Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Revolutionary Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi29 wrote:
    Anabitt one są dosłownie identyczne. Moja też lojalna celebrytka. Dzieci cały czas do niej krzyczą z wózków 😆 No ale nikt nas jeszcze nie zaczepiał. Lila będzie kiedyś chyba jakimś politykiem czy coś XD
    Swoją drogą jak czytam wasze wpisy to zaczynam się martwić tym, że moja tak mało mówi. My serio dużo do niej mówimy. Ja jej tłumaczę dosłownie wszystko i rzadko kiedy jest cisza. Uczę ją różnych słów, ale mówi ich może z 5? I to tylko wtedy kiedy ona chce. Chyba muszę to gdzieś zweryfikować

Moj też prawie nic nie mowi 🤷🏻‍♀️ on ma takie fazy albo na wszystko tata, ostatnio cyca na wszystko wolał a teraz taa taaa i kiwa głową (jak go pytam czy chce x to mowi ta ta i kiwa głową wiec teraz kiwa non stop jak cos chce) 🙈 mama nie usłyszałam do tej pory (mówił na samym poczatku daaaaaaawno i od tamtej pory cisza) 🤡🙄 nie powiem, też sie troche tym martwię ale widze jak baaaardzo duzo rozumie i ogolnie zaczął nawijać non stop po swojemu 🤷🏻‍♀️

2cs 🤞

17.10.2024 ⏸️🍀
    18.10.2024 - 16dpo: Beta 381,000 mIU/ml, Progesteron 33,40 ng/ml ✊
    21.10.2024 - 19dpo: beta 1067,000 mIU/ml 🍀
    29.10.2024 - CRL 2,8mm, widać cień serduszka 🥹
    06.11.2024 - CRL 1,03cm małego żelka 🥹 pięknie bijące ❤️
    20.11 - 22.11 - szpital, podejrzenie CMV, wynik negatywny 🙏
    22.11 - 2,14cm żelka Haribo, 180 uderzeń❤️
    17.12.2024 - prenatalne, prawie 7 cm uparciucha, wszystko ok, chłopczyk (?) 💙 🥹
    06.02.2025 - połówkowe, 370gram synusia 💙 😍
    03.04.2025 III prenatalne - 1409g tłuścioszka 🤭
    27.05.2025 - 36+1 - 3360g synusia 😶💪
    25.06.2025 - N. 3530g, 58cm 💙

👩 30🧑 34 🐶 4

A journey of a thousand miles begins with a single step...

age.png
  • Grzegrzula Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas kolega tez nie jest rozmowny, ale biorąc pod uwagę, że nasza 3 latka jest bardzo rozmowna to moze to i lepiej😅

age.png

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mieliśmy troszkę cięższy dzionek przez zęby, ale nie chce mi się o tym rozpisywać.

Za to wieczorem jak dałam młodemu ibufen to się nakręcił na nowe słowo 'jedzie' i szukal, we wszystkich książeczkach samochodów i mówił 'jedzie'. On ogólnie na samochód mówi 'brum brum' i nie uczyliśmy go inaczej, więc sam musiał załapać jakoś to 'jedzie'.

age.png
‹‹ ‹ 3136 3137 3138 3139 3140
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ