X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupię młodemu chyba kask, klęczał przy oknie balkonowym i nie wiem co odwalił, bo na sekundę odwróciłam wzrok, a on leżał na płytkach, kolejny guz do kolekcji 😵‍💫😵‍💫 dobrze chociaż że poleciał na bok a nie do tyłu, bo głowa nie poleciała jako pierwsza

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkk77 wrote:
    Kupię młodemu chyba kask, klęczał przy oknie balkonowym i nie wiem co odwalił, bo na sekundę odwróciłam wzrok, a on leżał na płytkach, kolejny guz do kolekcji 😵‍💫😵‍💫 dobrze chociaż że poleciał na bok a nie do tyłu, bo głowa nie poleciała jako pierwsza
    Ja się bałam ostatnio na bilansie rozebrać młodego, żeby lekarka nie pomyślała, że go bijemy. Na nodze siniak, na pośladku siniak - że stania ćwiczy siadanie, czasem na zabawkę 😑

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit podsuwam jeszcze pomysł na świeżego dojrzałego ananasa. Jak jest miękki to się sam rozpada w buzi, Twoja Króliczka powinna sobie z nim poradzić :)

Anabbit lubi tę wiadomość

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    Anabbit podsuwam jeszcze pomysł na świeżego dojrzałego ananasa. Jak jest miękki to się sam rozpada w buzi, Twoja Króliczka powinna sobie z nim poradzić :)
    A ja na arbuza tego małego z Lidla
    Turbo słodki bez pestek, moja mała je aż jej się uszy trzęsą
    Jest tak słodki że też się rozpływa w ustach :)

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    O, to jest myśl.
    Dziś na śniadanie surowe jabłko. Teraz wracam z zakupów z truskawkami, winogronami, papryką i ogórkami. Jutro zakupimy ananasa 😂

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale fajne rzeczy jedzą wasze dzieci.
    U mnie to staly pakiet ma tylko akceptacje. Probuje dać cos innego to nie ma szans.
    Papryki nie cierpi. Ogorek,rzodkiewka fuj. Pomidora to tylko w muffinkach jajecznych zje,surowego nie.
    No i w ogole sama nie chce jesc trzeba karmic caly czas. Sama to tylko sie bawi,rozgniata,wyrzuca.
    Jedyne co sama do buzi wklada to chrupki i rollsy 🙄

Jakie truskawki dajecie? Chce jej podać ale mrozone to papka z nich sie robi. A te dostepne w sklepie niby swieze to boje sie ze są nafaszerowane mocną chemią 🙈

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    O, to jest myśl.
    Dziś na śniadanie surowe jabłko. Teraz wracam z zakupów z truskawkami, winogronami, papryką i ogórkami. Jutro zakupimy ananasa 😂

Może twój Króliś został frutarianką 😅

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz truskawki daję tylko mrożone. Już mi się powoli kończą nasze mrożonki, z niecierpliwością wyczekuję maja i czerwca 😅

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja daje swoje mrożone. Tzn robie z nich rollsy czy musy. Ewentualnie do placków daje

event.png
‹‹ 2697 2698 2699 2700 2701
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ