X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    Mnie dziś dobił mąż, bo w marcu urodziła jego kuzynka która generalnie rozstała się z chłopem w ciąży i zamieszkała z matką i się okazuje że ona odciąga codziennie mleko i każda noc jej matka ogarnia małego i go karmi żeby kuzynka się wyspała xD ja czytająca to po 4884949 pobudkach w nocy... Weź nie dobijaj leżącego xd

Wolałabym nie spać w ogóle niż być w sytuacji tej kuzynki tak szczerze mówiąc

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cel95 wrote:
    Wolałabym nie spać w ogóle niż być w sytuacji tej kuzynki tak szczerze mówiąc

Cel ja też, ale to bardziej mój koszmar jeśli chodzi o wychowanie dzieci. Laska lat 30 na utrzymaniu rodziców bo robi już chyba 5 studia i wieczny leser, a teraz jeszcze pewnie dziadkowie będą wychowywać małego 🫣

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    Cel ja też, ale to bardziej mój koszmar jeśli chodzi o wychowanie dzieci. Laska lat 30 na utrzymaniu rodziców bo robi już chyba 5 studia i wieczny leser, a teraz jeszcze pewnie dziadkowie będą wychowywać małego 🫣
    Patrząc na to z drugiej strony, ustawiła się. Dziecko? Jest. Wolny czas? Jest. Żyć nie umierać.
    Mojej siostry koleżanka podobnie. Chłopiec 2.5 roku, wychowała praktycznie tylko babcia, mama wstawiała fotki na fb i chwaliła się nim, bo śliczny jak laleczka. Trwają rozmowy nad dzieckiem nr 2.

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    To się nazywa cwaniactwo życiowe
    Też takich znam, wiecznie na 4 łapy spadają

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest właśnie powód dla którego nie chce jedynaków xD (sorry Cel, nic osobistego do Ciebie, po prostu wszyscy jedynacy których znam są właśnie tacy xD)

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi,Margaretka wspolczuje sytuacji

Blondi u nas przed buntem zawsze sprawdzały się pulpety z piersi kurczaka/indyka z marchewką i cukinią. Do tego jakieś warzywo obok,kasza albo ziemniak. Albo cokolwiek z połączenia jajka i pomidora-kocha pomidory. No i placki z banana/musu.
    Nie lubi papryki,malin i borowek( zupelnie jak ja😅)
    Lubi ogorki ale tylko odgryzac. Ugryzie kawalek i wypluwa 😄
    Dziś w końcu coś zjadła- wciągnęła miseczke krupniku z indykiem.

Anabbit dobrze że już lepiej u Was.
    Przygotujcie się,pierwszy rok w żłobku jest tragiczny jeśli chodzi o choroby. Najlpiej znoszą dzieci ktore mają starsze rodzeństwo ktore chodzi do przedszkola.
    Osobiscie uwazam ze bostonka jest straszna,okropna.

Byłyśmy z Bubcią dziś na gordonkach,widze ze jej sie podoba. Ale znowu był ten chłopiec co wszystkich atakuje. Moją znowu złapał i zadrapał tak że się popłakała. Uwazam ze rozwala te zajęcia.Atakuje te dzieci,jego mama ciągle tylko podbiega do niego i go zabiera od innych/albo siedzi i robi mu zdjecia jak to "bawi" się z innymi. Dzieci ktore potrafią uciekaja przed nim. Strasznie duzy chaos wprowadzają i dzieci skupiają się na nich a nie na tych zajęciach. Widac tez po innych mamach że im to przeszkadza. W środę idziemy tam na zajęcia rozwojowe z elementami integracji sensorycznej a w piątek na sensoplastyke. Mam nadzieje ze tego chłopca nie będzie 😐

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka wg brawo za zimną krew ♥️

age.png
‹‹ 2756 2757 2758 2759 2760
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ