CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex moje gratulacje! Dużo zdrówka dla was! 🥳🥰
21.08.24- ostatnia 🩸
11.09.24- owu
21.09.24- I kreska
22.09.24- ⏸️ kreski
22.09.24- Beta 11.9
25.09.24- Beta 61.9 progesteron 22,8
30.09.24- Beta 2487
02.10.24- GS 6mm + YS / torbiel
09.10.24- CRL 2,9 / torbiel plus krwiak
18.11.24- cytomegalia +
20.11.24 prenatalne
55 CRL, wszystko dobrze
Prawdopodobnie dziewczynka 👧🏼🩷
21.11.24- testy genetyczne - prenatal testDna karyo plus Rh
28.11.24 wyniki - zdrowa dziewczynka 🩷
16.04- 2120g- dziecko nisko krotka szyjka
14.05 2800g - 0,5cm szyjka -
Karola3xJ:D wrote:Alex_92 miło ze żyjesz ,to się szanuje😅
Z opisu który czytam brzmi jak spoko poród. Taki na miarę XXI wieku,nowoczesny i dobrze prowadzony. Czy mi się wydaje,czy Krzysztof miał być większy?
A Krzyś chyba miał mieć chudy brzuszek, więc chyba nie miał być duzo większy? Ja teraz wszystkie malutkie dzieci kojarzę przez to, że sama mam drobniaczka -
🍀Yumi, gratulację 🍼👶 przyjemnie się czyta o takim porodzie
🍀Alex_92, gratulację 🍼👶
Widzę,że przeżyłaś to co moja siostra. Dopiero po ponad 24h od odejścia wód urodziłaś.
Karola3xJ:D wrote:Ja poodwozilam chłopaków,męża na pociąg,syna do przedszkola co dalo 2 h w aucie,w korkach. Najchętniej bym juz nie wychodziła ...
Karola3xJ:D wrote:Alex_92 miło ze żyjesz ,to się szanuje😅
Z opisu który czytam brzmi jak spoko poród. Taki na miarę XXI wieku,nowoczesny i dobrze prowadzony. Czy mi się wydaje,czy Krzysztof miał być większy?Blackapple wrote:A Krzyś chyba miał mieć chudy brzuszek, więc chyba nie miał być duzo większy? Ja teraz wszystkie malutkie dzieci kojarzę przez to, że sama mam drobniaczka
Widziałam wpis Alex, że na ostatniej wizycie miał bobo 3kg plus minusYumi lubi tę wiadomość
-
Alex gratuluję ❤️
Maj.a ja też jeszcze jeżdżę trochę 😀 ale dziś na wizycie u położnej dostałam od niej opieprz, że przyjechałam sama samochodem i mam już więcej nie jeździć dla swojego bezpieczeństwa 🫣
I też mi nagadała, żebym odpoczywała w tym tygodniu ze względu na tą zwariowana pogodę, upał i burze. Stosując się do zaleceń leżę właśnie z dwoma przytulonymi kotami i się zastanawiam, czy one coś wyczuwają, bo jedna to raczej nie jest typ przytulającego się kota 😅
-
Alex ogromne gratulacje! 💐 jak dobrze, że się odezwałaś 💖
Ja jestem po wizycie, bąbel nadal wychodzi tak 2900 z małym hakiem. Rozwarcie nadal 1.5 cm, szyjka miękka, więc nic się nie zmieniło od soboty. Chyba się jeszcze pobujam 😅Elza1234, Blackapple, Gusia_, Truuskaawka, Werzol, KarolaKinga, Maj.a, Anuncja, CelinaJan, Yumi, Revolutionary , asiun, Lauraa, ezra lubią tę wiadomość
-
Ja też jestem team kierowca 😅 tyle, że u mnie jest tak zaprogramowany mózg, że jak siedzę na fotelu pasażera, a już nie mówię w ogóle o tyle to od razu haftuje, jak prowadzę nic mi się nie dzieje 😎 wiem, że to ryzyko, bo nie wiadomo co się może zadziać, ale funkcjonować też trzeba.Aniela ❤️ 4020g, 57cm, 06.06.2025