X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde mi się dziś rozjechały dwie drzemki i dzień jest totalnie do dupy. Tym bardziej podziwiam te z Was które walczą z drzemkami na co dzień 😅 Od rana próbuję przebrać pościele i zdążyłam rozebrać dwie powłoczki xd Ale teraz młody zasnął w końcu a mąż już wraca, modlę się żeby córka wysiedziała w pokoju do jego powrotu i nie obudziła mi tego płaczka 🙉

age.png
  • xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadnijcie kto właśnie zrobił test ciążowy 😅 nie będzie grudniowego bobasa, teraz można zacząć starania 😜

Anabbit, Margareetka, Elza1234, Blondi29 lubią tę wiadomość

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xSmerfetkax wrote:
    Zgadnijcie kto właśnie zrobił test ciążowy 😅 nie będzie grudniowego bobasa, teraz można zacząć starania 😜

Powodzenia! Masz preferencje co do miesiąca? Czy już teraz oby jak najszybciej?

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xSmerfetkax wrote:

Ja w przyszłym tygodniu będę robić test 🫣

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem taka podekscytowana czekając na kolejne dzidziusie na tym wątku 😍 Trzymam kciuki za testy! Mnie w sumie w potencjalnej ciąży przeraża najbardziej kwestia usypiania. Dopóki mała nie zasypia sama bez bujania i noszenia na rękach to tego nie widzę. To w sumie jedyne co nas aktualnie powstrzymuje. Gdyby nie jej sen, też pewnie jakoś niedługo byśmy się starali, ale no to jest nie do ogarnięcia w obecnej sytuacji.

• Kkk77 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś mamy totalną wojnę o sen, do południa w desperacji wsadziłam go do wózka, był już tak zmęczony, że się przewracał, ale zasnął dopiero jak 3 razy machnęłam wózkiem i włączyłam jak nigdy szum z telefonu 🙈 o 13 mieliśmy fizjo, to jak na złość spał w tym wózku tak, że o 12.15 go obudziłam, bo byśmy się spóźnili. Teraz po powrocie taka sama wojna, znowu włączyłam szum, ale zasnął leżąc mi pod pachą, zaraz krew przestanie dopływać mi do dłoni XD
    U fizjo to zupełnie inne dziecko, 90% czasu obciążał całe stopy, do kompletu nauczył się mówić NIENIENIE 🤣

age.png
  • xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Powodzenia! Masz preferencje co do miesiąca? Czy już teraz oby jak najszybciej?

Chciałabym marzec, ale boję się że to może się nie udać, więc przyjmę nawet styczeń 😅👀

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xSmerfetkax wrote:
    Chciałabym marzec, ale boję się że to może się nie udać, więc przyjmę nawet styczeń 😅👀

Żyjemy tym samym marzeniem hahaha ja wymyśliłam sobie 27.03.2027 xDDDDD

age.png
  • lusix Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo super, że będą kolejne bobasy. Ja na początku maja wizyta u lekarza i jak będzie zielone światło to ruszamy od czerwca :) może się spotkamy na innym wątku

Anabbit, xSmerfetkax lubią tę wiadomość

👶🏻 29.07.2025, 53 cm, 3240g
  • xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Żyjemy tym samym marzeniem hahaha ja wymyśliłam sobie 27.03.2027 xDDDDD

Piękna data 😅🫢

Anabbit lubi tę wiadomość

age.png
‹‹ 2740 2741 2742 2743 2744
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ