👶 Czerwiec 2023 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Kapod wrote:A ja pytanie z innej beczki.
Gdzie kupujecie leginsy ciążowe?chciałabym jakieś wygodne i niedrogieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2023, 15:23
-
Mogę się przyłączyć do narzekania, też mi już jest ciężko. Ostatnio coraz więcej wzdęć, zaparć, kolek jelitowych i mam wrażenie, że już zaczęłam chodzić jak kaczka I też bym tego okresu nie porównywała do czasu z dzieckiem. Zdecydowanie inny świat jak człowiek może się normalnie ruszać, nawet jak ma wymagające niemowlę
-
Mam te z Lidla i uważałam, że są super, dopóki nie kupiłam w hm, te to dopiero są fajne! Lepiej leżą, kompletnie się nie zsuwają. Generalnie uważam, że te ciążowe legginsy są lepsze niż normalne, zaciąga się po pachy i super jest
Kapod lubi tę wiadomość
-
Ja mam wrażenie, że ona myśli, że ja sobie tak narzekam, bo lubię pomarudzic, że może to trochę wyolbrzymiam...ale jeśli już się ktoś mnie pyta jak samopoczucie, to nie umiem kłamać, że wyśmienicie, skoro płacze z bólu. Ona miała jak to mówi książkową ciążę, nie była obolała i zniosła ją dobrze. Za to po porodzie ma traumę.
Ja mam dwie pary lidlowe dorwane używane i są wygodne i co ważne troszkę grubsze, bo te z hm wygodne, ale są dość cienkie i nawet troszkę prześwitują.🩷 Julka 25.05.2023 -
Ja bym bardzo chciała żeby pierwsze tygodnie z dzieckiem były takie lajtowe jak mój dotychczasowy okres ciąży, ale cóż - nie sądzę że tak będzie 😅 Myślę że to są dwa zupełnie różne momenty w życiu i nie sposób ich porównać, niezależnie czy ktoś ma lekką i przyjemna ciążę czy wypełnioną dolegliwościami. Drażni mnie takie straszenie przyszłych mam hasłami "dobrze to już było, teraz przygotuj się na najgorsze" albo "wyśpij się na zapas" - bo nikt nie wie jak czujemy się teraz, czy my w ogóle mozemy spać 😅 jakie dziecko nam się trafi, jak my same będziemy się aklimatyzować do nowej roli.
Ulcia9112 lubi tę wiadomość
-
Leginsy z H&M i Lidla mogę polecić z czystym sumieniem, bo krążą te same sztuki między mną i bratową od kilku lat
Straszenie zdecydowanie nie jest fajne. Dla mnie 3 trymestr zawsze był ciężki do zniesienia i po porodzie czułam wielką ulgę. Obaj synowie mieli kolki, dawali popalić, ale wszystko to mijaUlcia9112 lubi tę wiadomość
-
O mamooo,tekst 'podpiac się pod USG od zapłodnienia do porodu ' powinien być hitem i podpisuje się pod nim rękoma i nogami!!
Co do samopoczucia,ja się nie wypowiem,żeby nie zapeszać,bo jest całkiem Dobrze i jestem bardzo wdzięczna za to!! A po urodzeniu,no cóż,jest inaczej. Na początku nie jest łatwo, bo wszystko się zmienia, dostajemy Nowe Życie, stajemy się kimś innym,no....dosłownie wszystko się zmienia. Pewnie beda nieprzespane noce,będziemy płakać i śmiać się jednocześnie,ale zobaczycie,ale za jakiś czas nie będziecie mogły sobie wyobrazić życia przed. Nie wiem,ja uważam,że będzie pięknie (oby tylko nie dopadł żaden baby blues,to będzie dobrze 🤭). -
O mamuńciu to tylko ja taka w tyle 😳 zrobię sobie już listę i będę kupować. Wydaliśmy teraz ponad 30tys na remont łazienki wiec muszę kupować wszystko stopniowo 😒
-
Jeny dziewczyny... Mam tak okropne mdłości że mogłabym tylko leżeć i płakać. Wieczory są najgorsze. Ja już naprawdę nie daje rady.
Anionka ja tak naprawdę tylko zrobiłam zamówienie z Gemini przy okazji bo kupowałam też rzeczy do domu i wypralam te najmniejsze ciuszki. Gdyby nie to że praktycznie wszystko mam po starszych dzieciach to byłabym teraz w wyprawkowej dupie 😅Ani0nka lubi tę wiadomość
❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
♥️ Córeczka 12 czerwca 2023
👩🏻 32 👦🏼 31 👩❤️👨 2010 👰🏻♀️🤵🏼♂️ 2014 -
Ula, yelp polecam na pierwszym miejscu. Na drugim lovela.
Ulcia9112 lubi tę wiadomość
-
A my kupiliśmy wózek 🙈 zdecydowaliśmy się na venicci upline w kolorze beżowym, ma dotrzeć na początku maja. Zeszli nam 600zl z ceny i dostaliśmy pościel wartą teoretycznie 200zl w gratisie, także myślę, że spoko oferta
Teraz jeszcze do ogarnięcia fotelik, remont pokoju i mebelki z takich większych rzeczy 🙈 do początku maja chciałabym mieć wszystko ogarnięte, także w kwietniu będziemy pewnie ostro ogarniać.Kalolika, Anulka87, Ulcia9112 lubią tę wiadomość
-
Sunday_92 wrote:A my kupiliśmy wózek 🙈 zdecydowaliśmy się na venicci upline w kolorze beżowym, ma dotrzeć na początku maja. Zeszli nam 600zl z ceny i dostaliśmy pościel wartą teoretycznie 200zl w gratisie, także myślę, że spoko oferta
Teraz jeszcze do ogarnięcia fotelik, remont pokoju i mebelki z takich większych rzeczy 🙈 do początku maja chciałabym mieć wszystko ogarnięte, także w kwietniu będziemy pewnie ostro ogarniać.
Super! Gratuluje podjętej decyzji. Ja wciąż walczę z myślami:D Kupiłaś w bobowózkach na serbskiej może? Właśnie miałam pytać jak zagadywaliście o zniżkę. Tam na miejscu bezpośrednio czy jakoś mailowo?🩷 Julka 25.05.2023 -
A ja dziś byłam u diabetologa. Póki co dieta,chociaż mną wrażenie,że w ogóle nie zrozumiałam tej pani...istny kosmos i jakoś tego nie widzę...🤦🏼♀️ Dodatkowo mój kalafior ciążowy mi nie pomaga.
A jak w ogóle Wasze zdrowie? Ja mam wrażenie,że wszędzie w koło wszyscy są chorzy....