyniki badań krwi partnera. Grupa krwi AB RH+, ja mam A Rh-. Konflikt serologiczny. Kolejna komplikacja, bo jednak będę musiała przyjąć szczepionkę z Immunoglobuliny anty-D. Zostały mi na to tylko 2 tygodnie, lekarz powiedział, że pierwsza dawka w 28 tygodniu, kolejna po porodzie. Brała któraś z Was?
Wit C obowiązkowo , mleko z miodem - dobrze ciepłe i do wyra 😃
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Jak któraś z was planuje zakup laktatora Neno, to jest właśnie Neno Mare podwójny w promocji za 199 zł, ja właśnie zamówiłam, zostało jeszcze 10, a promocja trwa chyba jeszcze 2-3 h. Na stronie al.to jest od razu na głównej, zostawiam też link
https://www.al.to/goracy_strzal
A promocję to znalazł mąż na pepperze, jestem w szoku, że w ogóle pomyślał, że się przyda. 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2022, 18:24
Did lubi tę wiadomość