Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs wrote:To mamuśki weźcie polećcie coś sprawdzonego w tej kwocie bo osiwieje 😋
Ja mam Coneco primavera
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Dośka witaj w klubie, też będzie u nas baby design husky ten model 2019 z wypasem na zimę
No właśnie co do L4 to chce zrobic tak ze od 17.07 wezmę na adres rodziców bo tam będę 2 tygodnie. I później bym znowu poszła do gina i wzięła już na Opole. Mam nadzieję że pójdzie mi na rękę i to w ten sposób ogarniemy mojej koleżance spa dla kontrola jakiś miesiąc temu, A jest na tym samym etapie ciąży co ja. Nie było jej, akurat była u położnej w tym czasie. I musiała się stawić w ciągu 3 dni i na piśmie składać wyjaśnienia...
Dośka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Szczesciaro chlopca obstawiam 😍
Kark zostaw kadabra haha super pasuje jak nic innego 😉Szczęściara lubi tę wiadomość
-
Cóż, szczęściaro, powiem tak. Ja na początku to tylko mięcho, wszystko kwaśne, jadłabym chińskie żarcie cały czas, włosy mi urosły, mogłam ich nie myć, buzia jakaś ładniejsza się zrobiła i wszyscy chłopiec chłopiec. A pozniej, tak koło 18tc słodkie, słodkie, słodkie, rosół blee, mięso złe itd. I się zrobiła dziewczynka hehe 😂
Sode spróbuj jeszcze raz i daj znać 😊 I pierścionek u mnie robił kółeczka nad brzuchem na dziewczynkę od początku 😁Szczęściara, blair. lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Meggs zazdroszcze szukania wozeczka😍
Ja mam swoj upatrzony ha ale pewnie jak przyjdzie kiedys ogladac to moge patrzec bardziej racjonalnie i juz go nie wezme hah
Dziewczyny Domi,Magda pokazcie chociaz na chwile pokoje maluchów, jaki macie rozwiazania 😍
Meggs bedziesz od razu robila pokoik Wiktorka ?czy najpierw z Wami bedzie?Meggs lubi tę wiadomość
-
Dzieki Pestka! Jestescie wszechwiedzace, serio
Kark, sliczna kicia. Ja bym zostala przy Kadabrze (bedziecie mowic na nia Kadi jak bedzie za dlugo :d). Przez Parówę az sie zakrztusilam haha -
jejciu, tak mi dzień zleciał,że w sumie witam się dzisiaj dopiero teraz
sprzątałam dzisiaj w ciuchach u siebie,później teście,obiad, urodziny koleżanki Poli i już wieczór!
Ale zapowiada się stresujący tydzień! każda ma nam się meldowac bladym świtem i to najlepiej z pozytywami! i proszę mi tu nic w ślepo nie wróźyć,że przeczucie nie takie!!
Domi to od dzisiaj czekamy na TEN dzień aaa!
Szczęściaro ja stawiam na dziewczynkę u mnie było tak, z Polą: mega wymioty,straszny 1 trymestr a reszta latałam jak motyl, pod koniec mała zgaga. Z Olkiem: lodówka smród, mdłości , odrzucenie od słodkiego zupełnie,idealna cera ale już aż tak nie fruwam mimo że mnie nosi (może to starość ) . Wspólne : RZODKIEWKA
Alex ja Ci się nie dziwię nerwów.. ja jak pohulam to tak samo- przy każdym twardnieniu bol @ i wiedz czy to dziecko czy co.. wieczory najgorsze. Mam wtedy brać magnez i no spe (już na stałe po 2x dziennie) .Musisz słuchać organizmu i intuicji, ale jak przechodzi po odpoczynku to dobrze
Kark słodki kiciakWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2019, 20:34
Szczęściara, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Szczęściaro tak naprawdę żadna zachcianka czy wróżba płci nie przepowie;) ani wygląd brzucha czy cery. Mi na początku ciotki mówiły że na pewno nie dziewczynka i lekarz się myli bo za dobrze wyglądam ;p
Ciągnęło mnie do kwaśnego i mięsa, od słodyczy i kawy odrzuciło jakoś do 18 tc. A teraz już mogę słodkie i kawę też piję. Smaki mam różne. Mam wrażenie że trochę 1 trymestr mi wraca bo pojawiają się dziwne zachcianki także raz tak raz tak.
A no i mdłości bez wymiotów jakoś do 17-18 tc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2019, 20:37
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mnie mdłości odpuscily całkowicie już miesiąc temu. Ale pojawiają się takie chwile że coś mi nie pasi.. Co do zachcianek to mięsa jem bardzo mało nie odrzuciło mnie ale nie mam chęci na nie. Kawy nie pije w ogóle. Czasami w gościach wypije.
Oczywiście że nie nastawiam się na chłopca bo to tylko przesady jedynie USG da mi odpowiedź.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
Meggs my zastanawialiśmy się nad Bebetto (chcieliśmy Tito ale spacerówka nie składa się ze stelażem, więc mamy Luca) a Espiro Next. Gdyby wtedy była limitowana wersja Espiro to byśmy celowali w niego, sprawdź sobie Espiro Next Silver Avenue Limited. Dwa przepiękne designy i wszystkie bajery teraz moja świadkowa go kupiła i oglądałam na żywo, jakoś wykonania naprawdę mega😍
Szczęściaro, od razu przypomniała mi się moja dieta z początku ciąży - mandarynki, ogórki kiszone, śledzie i kapucha kiszona. Wracałam z pracy do domu, siadałam z 2kg workiem kapusty na podłodze, obok siadał pies. Jedna garść do mojej buzi, druga do jego pyska 😂 a mąż tylko patrzył na nas z odrazą😂😂😂
Beti82, Szczęściara, Lami, Meggs lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny