SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 05:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    Dla odmiany to ja tu pochwalę swojego męża, który zafundował mi taki miły urodzinowy weekend 🥰 w piątek przyjechał do domu z kwiatami, wieczorem przejął młodego, a mnie wysłał na masaż, który sam mi zarezerwował. Wczoraj zabrał mnie na randkę, byliśmy we dwójkę na obiedzie w Krakowie.
    Powiem Wam, że mocno mnie zaskoczył, bo rok temu to złożył mi tylko życzenia xd
    Brzmi jak wspaniałe urodziny! Wszystkiego najlepszego ♥️

Co za gowno ten adeno to ja pierdole kurwa mac. Całą noc płaczu, spaliśmy z nią na zmianę żeby samemu coś się zdrzemnąć. Ciągle płacz, najgorszy ten Katar bo ma kaszel straszny od niego

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 06:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka czyli wszytkiego najlepszego?!

Weekend z mężem brzmi super.

Ja jak czytam o niektórych mężach to jakby czytała opowieści o kosmitach,serio. Jak można własnego dzoecka nie ogarnąć. Nie te czasy....

Elza niestety adeno jest dosyć agresywny. Często się kończy szpitalem nie bez powodu.

event.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, no nie dziwie się ze można wylądować z tym w szpitalu
    Oby nas to ominęło
    W ciągu dnia miała już naprawdę dobry humor, ale noce są paskudne przez ten katar
    Psikałam jej nasivinem baby żeby chociaż na chwilę mogła normalnie oddychać ale chyba muszę kupić jednak to kids bo nic nie pomogło baby, pewnie za mała ta dawka

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Tak, no nie dziwie się ze można wylądować z tym w szpitalu
    Oby nas to ominęło
    W ciągu dnia miała już naprawdę dobry humor, ale noce są paskudne przez ten katar
    Psikałam jej nasivinem baby żeby chociaż na chwilę mogła normalnie oddychać ale chyba muszę kupić jednak to kids bo nic nie pomogło baby, pewnie za mała ta dawka
    U mojego lepiej niż nasivin działa acatar. Jeszcze plastry aromactiv przyklejałam.

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
‹‹ 3123 3124 3125 3126 3127
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ