CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się bałam ostatnio na bilansie rozebrać młodego, żeby lekarka nie pomyślała, że go bijemy. Na nodze siniak, na pośladku siniak - że stania ćwiczy siadanie, czasem na zabawkę 😑Kkk77 wrote:Kupię młodemu chyba kask, klęczał przy oknie balkonowym i nie wiem co odwalił, bo na sekundę odwróciłam wzrok, a on leżał na płytkach, kolejny guz do kolekcji 😵💫😵💫 dobrze chociaż że poleciał na bok a nie do tyłu, bo głowa nie poleciała jako pierwsza
-
A ja na arbuza tego małego z LidlaTanashi wrote:Anabbit podsuwam jeszcze pomysł na świeżego dojrzałego ananasa. Jak jest miękki to się sam rozpada w buzi, Twoja Króliczka powinna sobie z nim poradzić

Turbo słodki bez pestek, moja mała je aż jej się uszy trzęsą
Jest tak słodki że też się rozpływa w ustach
-
O, to jest myśl.Tanashi wrote:Anabbit podsuwam jeszcze pomysł na świeżego dojrzałego ananasa. Jak jest miękki to się sam rozpada w buzi, Twoja Króliczka powinna sobie z nim poradzić

Dziś na śniadanie surowe jabłko. Teraz wracam z zakupów z truskawkami, winogronami, papryką i ogórkami. Jutro zakupimy ananasa 😂 -
Ale fajne rzeczy jedzą wasze dzieci.
U mnie to staly pakiet ma tylko akceptacje. Probuje dać cos innego to nie ma szans.
Papryki nie cierpi. Ogorek,rzodkiewka fuj. Pomidora to tylko w muffinkach jajecznych zje,surowego nie.
No i w ogole sama nie chce jesc trzeba karmic caly czas. Sama to tylko sie bawi,rozgniata,wyrzuca.
Jedyne co sama do buzi wklada to chrupki i rollsy 🙄
Jakie truskawki dajecie? Chce jej podać ale mrozone to papka z nich sie robi. A te dostepne w sklepie niby swieze to boje sie ze są nafaszerowane mocną chemią 🙈 -