CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Paranoja jakaś.Elza1234 wrote:Tak, u nas też tak jest
Tylko że nikt się nie dostał w więcej niż 1 miejsce..
afera jest taka że aż w gazetach to było
Szarotka, takie restrykcje? Mi powiedzieli, że jeśli nie przeszkadza mu w ciągu dnia to nie na problemu. Bo w sumie on często ma katar, czasem wystarczy, że mocniej wiatr zawieje.
-
Ja znam dużo dzieci osób, które zostały rodzicami koło 40, nigdy moi rodzice nie odstawali wiekiem w sumie
Ale żeby było fair, większość to drugie lub trzecie, a jedna przyjaciółka to nawet jest czwarta😅
Jakoś tak mi się zawsze trafiało
Stąd fakt ciazy mając 28 i urodzenia dziecka w wieku 29 w sumie uważam za spoko czas😅
Może znam z 2 osoby których rodzice powitali mając ok 25 lat
Idea przerzucania maluchów w lecie brzmi strasznie słabo, mogłoby być tak, że np pracują 3 opiekunki i mają pp kolei urlopy, jak jednej nie ma np 3 tyg to zastępstwo wtedy po prostuWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca, 21:40
23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
No tak, ale dzieci w wakacje jest niewiele mniej niż w roku szkolnym, więc te opiekunki miałyby aż nadto dzieciCel95 wrote:Ja znam dużo dzieci osób, które zostały rodzicami koło 40, nigdy moi rodzice nie odstawali wiekiem w sumie
Ale żeby było fair, większość to drugie lub trzecie, a jedna przyjaciółka to nawet jest czwarta😅
Jakoś tak mi się zawsze trafiało
Stąd fakt ciazy mając 28 i urodzenia dziecka w wieku 29 w sumie uważam za spoko czas😅
Może znam z 2 osoby których rodzice powitali mając ok 25 lat
Idea przerzucania maluchów w lecie brzmi strasznie słabo, mogłoby być tak, że np pracują 3 opiekunki i mają pp kolei urlopy, jak jednej nie ma np 3 tyg to zastępstwo wtedy po prostu
Wcześniej były dyżury po miesiącu, jeden u siebie, jeden gdzieś i ludzie w tym robili temu dziecku 2/3 tyg urlopu, tak jak sami mieli. No a teraz jest problem Po prostuWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca, 22:00
-
W Warszawie jest to samo dokładnie. Ja swojej nie dawałam na dyżur do innych przedszkoli, tylko do naszego, ale inni rodzice też pisali, że się nie dostali albo tylko na jeden dyżur.
Tanashi jakie uczenie w szkole, miałaś torty robić!
Margaretka, nie wyobrażam sobie jak człowiek musi się czuć dobrze w ciazy w wieku 16 lat 😆 toż to zero zmęczenia materiału. -
Ja pochodzę z rodziny, w której pierwsze dzieci rodzą się w wieku 18-24 i abstrahując od wszelkich pobocznych okoliczności typu dom, wykształcenie i odpowiedni partner to uważam to za biologicznie idealny wiek. Z tym, że tutaj trzeba spełnić mnóstwo innych czynników żeby móc w ogóle myśleć o dzieciach w tym wieku. Natomiast ja czysto biologicznie polecam i w sumie chciałabym zamknąć fabrykę bliżej 25 roku życia. Szczególnie jak ma mi się trafić drugi hnb to ja się nie podejmuje biegania za nimi po 30 😆
-
Moja córka dziś była grzeczna (poza dwiema awanturami), mało zjadła i zasnęła przytulona do mnie na łóżku. Ile stopni gorączki i jaką jednostkę chorobową obstawiamy? Dodam, że planowaliśmy z mężem wyjechać na weekend, a młodą zostawić u dziadków co stanowi bonusowe punkty do choroby xd
-

człowiek biega za tym dzieckiem i nie wpada do grobu