CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Brzmi jak wspaniałe urodziny! Wszystkiego najlepszego ♥️Margareetka wrote:Dla odmiany to ja tu pochwalę swojego męża, który zafundował mi taki miły urodzinowy weekend 🥰 w piątek przyjechał do domu z kwiatami, wieczorem przejął młodego, a mnie wysłał na masaż, który sam mi zarezerwował. Wczoraj zabrał mnie na randkę, byliśmy we dwójkę na obiedzie w Krakowie.
Powiem Wam, że mocno mnie zaskoczył, bo rok temu to złożył mi tylko życzenia xd
Co za gowno ten adeno to ja pierdole kurwa mac. Całą noc płaczu, spaliśmy z nią na zmianę żeby samemu coś się zdrzemnąć. Ciągle płacz, najgorszy ten Katar bo ma kaszel straszny od niego -
Margaretka czyli wszytkiego najlepszego?!
Weekend z mężem brzmi super.
Ja jak czytam o niektórych mężach to jakby czytała opowieści o kosmitach,serio. Jak można własnego dzoecka nie ogarnąć. Nie te czasy....
Elza niestety adeno jest dosyć agresywny. Często się kończy szpitalem nie bez powodu. -
Tak, no nie dziwie się ze można wylądować z tym w szpitalu
Oby nas to ominęło
W ciągu dnia miała już naprawdę dobry humor, ale noce są paskudne przez ten katar
Psikałam jej nasivinem baby żeby chociaż na chwilę mogła normalnie oddychać ale chyba muszę kupić jednak to kids bo nic nie pomogło baby, pewnie za mała ta dawka -
U mojego lepiej niż nasivin działa acatar. Jeszcze plastry aromactiv przyklejałam.Elza1234 wrote:Tak, no nie dziwie się ze można wylądować z tym w szpitalu
Oby nas to ominęło
W ciągu dnia miała już naprawdę dobry humor, ale noce są paskudne przez ten katar
Psikałam jej nasivinem baby żeby chociaż na chwilę mogła normalnie oddychać ale chyba muszę kupić jednak to kids bo nic nie pomogło baby, pewnie za mała ta dawka -